agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
mama rozumiem
W planach miałaś założyć własny gabinet woow fajnie i co nie da rady?
W planach miałaś założyć własny gabinet woow fajnie i co nie da rady?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale to przyszlosciowe;-)
Skurcze jak na razie mogę wspominać tylko ta pogoda taka dziwna - niby chłodno i wiaterek fajny a żar się z nieba leje
Nie da się długo na dworze siedzieć

a wiesz ze wtedy byłam tak padnięta że usnęłam zamiast go poprawić
Przepraszam 

Ale z dwoma postojami jakoś dotarłyśmy a wróciłyśmy autobusem żeby nie katować Karoli nóżek
I mojego kręgosłupa bo chcąc nie chcąc ciągnie mnie jeszcze w dół trzymając za rączkę
Ale na miejscu pobawiła się z Laurą i babcią więc warto było
A no i po drodze kupiłyśmy kapelutek bo w apaszce jej za bardzo gorąco było :-( A teraz padam na pysk
Stwierdziłam że mam w nosie obiad i rozmrażam zupkę pomidorową z ryżem dla nas obu bo nie chce mi się gotować wybitnie jakoś 
no masakra masakra z wodą a składki chyba sie opłacają ale ja sie tak dokładnie nie znam ale chyba tak , a jesteś gdzieś dodatkowo ubezpieczona ?? jak nie to weź sobie to zawsze w razie wu to jesteś ubezpieczona i czy jakiś wypadek tfff tfff to jest inaczej i jak dzidzia sie pojawi to 1600 drogą nie chodzi a 50 zł asz tak nie odczujesz miesięcznieMarylka masakra z ta wodąjak można nie powiedziec ludziom w czym sie kąpią i co piją?????
A słuchaj jak ja mam w pracy pzu i na 80 tys bym byla ubezpieczona (nagły wypadek 120) i za dzidzię 1600, i 50 zł składnka to się opłąca??? Bo właśnei takie maja u mnie w pracy.
ostatnio miałam dwa pierwsze dni obfite a trzeci mniej i 4-ty to w sumie koniec był albo lekkie plamienie a teraz tak w sobote dość mocne w niedziele mocne a dzis chyba takie normalne , ciekawe kiedy sie skończyMARYLKA- jak tam @ po castagnusie jest normalna czy bardzie obfita????