reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam sie i ja, znowu...:-)

Maggy dajesz mi nadzieje na zajscie po tym jak sie dlugo bralo anty:tak::-D
A jak to jest wlasciwie z ta temperatura w ciazy? Ja dzisiaj mam 29 dzien jakos i temperatura mi wzrosla do 37.5C mierzona pod jezykiem. Chora nie jestem, wirusa nie mam...A moze po braniu tabletek tak jest albo przed @? Bo w polowie cyklu mialam 36.8 a teraz mi wzrosla do 37.5C. Czy ktoras z Was babeczki sie orientuje?:eek:
Nie myslcie ze wkrecam sobie cos ale pytam bo mnie to ciekawi, test robilam troche temu i wyszedl negatywny wiec co jest do diaska?:crazy: To sie wkurzylam i powiedzialam ze juz nie testuje....No chyba ze nie dostane @ dalej niz za dwa tygodnie to wtedy zatestuje.
S sie opoznil znowu samolot:angry: i jeszcze na niego czekam, mam nadzieje ze jest juz w drodze z lotniska:tak:

Milego dnia Kochane!:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzień Dobry Kochane...
Miłego dnia...

Nie wiem, której mam dziękować, za zaproszenie do "Zamkniętego", ale DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maggy dajesz mi nadzieje na zajscie po tym jak sie dlugo bralo anty:tak::-D
A jak to jest wlasciwie z ta temperatura w ciazy? Ja dzisiaj mam 29 dzien jakos i temperatura mi wzrosla do 37.5C mierzona pod jezykiem. Chora nie jestem, wirusa nie mam...A moze po braniu tabletek tak jest albo przed @? Bo w polowie cyklu mialam 36.8 a teraz mi wzrosla do 37.5C. Czy ktoras z Was babeczki sie orientuje?:eek:
Nie myslcie ze wkrecam sobie cos ale pytam bo mnie to ciekawi, test robilam troche temu i wyszedl negatywny wiec co jest do diaska?:crazy: To sie wkurzylam i powiedzialam ze juz nie testuje....No chyba ze nie dostane @ dalej niz za dwa tygodnie to wtedy zatestuje.

Jaewa tutaj masz wszystkie info:

http://www.vns.pl/_poznaj_swoje_cialo/fizjologia_objawy_plodnosci_glowne.htm

jaewa wzrost temperatury następuje po owulacji i utrzymuje się jeśli doszło do zapłodnienia. A jeśli chodzi o anty to znam parę osób co pomimo długiego brania zaszła bez odstawiania nawet :-D A wiesz - jakby to były delegacje to pół bidy ale on tam ma dyżury po 48h na oddziale i przez ten czas ciągle musi siedzieć bo nie wiadomo kiedy zawał przyjedzie :-( Jak mają lepszy dzień to spoko sobie odpocznie ale czasami im się zdarza że mają 11 zabiegów w dzień i kilka w nocy i pada na pysk następnego dnia powtórka i wraca nieprzytomny :-( W Kielcach mają dyżury 7 h lub 12 h i żeby było zabawniej z Kielc ma mniejszą pensję niż ze Starachowic - bo to zupełnie inny etat. Żal mi go strasznie a Karoli jeszcze bardziej bo jak on wraca to Karola nie chce się do niego przytulić bo przestaje go poznawać chwilami :-( Bo ja już się chyba przyzwyczaiłam do tego że jestem sama z dzieckiem :-(

meggy, ewelinka, hope - miłego dnia wam życzę :-)

Idę stąd bo znowu zacznę wam smęcić. Słonko wyszło więc może gdzieś poleziemy :-(

SOL, ciężko Ci na pewno...tulę. Może spróbujcie porozmawiać i znaleźć jakiś "złoty środek", przecież to nie może być tak, że dziecko swego ojca nie poznaje....na dodatek drugie w drodze. Coś musicie koniecznie z tym zrobić :tak:
I Tobie milutkiego dnia Kochana i główka do góry - nie smutaj się, bo KROPECZKA będzie ponurakiem :wściekła/y:;-)

[FONT=&quot]
142.gif
[/FONT]
nadrobilam ostatnia strone,zaraz wezme sie dalej za nadrabianie.zaspalam dzis -nastawilam sobie budzik na 7.30 -wylaczylam i obudzilam sie o 8.05 a Zuza ma o 8.15 sniadanie:szok:wiec pedem wszystko szykowac i ledwo sie wyrobilam-nienawidze sie spuzniac:no:
DOMI JUZ KAKAO ZALICZYL-BAWI SIE NA GORZE,ja zaraz cos zjem bo az mi niedobrze od tego rannego latania.

