reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama, dzięki...P tak ładnie prosi, więc może...może...:-D
Oj tam...co to jest paczka herbatników??!!! Na dodatek BE-BE :-D Toć one nie tuczą...one są CA-CY ha ha ha ha ha ha ha

Ewcia, zapraszam :*

reklama
Mama- no ba!!!:-D ze mną lepiej nie zadzierać:rofl2::rofl2::-D:-D:laugh2::laugh2:

Ewelina- pewnie, że w takim wypadku się nie pokaże:-p:-p
jak zobaczy takiego psiaka, to będzie spier*** gdzie pieprz rośnie:-D:-D
zaproszenie zapisane w głowie...
jak coś, to kiedyś wpier*** ktoś za zdenerwowanie Ewelinki naszej dostanie... :))

E- WE-LI-NA
- ostatnio szukałam Twoich przepisów na te kawy mrożone i nie mogłam znaleźć, wysłałabyś mi na PW:sorry::sorry:

Ostatnia edycja:
EWELINKA- dzieki za pocieszenie,ale one sa na masle wiec jednak tucza,ale w sumie dzis spale wiec moze nie bedzie tak zle;-);-)a jak mąz prosi to wiesz...;-)leć:-):-)

Siedzą dwie samotne dziewczyny w barze, ogólnie jest Ok, ale chłopa by się zdało.
- Znasz jakiś facetów?
- Pewnie
- To dzwonimy do 32-óch
- A po co nam tylu?
- Po pierwsze: połowa nie przyjdzie
- Ale, po co nam 16-tu?
- Po drugie: połowa się napije.
- Ośmiu to też dużo.
- Po trzecie: połowa jak zwykle nie będzie mogła.
- A czterech?
- A co, nie chcesz dwa razy...?

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ewcia, już Ci piszę przepisy na kawkę.....

poza tym jak w planach sa przytulanki to mozna jesc i jesc - najlepszy sposob na spalenie kalorii! ha! :-)

a jak tak sie zastanawiam, bierzecie wy cos oprocz kwasu foliowego?

P. wrocil z pracy, jakas kolacje mu musze zrobic, potem ma obiecany masaz im oze go zmusze do jakiejs rownie dla mnie przyjemnej aktywnosci ;-)
a jutro juz szef wraca, wiec koniec z praca w domu i caly dzien w biurze. a ze wakacje sa to nei za wiele jest do roboty. moze podgonie zaleglosci jeszcze bardziej. osz.. jak ja nie lubie sie nudzic!

a co do pomocy to jak tylko znajde moja polska komorke (zeby zrobic przelew) od razy wysle im jakies pieniadze. My z P. pewnie nigdy do Polski nie wrocimy, bo tu leczenie za darmo a tam 7 tys. miesiecznie.

sciskam

POK- pewnie,jak mozesz to pomóż:tak:
a co do masażu to pewnie bedzie przyjemnie i mąż bedzie chcial sie odwdzieczyc;-)tak wiec przyjemności;-)

EWELINA- dobry kawal:-D:-D:-D
MARCEPANEK,SZCZESLIWA,KRAKOWIANKA,MAGGY,BIBINKA,WISIEŃKA,MLODAM i reszta ekipy where are You?????

EWCIA- podzielisz sie??? :):))

POK- pewnie,jak mozesz to pomóż:tak:
a co do masażu to pewnie bedzie przyjemnie i mąż bedzie chcial sie odwdzieczyc;-)tak wiec przyjemności;-)

EWELINA- dobry kawal:-D:-D:-D

Siedzę i się chichram, bo dostałam od kumpeli na e-mail...:-D

Dziewczyna daje anons matrymonialny:
"Poznam pana, który nie będzie mnie bil, nie odejdzie ode mnie i który będzie dobry w łóżku". Po kilku dniach słyszy straszne walenie do drzwi.
Zaglądając przez "Judasza"nikogo nie widzi. Otwiera wiec drzwi, a tam leży na wycieraczce pan, który nie ma nóg ani rak. Mówi:
- "To ja jestem tym mężczyzna, który w stu procentach odpowiada Pani wymaganiom. Nie będę Pani bil, ponieważ nie mam rak. Od Pani nie odejdę, ponieważ nie mam nóg."
- "No ale jak tam jeśli chodzi o seks?"
- "A pani myśli, że czym to ja waliłem do drzwi?"

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry