reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej Laseczki
Wpadam do Was "z ranca" z kawusia
widze chumorek dopisuje :) i superowo :)

SZCZESLIWA- witam i Ciebie!!piekny suwaczek!!
EWELINKA- no chodzilo mi o wykresy...bo wiesz co zrobilam dzis???obudzilam sie o7.30 bo o tej godz.mierze i ...zasnelam z term.pod pacha(zawsze mierzylam pod jezykiem a w tym cylku pod pacha) i obudzilam sie o 8 na tym boku na ktorym mierzylam wiec term.byl pod pacha i co-36.6 a wczoraj i wczesniejsze dni 36.2, 36.1 ..czyli co -owulacja byla???tylko ze mam 8 d.c. i teraz nie wiem czy dlugosc mierzenia ma wplyw na wynik ????jutro zmierze jak zawsze 3 min i zobacze czy tez bedzie wysoka....orientujesz sie czy dlugosc mierzenia zafalszuje wynik????
mama ja sier nie znam na tym i teraz zaczełam mierzyć pierwszy cykl i wczoraj miałam 36,4 a dzis 36,2 ale dziś godzine puźniej mierzyłam - bo zaspałam ale przed wstaniem z łóżka i mierzyłam dowcipnie :)

reklama
Marylka oj dziiaj rewelacyjny humorek:ninja2:

Dziwczynki jesli mierzycie to nie wiem gdzie zapisujecie ale polecam rewelacyjna stronke, darmowa
Skarbmamy.pl

Edit
Laseczki a zapomialam sie tu pochwalic...
Bo ja znowu sie zabralam za zmniejszanie mojej pupci:zawstydzona/y:
I od wczoraj ubylo mi pol kilo:-D
Wracam do formy:-D

Ostatnia edycja:
PRALINKA- czesc [FONT=&quot]
e060.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
e060.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
e060.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
e060.gif
hahahaha

dziewczyny dzieki za odp.ja wiem ze powinno sie mierzyc tam w dziurkach,ale ja w tym cylku mierze pod pacha tak kontrolnie czy owu bedzie bo ja teraz bez zadnych lekow i tylko tak moge sprawdzic ,no nic zobaczymy jutro
KALAMANDYNA- masz PW:tak:
HOPE- witaj babeczko
MARYLKA -no to pakuj sie wieczorkiem i ruszaj ku przygodzie:-D:-D
[/FONT]

Wariactwo z tym mierzeniem :-) Ja dla odmiany w tym cyklu nie będę nic mierzyła, dni płodne i tak mogą być tylko między @ a @ więc zamierzam dopadać TZ regularnie całe 3 tygodnie, aż będzie uciekał na mój widok :-D:-D

Mama witaj :-)

Małapralinka pół kilo w jeden dzień? A czy ty aby nie wysikałaś się porządnie tylko? :-D:-p
Bądź dzielna, nie daj się czekoladzie, chipsom, piwku, pączkom i kotletom schabowym!

Ostatnia edycja:
Marybeth powodzenia

Witaj Hope, Pralinka:-)

Zaraz zajrze na n-k. U nas również ciepło, umiarkowana temperatura, wreszcie taka jak powinna być.

Hope- zazdroszcze, że masz tak blisko do morza:-)Wiem, Ty zwolenniczka górskich wypraw.

Dziewczyny, eskpertki, jaki śluz powinien być w trakcie owulacji?
Czy te Wasze suwaczki na owulację zgadzają się?

Nie wiem, ja jakoś nigdy tempki nie mierzyłam....nie znam się na tym w ogóle...a poza tym nie chcę głowy sobie tym zawracać....pełen luzzzzzzzzzz...

reklama
Wlasnie dostalam telefon i mam dzis rozmowe ws. pracy po pracy. :-)
MARY-BETH powodzenia!!!!!!!!!!!!! i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zacsniete!!! dasz rade!!!!! [FONT=&quot]
c006.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT]

Wariactwo z tym mierzeniem :-) Ja dla odmiany w tym cyklu nie będę nic mierzyła, dni płodne i tak mogą być tylko między @ a @ więc zamierzam dopadać TZ regularnie całe 3 tygodnie, aż będzie uciekał na mój widok :-D:-D

Mama witaj :-)
HOPE- hahaha-moj juz w tamtym cyklu uciekal:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dale znam Jego kryjówki i zawsze zostal dopadniety:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D [FONT=&quot]
c018.gif
[/FONT]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry