reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
pysiu bobo test strumieniowy o czułości 10mlU/ml na bank będzie dobry ja i tak coś czuje ,że zaciążyłaś. Leć do tej apteki i od razu rób nie trzymaj nas tu w niepewności :-D
A tak w ogóle witam wszystkie kobietki :-)

mary miesiąc temu odstawiłam anty i nie wiadomo kiedy @ przyjdzie o ile przyjdzie no ale mam 31 d.c. poki co... no może kupię ten bobo test... to jest strumieniowy czy plytkowy?

Pysia, kup sobie Bobotest o czułości 10 strumieniowy. On powinien wykryć wczesną ciążę.

Pralinka, Szczęśliwa - dziękuję Wam! To chyba najlepsza rada przestać liczyć, czekać, planować itd.

Marcepanek - witaj!

Marcepanek o to nie tak prędko z tym testowaniem. Dopiero po południu kupię. A na necie jest tylko bobo o czułości 25... kurde żebyśmy znaleźli taki no a jak nie to kupi się inny

Cześć dziewczęta kochane!

Ewelinka - trzymam mocno kciuki za Twoje dobre wyniki badań! Ślę Ci &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Zostaniesz mamusią, zobaczysz! :tak:
Mama, Wisieńka - super, że spotkanko Wam się tak miło udało! :happy:
Bunia - witaj! Straszne te sytuacje z fikcją rozmów kwalifikacyjnych! :szok: Nie wiem naprawdę po co oni ludziom oczy mydlą w tak chamski sposób! :baffled: Trzymam mocno kciuki, żebyś znalazła pracę, kochana! :tak: Ja już niedługo kończę moje zastępstwo i... znów będę szukała pracy... :baffled::baffled::crazy:
Pysia - a ile trwają Twoje cykle? Bo jesli już po dniu spodziewanej miesiączki, to testuj. :tak:

Szczęśliwa, Kalamandyna, Maryla, Dorotka, Fleur, JSorbek, Agnieszka.kk - hej! :-)

U mnie lipa... :wściekła/y::wściekła/y::no: 30 dc dziś i oczywiście moje nerwy ze stali nie są, więc test poszedł w ruch. Znów negatywny. :wściekła/y::wściekła/y::no::no::crazy::crazy::frown::frown::sad::sad::sad::sad::sad::sad:
Kurcze, już sama nie wiem... Niby to dopiero 4. cykl był, ale wciąż nic. I licze te dni potencjalnie płodne, obserwuję śluz i NIC. :no::no: Strasznie mi dziś smutno. Nie będę chyba powtarzała testu, bo mimo, że to 30 dc, to użyłam tego wczesnego Bobotestu o czułości 10, więc już by coś pokazał... :baffled::baffled: Teraz czekam na tą wredną @ :sad::sad::sad:
przykro mi i tule Cie mocno ale nie wiem jak Ci pomóc :( bo nie wiem który lepszy

już prawie 11 a mojej mamy nadl nie ma ehhhh pewno sie deszu boi bo u nas dziś pada no nic czekam dalej na nią

Marylka masakra z ta wodą:wściekła/y: jak można nie powiedziec ludziom w czym sie kąpią i co piją?????
A słuchaj jak ja mam w pracy pzu i na 80 tys bym byla ubezpieczona (nagły wypadek 120) i za dzidzię 1600, i 50 zł składnka to się opłąca??? Bo właśnei takie maja u mnie w pracy.

Pysia - no faktycznie różnei to moze przyjśc po odstawieniu:( A co do testów to dziewczyny kupowały jakies o czułości 10 ale nie pamętam jakie to były także za dużo nie pomogę...

Bunia kurcze ale dupki z tą pracą:angry: Ja moją dostałam fartem i ogólnei to szukałam ok 3 miesiące tylko ale też juz sie trochę załamywałam że to tylko po znajomości... To chyba tak jak ze wszystkim - jak będzie twój czas to dostaniesz super pracę!! I dzidzia też przyjdzie...

Mary przykro mi:( Ale wiesz 4 miesiące to jeszcze malo.... Wiem że mi łatwo tak pisac bo ja juz 2 lata się staram i dla mnie 4 miesiące to chwilka. Wiem że dla Ciebie to juz długo ale spokojnie cierpliwości wkońcu się uda!

Cholerka to dopiero będzie załamka jak mi dwóch krech nie pokaże a ciuuuulll... najważniejsze, by wrzucić na luz... choć chcialabym już zaciążyć bo boję się wrednej @ po odstawieniu anty choć czuję, ze chyba jednak się nie udalo....... zawsze potworny ból brzucha i lało się, że hej...

Mary - nie ma za co :) pamiętaj dzidziuś sam wie kiedy ma sie pojawic :) wiec skup sie na przyjemnych starankach tylko i wyłącznie wiem ze nie jest łatwo ale dasz rade trzymam kciuki :)
Czesc Marcepanek jak sie czujesz ??
Marylko ty moja kochana śpiewaczko czesc :*:*
Pysiu - i tak trzymaj pełen luzik :):)

Czesc dziewczyny nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie bo zdradziłam Was i byłam na watku 2012 ale powrociła marnotrawna staraczka do was mam nadzieje ,ze mnie przyjmiecie z powrotem .Postanowilsmy ,ze nie ma na co czekac tylko brac sie do roboty wiec niedługo zaczynamy . Teraz lece do pracy bede pozniej pozdrawiam WAS WSZYTSKIE I BUZIAKI LASECZKI
fleur- PEWNIE,ZE cIE PAMIETAM-WRACAJ I PISZ CZESTO!!!!! trzeba dzialac nie ma na co czekac-my tu walczymy juz tyyyyyyle cykli i nic.

SORBUS- my mamy tego samego dnia 7 rocznice i wiesz kto jeszcze-nasza Bibinka!! :):):)))ale jajka:tak::-D:-D:-D

ZAPMARTA- mam nadzieje,ze dzis pospalas:tak:sciakam Cie!!!

MARY-BETH- no napewno by wyszedl gdybys byla...przykro mi bardzo slonko-teraz bedziesz miala kilka gorszych dni,ale za jakis czas skonczy sie @ i zaczniesz z nadzieja poatrzec na kolejny cykl:tak:tule Cie i podaje czekoladke;-)
BUNIA- QRWA!!!!!!!!!!!!co oni sobie mysla?????faktycznie ,ze bez znajomosci teraz to ani rusz:crazy::crazy::crazy:ja jak szukalam pracy 1,5 roku temu to po rozmowie bylo-no tak ,ale pani ma dzieci a ...dzieci choruja:szok::szok::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dziekujemy-i nie pomoglo ,ze mam wyzsze wyksztalcenie:no:dobrze wiem co czujesz:angry:

a ja napisalam taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakiego posta i mi go zerzarlo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mam nadzieje,ze ten dojdzie:baffled:ja zrobilam prolaktyne i morfologie-wynik jutro,placilam 40zl

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry