reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
SZCZESLIWA- papa ,do wieczora:tak:
AGNIESZKA- no mielismy sprzedac blizniaka i budowac wolnostojacy z gabinetem,ale zaczal sie kryzys i wolimy nie ryzykowac-nie mam gabinetu ,ale mamy bardzo sympatyczna rate za dom i jest super a teraz rata bylaby 2 razy taka i nie chcemy sie w takie koszta ladowac...tak wiec najwyzej otworze dzialalnisc i bede jezdzic do klientek:tak:ale to przyszlosciowe;-)

monia, jaewa - a dziękuję dobrze :-D Skurcze jak na razie mogę wspominać tylko ta pogoda taka dziwna - niby chłodno i wiaterek fajny a żar się z nieba leje :szok: Nie da się długo na dworze siedzieć :no:
mama - dziękujemy :tak:
marylka - zdrówka bidulo :tak: a wiesz ze wtedy byłam tak padnięta że usnęłam zamiast go poprawić :-D Przepraszam :-D
bunia - w końcu tu Polska :sorry:
maggy - moje dziecię zakochało się w kartce od Ciebie - wisi na tablicy obok monitora i co do mnie przyłazi to pokazuje na kartkę i mówi "ciocia" - że od cioci :_D

Poszłyśmy na piechotę do mojej mamy, myślałam że mi nogi w tyłek wejdą bo to ponad połowa drogi pod górkę :-D Ale z dwoma postojami jakoś dotarłyśmy a wróciłyśmy autobusem żeby nie katować Karoli nóżek :-D I mojego kręgosłupa bo chcąc nie chcąc ciągnie mnie jeszcze w dół trzymając za rączkę :sorry: Ale na miejscu pobawiła się z Laurą i babcią więc warto było :-D A no i po drodze kupiłyśmy kapelutek bo w apaszce jej za bardzo gorąco było :-( A teraz padam na pysk :-D Stwierdziłam że mam w nosie obiad i rozmrażam zupkę pomidorową z ryżem dla nas obu bo nie chce mi się gotować wybitnie jakoś :-p

Sol spoko :)

a ja was nie nadrobie chyba , byłam jusz u lekaża dał mi tabletki tak silne że bierze sie je tylko 3 dni a działają tydzień - o zgrozo za 30zł i do tego do picia taki płyn w ampułkach i powiedział że przejdzie do weekendu :)

Marylka masakra z ta wodą:wściekła/y: jak można nie powiedziec ludziom w czym sie kąpią i co piją?????
A słuchaj jak ja mam w pracy pzu i na 80 tys bym byla ubezpieczona (nagły wypadek 120) i za dzidzię 1600, i 50 zł składnka to się opłąca??? Bo właśnei takie maja u mnie w pracy.
no masakra masakra z wodą a składki chyba sie opłacają ale ja sie tak dokładnie nie znam ale chyba tak , a jesteś gdzieś dodatkowo ubezpieczona ?? jak nie to weź sobie to zawsze w razie wu to jesteś ubezpieczona i czy jakiś wypadek tfff tfff to jest inaczej i jak dzidzia sie pojawi to 1600 drogą nie chodzi a 50 zł asz tak nie odczujesz miesięcznie

MARYLKA- jak tam @ po castagnusie jest normalna czy bardzie obfita????
ostatnio miałam dwa pierwsze dni obfite a trzeci mniej i 4-ty to w sumie koniec był albo lekkie plamienie a teraz tak w sobote dość mocne w niedziele mocne a dzis chyba takie normalne , ciekawe kiedy sie skończy :) ale chyba teraz taka ładniejsza miesiączka bo "czysta" a prawie zawsze miałam jakieś skrzepy krwi i krew była jakby troche ciemniejsza - ale to może mi sie zdawać ale skrzepów nie mam żadnych

mam nadzieje że nie powturzyłam posta jak tak to sorka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wpadłam sobie na kawkę :-)

MAGGY, dlaczego na kartce nie napisałaś adresu zwrotnego????????????????????? :-( Liczę na poprawę :-p:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry