reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
EWELINKA- oki-Agentusie:tak::tak::-D
EWCIA- jak Tobie mija wieczor???
EWELA- a jak u Ciebie??

my sie troche poprzytulalismy ,ale to nie to jak jest swiadomosc,ze dzieci nie spia-teraz Tomi wyszedl na siatke-dzieci zasypiają,Zuza pewnie juz spi bo Ona zawsze pada w 3 sekundy.ale Domi juz nie spiewa wiec pewnie tez padl:tak:i nastala...bloga cisza:rofl2::laugh2::laugh2:

MARY-BETH- jak tam u Ciebie???
Heloł wieczorem!
Mama - u mnie jakiś zmęczony dzień... A jutro do pracy na rano, piątek na wieczór, no i znów sobota w pracy od 13 do 18... Ale kończy mi się to zastępstwo ok. 17.08., więc... :eek::eek::baffled::baffled:
Zaraz lecimy z M. do sklepu, a potem seansik z "Lost" (w polskiej wersji chyba "Zagubieni"). A on dziś zmeczony, przespał 2 h po pracy... Mają nową pracownicę, zupełnie nie czającą tematu, więc on musi ślęczeć i po niej poprawiać. A jak tam u Ciebie, kochana? Dopadłaś męża? :-):-)

Ufff, ale dziś męczący dzień, nic nie odpoczęłam, tylko latałam ze ścierą i odkurzaczem...
Buziam wszystkie staraczki! :-)

MAMA, czekam na P, bo wcześniej z pracy ma wrócić...ale nie wiem, czy "coś" dzisiaj będzie, bo raz - nie najlepiej się czuję, dwa - jakoś tak - ktoś mi humorek popsuł...i tak o! Ale co będzie zobaczymy, jak wejdzie w drzwi, czy moje żądze będą silniejsze :-D

Mama- K. niedawno wrócił i zaraz lecę do Niego... :)
Jak na razie chwilka z Wami :*

Ewelina- kto Ci popsuł humor?? Mów szybciutko, zaraz namierzę... i wpier*** spuszczę!!!

MARY-BETH- cześc slodziaku;-):-)u mnie wiadomoscia mojego dnia jest tel.od pani z labo.ze prolaktyne mam 8,1 a norma jest do 25 wiec tu jest super i z tego sie ciesze ,musze sie psychicznie ogarnąc i moze sie w koncu uda:tak:
a pan z nieruchomosci przychodzi jutro???wierze Ci ze jestes urobiona:tak::sorry:no a z pracą zycze Ci zeby lepsza oferta wpadla w rece-najwazniejsze ,ze nabylas troche doswiadczenia:tak::-):-)
a męża dopadlam polowicznie-dokonczymy jak wroci z siatki!!

Ewelina- hmm... kawał drogi...
muszę coś innego wymyśleć...:-p
WIEM JUŻ

Hope chyba mieszka gdzieś na północy i jak coś,
to swoimi psiakami postraszy:-p:-p:rofl2::rofl2:

ale jak coś, to zapisuję w swojej główce i jak wybiorę się kiedyś na północ, to przyjadę pod dom... :)))

reklama
Ewelina- kto Ci popsuł humor?? Mów szybciutko, zaraz namierzę... i wpier*** spuszczę!!!
EWCIA- hahaha,jaka Ty bojowa:-D:-D:-D

EWELINKA- no moze żadze bedą silniejsze-zdrowka Ci zycze...

wlasnie bezczelnie wpierdzielilam paczke herbatników takich be-be(tylko te duze):sorry::sorry::sorry:ale jakby co to chce zrzucić z 5,6 kg-yhyy,jasne :nerd:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry