reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewelinka prędzej księzyc zobaczy moje krągłości niż słońce - na spacerze z K :):):)

Kochanie, Pan Księżyc to będzie zazdrościł Twojemu małżykowi, że ma taką wspaniałą żonkę :tak::-D - nie sprzeczaj się, bo ja na wszystko mam odpowiedź....krągłości nie widziałaś, super laseczka jesteś i basta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idę robić śniadanko............ZW

MARYLKA, o bateriach nie zapomnij :-D:-D:-D;-)

Ostatnia edycja:
reklama
no właśnie widzę, ze macie tempo:-)ale fajnie...bedzie co czytac..tylko przy takim tempie niezdążę nic nadrobić:-D
maryla a gdzie jedziecie jeśli mogę spytac?
my też mamy urlop od 16 sierpnia, wyjezdzamy juz 14 do kudowy zdrój..nigdy nie byłam w tamtych rejonach.. a potem jeszcze Praga kilka dni..już się nie mogę doczekac.

Witam staraczki! :-)
Ja dzis z pracy klikam, otwieram sklep za 10 minut, to wpadlam sie przywitac. :-)

U mnie 33 dc i nic sie nie dzieje, choc chyba naprawde @ lezie do mnie, bo sie tak czuje jak na @ :eek::eek: No i glowa mi peka po prostu...
Mama - no to ladnie sie kochana z tym sniadankiem dla Zuzi wyrobilas! :tak:
Sol - oj szkoda, ze Twoj maz ma takie dlugie te dyzury... Ale badz dobrej mysli! Wiem, co to szukanie pracy, czasem trwa naprawde dlugo, ale trzeba po prostu zacisnac zeby i szukac... Oczywiscie w odpowiedniej chwili, gdy dzieci w przedszkolu itd. Takze trzymam kciuki! :tak:

Helllooo wszystkim!

Kochanie, Pan Księżyc to będzie zazdrościł Twojemu małżykowi, że ma taką wspaniałą żonkę :tak::-D - nie sprzeczaj się, bo ja na wszystko mam odpowiedź....krągłości nie widziałaś, super laseczka jesteś i basta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idę robić śniadanko............ZW

MARYLKA, o bateriach nie zapomnij :-D:-D:-D;-)
:):):):) no masz racje baterie muszę wziąć bo co jak K za szybko zaśnie :):):):):):):):)
ps. ale z Ciebie laska :)

no właśnie widzę, ze macie tempo:-)ale fajnie...bedzie co czytac..tylko przy takim tempie niezdążę nic nadrobić:-D
maryla a gdzie jedziecie jeśli mogę spytac?
my też mamy urlop od 16 sierpnia, wyjezdzamy juz 14 do kudowy zdrój..nigdy nie byłam w tamtych rejonach.. a potem jeszcze Praga kilka dni..już się nie mogę doczekac.
hej nie pamietam miejscowości dokłanie bo to jakaś mała wioska ale 1 km od Dziwnówka :) i jedziemy tylko na weekend bo ja mam sklep i nie bardzo moge sie wyrwac na dłużej jutro po południu wyjeżdżamy i wracamy w niedziele wieczorem :) - ale zawsze to jakieś oderwanie od rzeczywistości :) a Kudowa i Praga są piękne kiedyś byłam i polecam :) napewno nie pożałujecie a ja wogule w Czechach zakochana jestem byłam już w Pradze, skalnym mieście i Brno i okolice - tydzień rewelka jak dla mnie :)

Aguś nie zawstydzaj mnie :)

Mary-beth, witaj, miłej pracy :*

Maryla, noooooooo o tym właśnie piszę, choć wątpię, by chciało mu się spać....nowe miejsce...nowe wrażenia to i może nowe.....yyyy....doznania :-D (znów zaczynam zboczeństwa jakieś.....ha ha ha)
E tam laska :zawstydzona/y: dziękuję***

jestem-45 min rozmowy juz mnie ucho boli i tel goracy...
nie wiem o czym pisalyscie bo dajecie czadu i juz 3 str chyba napisane...
widze,ze slodziak MARY-BETH- juz w pracy-milego dnia kochana i masz racje powera mialam od rana...
MARYLKA- jak tam spakowana???
EWELINKA- dopiero dzin sie zacząl a Ty juz zaczynasz:-D:-D:-Djak sie czujesz ???goraczka odeszla??
Ewela czy Ty mierzysz temp????

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry