Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
Pysiu - jak dobrze pamietam to płytkowy
ja miałam taki o nazwie "Maluszek"
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mary miesiąc temu odstawiłam anty i nie wiadomo kiedy @ przyjdzie o ile przyjdzie no ale mam 31 d.c. poki co... no może kupię ten bobo test... to jest strumieniowy czy plytkowy?
przykro mi i tule Cie mocno ale nie wiem jak Ci pomócCześć dziewczęta kochane!
Ewelinka - trzymam mocno kciuki za Twoje dobre wyniki badań! Ślę Ci &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Zostaniesz mamusią, zobaczysz!![]()
Mama, Wisieńka - super, że spotkanko Wam się tak miło udało!
Bunia - witaj! Straszne te sytuacje z fikcją rozmów kwalifikacyjnych!Nie wiem naprawdę po co oni ludziom oczy mydlą w tak chamski sposób!
Trzymam mocno kciuki, żebyś znalazła pracę, kochana!
Ja już niedługo kończę moje zastępstwo i... znów będę szukała pracy...
Pysia - a ile trwają Twoje cykle? Bo jesli już po dniu spodziewanej miesiączki, to testuj.
Szczęśliwa, Kalamandyna, Maryla, Dorotka, Fleur, JSorbek, Agnieszka.kk - hej! :-)
U mnie lipa...30 dc dziś i oczywiście moje nerwy ze stali nie są, więc test poszedł w ruch. Znów negatywny.
![]()
Kurcze, już sama nie wiem... Niby to dopiero 4. cykl był, ale wciąż nic. I licze te dni potencjalnie płodne, obserwuję śluz i NIC.Strasznie mi dziś smutno. Nie będę chyba powtarzała testu, bo mimo, że to 30 dc, to użyłam tego wczesnego Bobotestu o czułości 10, więc już by coś pokazał...
Teraz czekam na tą wredną @
![]()
jak można nie powiedziec ludziom w czym sie kąpią i co piją?????
Ja moją dostałam fartem i ogólnei to szukałam ok 3 miesiące tylko ale też juz sie trochę załamywałam że to tylko po znajomości... To chyba tak jak ze wszystkim - jak będzie twój czas to dostaniesz super pracę!! I dzidzia też przyjdzie...fleur- PEWNIE,ZE cIE PAMIETAM-WRACAJ I PISZ CZESTO!!!!! trzeba dzialac nie ma na co czekac-my tu walczymy juz tyyyyyyle cykli i nic.Czesc dziewczyny nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie bo zdradziłam Was i byłam na watku 2012 ale powrociła marnotrawna staraczka do was mam nadzieje ,ze mnie przyjmieciez powrotem .Postanowilsmy ,ze nie ma na co czekac tylko brac sie do roboty wiec niedługo zaczynamy . Teraz lece do pracy bede pozniej pozdrawiam WAS WSZYTSKIE I BUZIAKI LASECZKI

sciakam Cie!!!
tule Cie i podaje czekoladke;-)

ja jak szukalam pracy 1,5 roku temu to po rozmowie bylo-no tak ,ale pani ma dzieci a ...dzieci choruja

dziekujemy-i nie pomoglo ,ze mam wyzsze wyksztalcenie
dobrze wiem co czujesz

mam nadzieje,ze ten dojdzie
ja zrobilam prolaktyne i morfologie-wynik jutro,placilam 40zl