MAGGY- dziekuje Ci ,ze rowniez przylączysz sie do pomocy Damiankowi [FONT=&quot]
buziakep9.gif
[/FONT]
JAEWA- mam nadzieje ,ze Twoj S .jest juz z Toba!!

EWELINKA- bardzo prosze!!!!!!!!!!!!!!!

Cześć dziewczyny..jestem tu nowa, trafiłam niechcący..szukałam czegoś w google i znalazłam odpowiedź tu na forum baby boom:-) zaczęłam przeglądac i spodobało mi się..
Chciałabym do Was dołączyć, ponieważ też chcę dzidzię w 2011 roku.
Troszkę o mnie..w tym roku stuknie 30-stka:eek: mam córcię, w październiku skończy 3latka, pierwszego i jedynego męża od 4 lat. Nad druga dzidzią zaczeliśmy myśleć od kwietnia tego roku, gdy postanowiłam odstawić tabletki anty..jakoś źle się po nich czułam. Wcześniej nie chciałam słyszeć o drugim dziecku, ale w momencie odstawiania musieliśmy nad tym pomyśleć..czy mam zakłądać spiralkę, czy gumki czy poprostu bedzie co bedzie..wybralismy opcję nr3..i zaraz na poczatku czerwca dowiedziałam się, ze jestem w ciąży..nie mogłam w to uwierzyć, ponieważ z Igą staraliśmy sie dłużej..i myslałam, ze tym razem też tak bedzie. okazało sie inaczej. Termin na luty 2011...niestety 23 lipca zaczełam plamić..zaraz lekarz, serducho przestało bić..26lipca szpital, miałam mieć zabieg, jednak oczyściłam sie sam..antybiotyk, badanie i do domu..smutno, przykro..dlaczego?? jednak jakoś to sobie poukładałam, ze tak musiało być, ze lepiej wczesniej niż później..po drugie jest Iga i jakoś łatwiej przyszło mi się z tym pogodzić. Ale nie tracę nadziei..teraz wiem, ze napewno chcę drugą dzidzię..wczesniej nie byłam do końca przekonana..
Nie wiem kiedy dostanę miesiączkę..ciężko mi policzyć cykle..teraz krwawienie skończyło się w niedzielę, trwało tydzień. Czekam na kolejną @..no i mam nadzieję, ze niedługo znowu będę w ciąży i bedzie wszystko w porządku i będę miała kolejną mała kluseczkę:)

Czesc kochane witam sie z kawusią i śniadankiem :)
wczoraj jak sie położyłam do łożeczka to moje dzidzi mi tak fikało ze nie mogłam zasnąć wiec poczekałam sobie aż troche sie pogimnastykuje i było ok :):):)
Mamcia - wczoraj zapomniałam ci pogratulować wyników buziaczek :*
AsiaWos- witaj ciesze sie że do nas dołączyłaś :) przykro mi z powodu poronienia ale głowa do góry ...nbedziesz jeszcze cieszyć sie dzidziusiem drugim zobaczysz :)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki :) witam sie :) musze dziś troche papierzyska poukładac ale nie chce mi sie strasznie może troche później będe miała wene - oby :) udało nam sie zarezerwować domek na weekend z dwoma pokojami i kuchnia oraz łazienką 200zł za dobe więc wychodzi po 50zł na osobe :) i można tam grila zrobić więc fajnie :) mam tylko nadzieje że będzie pogoda :) dziś po pracy jedziemy na zakupy spożywcze bo jakieś mięso na grila trza kupić i węgiel bo w piatek to pewno nie będzie nam sie chciało nigdzie szlajać :) - chociaz nigdy nie wiadomo :) no i spakować sie dziś będe musiała i doprowadzić do porządku :)

reklama
czesc Marylko - kochana ale ci zazdroszcze wypadu ...powiem Ci ze nie drogo jak na 50 zł za osobe ..... na pewno bedzie sie do Was słoneczko uśmiechało i ładnie świeciło :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry