reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziękuję, Bibinka! :*:*

Mamusia - Ty złota kobieta jesteś!!! :-) :tak: No chyba te słodkości pójdą w ruch dziś...

I w ogóle Wam wszystkim dziekuję za to, ze jesteście. :*:*

Ja zmykam - zaraz musze jechać do mojego sklepu na chwilkę, bo jutro mam zmianę rano i otwieram, więc klucz muszę wziąć. Jeju, dół na potęgę dziś. :sad::sad::sad: Ryczeć mi się chce z byle powodu!... Nawet jak pomyśle, ze już długo nie popracuję w tym sklepie, to beczę jak wariatka...

Życzę Wam jednak miłego dzionka i mam nadzieję, że nie nasmęciłam za dużo!...

Ostatnia edycja:
reklama
Mary nie pękaj kobiecinko moja będzie si zobaczysz będzie dobrze samo sie ułoży Sergi tesz jakiś czas temu miała mega doła i zobacz jaj jej sie zaczeło układac przepowiedziałam jej to i Tobie tesz przepowiadam zobaczysz lada dzień zacznie sie wszystko ładnie prostować
a żeby nie było przepowiedziaam jej też że w sobote będzie miałą oświadczyny - i sie nie myliłam :)
mama czyli jest ok z Zuzą:tak:,cieszę się:-D.nie mam pomysłu co zrobić z resztą dnia:baffled:
marylka niezły ten lekarz:-).może to jakiś znak,co?sama miałaś przeczucie na sierpień/wrzesień,pamiętasz:-)?
ewelinka buziak wielki;*
mary jak się wali,to wszystko...:-(.mam nadzieję,że niedługo wszytsko się ułoży i z dzidzią i z pracą:tak:
tak tak i wiesz dalej mam przeczucie że we wrześniu sie uda nie wiem tylko czy test będzie we wrzesniu czy w październiku ale wrzesień sie uda - mama taką nadzieje a ostatnio mam tesz przeczucie że naszej mamaie tesz sie we wrześniu uda - nigdy tak nie miałam ale bardzo bym chciała zeby sie sprawdziły moje przeczucia oj bardz bardzo

MARY-BETH- niech ida slodkosci w ruch a co:tak: a z pracą...no nie pozostaje mi nic innego jak zaciskanie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za nowa oferte:tak:jutro bedzie lepiej;-)a tymczasem tule do mojej matczynej piersi i wspieram w trudnych i nerwowych dniach i pamietaj-nie smecisz-od tego tez tu jestesmy ,zeby dawac nadzieje i zapewniac ,ze slonko w koncu wyjdzie zza chmur:tak:
Lec po klucze,wstap do sklepu po slodkie a potem jedz ile wlezie-moze niezbyt zdrowe ,ale dziala-bo raz nie zawsze,dwa razy nie wciąż;-)

marylka życzę Ci ,żeby się spełniło:-).a może mnie "powróżysz"...:-D?
mary smęcenia nigdy za wiele:-D:-D

zapomniałam powiedzieć,że wczoraj dostałam @...no i mam brać bromergon,bo prolaktyna wyszła ok(w środku normy),ale po obciążeniu 12-krotność:szok:.wyczytałam,że to przez stres,a tego mi w ostatnich miesiącach nie barkuje:-(.tylko nie wiem czy zacząć brac już teraz czy po końcu @??wie któraś?tak m ijakoś gina nie do końca wyjaśniła:baffled:

MAMA, Ty Słodziaku mój!!! Nie zawstydzaj mnie tak przy ludziach ;-) :-D
EWELINKA- "ludzie" to potwierdza:tak::-D:-D:-Dtak jak napisala Marylka-tu sami swoi i juz sie na tyle "znamy" ze potwierdza moje slowa ,ze jestes wartosciową osobą;-)

MARYLKA- baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo Ci dziekuje za to przeczucie-chwyta sie go rekami i nogami:-p:tak::tak:

Bibinka jeśli chodzi o mnie od jusz od dłuższego czasu mama przekonanie że uda sie we wrzesniu i zupełnie nie wiem z kąd mi sie to ubzdurało ale tak sie dziwnie czuje jakbym myła tego pewna - asz sie boje co to będzie jak sie nie uda a jesli chodzi o mame i sergi to niedawna i z nienacka mi to przyszło jakoś jak będe miała jeszcze jakieś przeczucia to napewno powiem ale asz sie zdziwiłam jak z Sergi sie udało :) bo ja nigdy nie miałam intuicji a jak miałam to mnie w konia robiła więc zaskoczenie że teraz takie silne przeczucia :)

edit

no i zapomniałam napisać: takie wydarzenie a ty nic nie móiwsz @ sie w końcu zjawiła superowo mama nadzieje że to jusz ostatnia na długie 9 m-cy :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry