reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama mdłości szaleją ,zmęczenie też jakieś tam jest ,ale jak w środę ujrzę to co chce wszystko będzie nieważne :-D Weźmiemy sobie nawet filmik z USG a co szaleć to szaleć.
Szczęśliwa przy pierwszym dziecku jest jednak inaczej. Przy drugim nie ma już takiej sielanki bo jak jedno śpi drugim trzeba się zająć i na odwrót. Mój Maciuś całuje brzuszek i robi aja dzidzi mam nadzieję ,że później też będzie taki kochany :-D

PRALINKA- milej pracy i dzielajcie wieczorem:tak:
MARY-BETH- tule i wroc do nas jak przyjdzie wena-wiem jak sie czujesz bo ja ostatnio mialam takie 2 dni bez weny....

Domi lata po ogrodzie a ja koncze obierac warzywa na zupke.

Mamcia - cześć kochana :) nie wiem ja zawsze w dzień miałam drzemke i noc całą spałam z przerwami na wc i lodówke :) a teraz masakra a jak nie pójdę na drzemkę popołudniu to rozrywa mi głowe i bądź tu mądra :P
Marcepanek - wiem po mojej sister jak to jest z dwójką :):):):)

Ostatnia edycja:
SZCZESLIWA- przechodzilam to 2 razy i doskonale wiem co czujesz:tak: moze skroc drzemke w dzien??

MARCEPANEK- podtrzymuj zainteresowanie dzidzią to bedzie dobrze-my kupilismy Zuni prezent jak sie urodzil Domi i po powrocie ze szpitala dostala go z zaznaczeniem,ze to od brata:tak:byla przeszczesliwa i od razu oddala Mu polowe swoich zabawek-miala wtedy rok i 11 m-cy:tak:

Mamcia - postaram sie może akurat :) tylko ja tego nie kumam w nocy jestem ledwo żywa ale nie zasne bo sie wierce ...wiecie jak mi moje łóżko już przeszkadza jest za twarde i w ogóle .....

mama taki też mam zamiar ,choć będzie trudno bo Maciuś to ukochany synuś i też przez te wszystkie przejścia zawsze nad nim biegam chucham i dmucham bo to już przyzwyczajenie.
Heh Tom jeszcze nie wie ,ale chciała bym chyba mieć trójkę dzieci :tak: mówiłam o dwóch zawsze ,ale tak jakoś hi hi....

...no i się zagadał ehhh
Aguś zgadamy się jeszcze kiedyś na pewno...:))
Mama co za badania robiłaś?
Marcepanku fajnie że synek całuje brzusio,świetnie musi to wyglądać:)))

reklama
AGNIESZKA- prolaktyne i morfologie:tak:
MARCEPANEK- Zuza tez byla i jest ukochana i w ciazy chuchaliśmy bo to po poronieniu ,ale dasz rade ogarniesz wszystko i bedzie si:tak:a ja zaraz po urodzeniu Dominika sie zastanawialam nad 3 a potem mi przeszlo bo ta budowa miala byc i gabinet kosmetyczny ale wyszlo jak jak wyszlo.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry