reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aniawos, witaj wśród Nas. Zostań z Nami i pisz kiedy czujesz taką potrzebę. Jest tu wiele wspaniałych dziewczyn, które rozweselą, ale i postawią do pionu w chwilach zwątpienia i smutku. Rozgość się. Trzymam kciuki za owoce starań, trzeba wierzyć, że się uda. Cierpliwośći i spokoju życzę :tak:

Marylka, pogodę zamówiłam specjalnie dla WAS, ale stroju nie bierz, na "damę" i "waleta" się opalajcie :-D a co? Ktoś Wam zabroni? ;-) I nie zapomnij o niczym!!!!

reklama
Szczęśliwa ;-) - no widzisz MARYLKA....nic się o pogodę nie martw, My się już tu wystarałyśmy, więc pakuj olejek z mega filtrem i wystawiaj zadek ku słońcu :-D

ewelinka - a o czym tu gadać :-( Z jednej pensji - Kieleckiej nie wyżyjemy a mamy kredyt na mieszkanie na głowie i jeszcze inne dwa kredyty bo musieliśmy wykończyć mieszkanie. Chciałabym żeby nie jeździł ale za jedną pensję zrobimy opłaty i spłacimy raty a życie? Karola potrzebuje ciuchów, my z M też a nie byłam w stanie ostatnio odłożyć nawet na to bo dwie pensje poszły się ... za przeproszeniem nawet nie wiem kiedy bo wypadły nam dwie nieprzyjemne sytuacje i 800 zł poszło sobie od tak :-( Jest wyjście - ja do pracy ale kto mnie przyjmie? :-( Jak widzisz - nie ma o czym rozmawiać bo takie są realia życia i nic się z tym nie zrobi :-( A budżetówka wcale nie ma nie wiadomo jakich wynagrodzeń dla pracowników :-(

ewelinka - a o czym tu gadać :-( Z jednej pensji - Kieleckiej nie wyżyjemy a mamy kredyt na mieszkanie na głowie i jeszcze inne dwa kredyty bo musieliśmy wykończyć mieszkanie. Chciałabym żeby nie jeździł ale za jedną pensję zrobimy opłaty i spłacimy raty a życie? Karola potrzebuje ciuchów, my z M też a nie byłam w stanie ostatnio odłożyć nawet na to bo dwie pensje poszły się ... za przeproszeniem nawet nie wiem kiedy bo wypadły nam dwie nieprzyjemne sytuacje i 800 zł poszło sobie od tak :-( Jest wyjście - ja do pracy ale kto mnie przyjmie? :-( Jak widzisz - nie ma o czym rozmawiać bo takie są realia życia i nic się z tym nie zrobi :-( A budżetówka wcale nie ma nie wiadomo jakich wynagrodzeń dla pracowników :-(

SOL, nie mów tak....zawsze jest jakieś wyjście...zapewne "coś kosztem czegoś", ale chyba dobro Twoje i dzieci jest najważniejsze i to nie podlega namysłu. Dlaczego z góry zakładasz, że Ciebie nikt nie przyjmie do pracy??? Kochana, czasy się zmieniły...teraz nawet kobieta w ciąży może pracować - oczywiście jeśli stan na to pozwala. A nie może Twój małżonek drugiego etatu na miejscu??? Wiem, że wsio się toczy wokół pieniądza...niestety...ale nie kosztem dobra rodziny....no nie wiem kochana co Ci jeszcze doradzić, bo wiem, że cokolwiek teraz napiszę, będą to zwykłe banialuki dla Ciebie...ale główka do góry, przecież nie ma tego złego, coby na dobre nie wyszło!!!! :zawstydzona/y:

Szczęśliwa no nie drogo zwłaszcza jak na domek :) tez sie strasznie ciesze ale gdzie nie spojże na pogode straszą mnie deszczem i burzami :(

Aniawos, witaj wśród Nas. Zostań z Nami i pisz kiedy czujesz taką potrzebę. Jest tu wiele wspaniałych dziewczyn, które rozweselą, ale i postawią do pionu w chwilach zwątpienia i smutku. Rozgość się. Trzymam kciuki za owoce starań, trzeba wierzyć, że się uda. Cierpliwośći i spokoju życzę :tak:

Marylka, pogodę zamówiłam specjalnie dla WAS, ale stroju nie bierz, na "damę" i "waleta" się opalajcie :-D a co? Ktoś Wam zabroni? ;-) I nie zapomnij o niczym!!!!
ty agentko :) no nie wiem czy sie ludzie nie wystrasza jak sie zaczne na waleta opalać :) - z drugiej strony cała plaża moja :):):):):):):)

Aniawos zapraszamy do pisania tylko z góry uprzedzam mamy niezłe tempo :):):) przykro mi że straciłaś dzieciątko i mam nadzieje ze szybko Ci sie uda zajść w ciąże i nie bedzie zadnych komplikacji :) ja sie staram o pierwsze dziecko , jestem w trakcie 5-go cyklu

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry