reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
SOL- super ,ze sie zgadalyscie z kumpela i troche odzylas-swietnie!!
i dzieki za POZDROWIENIA od KPI!!!!!:tak:;-)

KASIEŃKA- to przyjemnych zakupów-zrob facetowi cos pysznego na obiadek

a ja juz odliczam do przyjazdu Tomka bo mnie zaraz rozsadzi:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:masakra jakas i dzis juz nie patrze ,ze dzieci nie spia-wlaczymy im film z naszego wesela i niech ogladaja.....tatus jest potrzebny mamusi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! r-a-t-u-n-k-u:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

EWELINKA- papa,bede tesknic:)))))))))))

moz-screenshot-8.png
Zobacz załącznik 271527Zobacz załącznik 271528Zobacz załącznik 271529Zobacz załącznik 271530Zobacz załącznik 271531Zobacz załącznik 271532Zobacz załącznik 271533Zobacz załącznik 271534Zobacz załącznik 271535
moz-screenshot-7.png
moz-screenshot-5.png
moz-screenshot-6.png

Mama no super jak zawsze, gadaly jedna przez drugą :-) i ciągle mało!!!
ja sie popłacze jak ona wyjedzie z Wro :-( ale takie to zycie, każdy układa jak mu pasuje ;-) oby i tak była w zasięgu ręki.:-D
aaa odnośnie wesel to 28 mamy wesele kuzyna K. :biggrin2: i się pobawic bede mogła i cos tam se chlapne a co, poki mozna,
Marylka bardzo bym chciala by tak było, tylko jesli to cholipa znow bedzie poczatek w tym grudniu ehh.
Ewelinka dzieki, ciekawe czy wszedzie na to badanie sie tak czeka.?

Ostatnia edycja:
MLODAM- to super ,ze wizyta udana:tak:
MARYLKA- super te fotki:-D:-D:-D:-Dmi cos sie ten wczesniejszy link nie chcial otworzyc a tu takie smieszne rzeczy:tak::-):-):-)

Witam Kochane!!!!!
Co słychać, jakies dobre wieści???
Ja wczoraj wróciłam z krótkiego urlopu...no i starania czas zacząć!!!!:tak::-D Teskniłam za Wami!!!!!

MONISIA- nooooooooooooooo kobieto w koncu uslyszalas moje nawolywania-od kilku dni Ci wolam ,gdzie Ty bylas juz myslalam ,ze masz takiego dolka....fajnie,ze wrocilas!!!!:))))))))))

MLODAM- dziekuje Ci!!!Twoje tez sa śliczne:tak:

dziewczyny ktora mi jeszcze wyslal zaproszenie na NK bo tyle juz nas jest z nieogarniam:szok:Kalamandyna to Ania a jeszcze mam MADZIE- to ktora to z Was????? i jeszcze Elżbieta?????

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry