reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
przerwa, więc wpadłam do was.

mama, oj żeby nie zapeszyć od dwóch dni śpimy super, nie chcę chwalić za wcześnie, ale wyeliminowałam pewną rzecz z jadłospisu i już nam lepiej. Ciekawa jestem czy trafiłam w 10.

Marylka, dał ci summamed ? (chyba tak się pisze ?)

ewelinka, przeczytałam o badaniach i planach adopcyjnych jakby nie wyszło. Mam koleżankę, która adoptowała chłopca i kochany jest przez nich na maxa. Formalności trwały prawie tyle co ciąża, więc jeszcze żartowałyśmy, że tak powinno być.
Trzymam kciuki za to żebyś miała dziecko. Poprostu.

reklama
hej i czołem:tak::-).może Ala da mi trochę popisać...:-)

witam się z wszystkimi,ale z pewnościa wszystkiego nie nadrobię...

mama my już po obiadku,a Wy:-)???
marylka zdrówka życzę:tak:
zapmarta dawno Cię nie widziałam,zresztą mnie też było mniej ostatnio...co u Ciebie?
ewelinka ściskam Cię mocno!!!mam nadzieję,że zdarzy się cud i będziesz tulić swoje maleństwo:tak::-)
bunia,wrrrrr co za ludzie:wściekła/y:.narobią nadziei,a potem...:angry:
krakowianka gratuluję:-)
szczęśliwa 100 LATEK NA WCZORAJSZE URODZINKI:tak::-)
aga miłej pracy:tak:
sol zupka pomidorowa,mniam:tak:
pysia mam nadzieję,że szybko Ci się ureguluje cykl po tabsach:tak:
mary przykro mi:-(

ZAPMARTA- fajnie ,ze trafilas w odpowiednią rzecz i spicie ladnie cala noc-na pewno teraz lepiej sie czujesz:tak:
EWELINKA- witam ponownie-witalam sie juz rano,ale jak ja sie pojawilam to Ty zniknelas;-)ja rowniez zycze Ci ,zeby wszystko poszlo jak trzeba i razem z Toba czekam na wyniki:tak::-):-)

MARYLKA- dobrze,ze dal leki i bierz z nadzieja ,ze pomoga w te3 dni i bedziesz miala udany wypad urlopowy:tak:

MARY-BETH- jak tam kochana,lepiej troche???

BIBINKA- czesc siora po tej stronie:):):))) Ja juz Zuze odebralam i wlasnie zjedlismy:) a Zunia dala rade i wszystko si-jutro chce zebym przyjechala pozniej:))

Ostatnia edycja:
mama mój lekarz jest w porząsiu :) a jeszcze mówi tak a pani tak jakby w ciąży jest ?? a ja mówie że nei a on o to przepraszam bo widze że taki luźny strój a pani zazwyczaj bardziej dopasowane i przeprasza a ja jeszcze nie ale moze po wakacjach :):)

MARY-BETH- jak tam kochana,lepiej troche???

Dzięki, Mamusia, kochana jesteś, ale wcale nie lepiej u mnie... :baffled: Może do tego smutku dziś jeszcze PMS mi doszedł, bo humor mam beznadziejny... :sad:

Tymczasem niedługo kończy się moje zastępstwo i znów muszę szukać pracy... :baffled::baffled::eek::eek: Jeju, co za beznadziejny dzień.

Witam się ze wszystkimi, z którymi się jeszcze nie witałam!

Ostatnia edycja:
mama czyli jest ok z Zuzą:tak:,cieszę się:-D.nie mam pomysłu co zrobić z resztą dnia:baffled:
marylka niezły ten lekarz:-).może to jakiś znak,co?sama miałaś przeczucie na sierpień/wrzesień,pamiętasz:-)?
ewelinka buziak wielki;*
mary jak się wali,to wszystko...:-(.mam nadzieję,że niedługo wszytsko się ułoży i z dzidzią i z pracą:tak:

reklama
MARYLKA- no to sobie pogadalas z lekarzem:tak::-D:-D:-D

Dzięki, Mamusia, kochana jesteś, ale wcale nie lepiej u mnie... :baffled: Może do tego smutku dziś jeszcze PMS mi doszedł, bo humor mam beznadziejny... :sad:

Tymczasem niedługo kończy się moje zastępstwo i znów muszę szukać pracy... :baffled::baffled::eek::eek: Jeju, co za beznadziejny dzień.

Witam się ze wszystkimi, z którymi się jeszcze nie witałam!
MARY-BETH- oj kochana nasza-tak bym Cie teraz utulila i poglaskala po buzce,ze sie usmiech pojawil ...przykro mi ,ze masz taki fatalny dzien-wiem jak to jest jak sa takie dni...niestety wiem-jestem z Toba i wiesz co-smignij sobie do sklepu i kup jakies dobre slodkosci to troche pomoze na lepszy humor...i pamietaj -uda nam sie bo moje haslo zobowiazuje NIE SPOCZNIEMY NIM POCZNIEMY;-) ja ostatnio pisalam do Maryli ,ze chyba w depresje wpadne,ale mam Was-wasze wsparcie i wiem ,ze taki dolek ma kazd jak sie zbliza @ juz sie pojawi i kilka dni po...ale za kilka dni bedziemy patrzyly z nadzieja w kolejny cykl:tak:moze bedzie nam dane rodzic w maju;-)ściskam Cie:tak:
Dziewczyny, po prostu DZIĘKUJĘ***
Jesteście Kochane...dzięki za wiarę, nadzieję i kciuki!!!! Się normalnie wzruszyłam...
EWELINKA- nasza Ty kochana!!jestes bardzo wartosciowa osoba a takie osoby MUSZA miec dzieci ,zeby te wartosci przekazywac dalej:tak:dlatego wspieramy Cie w trudnych chwilach,tulimy i podejemy czekoladke a jak trzeba chusteczke,zeby wytrzec gile;-)

BIBINKA- tak ,wszystko gra i jutro juz zostanie do 16.00 a ja zaraz wypije kawe i ide troche popielic bo u nas nie ma slonka wiec w sam raz na prace ogrodowe.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry