J
jaewa
Gość
Witam sie i ja, znowu...:-)
Maggy dajesz mi nadzieje na zajscie po tym jak sie dlugo bralo anty

A jak to jest wlasciwie z ta temperatura w ciazy? Ja dzisiaj mam 29 dzien jakos i temperatura mi wzrosla do 37.5C mierzona pod jezykiem. Chora nie jestem, wirusa nie mam...A moze po braniu tabletek tak jest albo przed @? Bo w polowie cyklu mialam 36.8 a teraz mi wzrosla do 37.5C. Czy ktoras z Was babeczki sie orientuje?
Nie myslcie ze wkrecam sobie cos ale pytam bo mnie to ciekawi, test robilam troche temu i wyszedl negatywny wiec co jest do diaska?
To sie wkurzylam i powiedzialam ze juz nie testuje....No chyba ze nie dostane @ dalej niz za dwa tygodnie to wtedy zatestuje.
S sie opoznil znowu samolot
i jeszcze na niego czekam, mam nadzieje ze jest juz w drodze z lotniska
Milego dnia Kochane!
Maggy dajesz mi nadzieje na zajscie po tym jak sie dlugo bralo anty

A jak to jest wlasciwie z ta temperatura w ciazy? Ja dzisiaj mam 29 dzien jakos i temperatura mi wzrosla do 37.5C mierzona pod jezykiem. Chora nie jestem, wirusa nie mam...A moze po braniu tabletek tak jest albo przed @? Bo w polowie cyklu mialam 36.8 a teraz mi wzrosla do 37.5C. Czy ktoras z Was babeczki sie orientuje?

Nie myslcie ze wkrecam sobie cos ale pytam bo mnie to ciekawi, test robilam troche temu i wyszedl negatywny wiec co jest do diaska?
To sie wkurzylam i powiedzialam ze juz nie testuje....No chyba ze nie dostane @ dalej niz za dwa tygodnie to wtedy zatestuje.S sie opoznil znowu samolot
i jeszcze na niego czekam, mam nadzieje ze jest juz w drodze z lotniska
Milego dnia Kochane!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
;-)
wiec pedem wszystko szykowac i ledwo sie wyrobilam-nienawidze sie spuzniac