reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
JESTEM BYLAM PO Zuze..
MLODAM- ;-);-);-);-) a wiesz ,ze nam robia droge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mamy juz asfalt:tak::-D:-Dnastapnym razem jak przyjedziesz to juz bedziesz jechala jak w miescie:-D:-D:-D:-D:-Djeszcze nam tu rondo walną:tak::rofl2::rofl2:

WISIEŃKA- cześć kochana-no to ogolnie wiesz o czym pisalysmy-watek erotyczny i jak juz ktoras to pisala chyba Hope trzeba zrobis dopisek w temacie ,ze od 18 lat
fajnie,ze humorek lepsze-super!!!i testy zakupione wiec pozazdroscic ja mam 1:sorry:

Heja!
:-D:-D:-D
Chciałam się pochwalić, że dostałam @ ale fajnie, bo myślalam że czekanie potrwa dlużej

Mama ciumki. Właśnie myślałam co tak zniknęłaś. Humorek się poprawił i mam nadzieję, ze zostanie. A jak tam wczorajsze "oglądanie reklam " z Tomem po meczu:-p

Cześć Dziewczyny Kochane! :D

Co nowego słychać? Wczoraj tylko zaglądnęłam, próbowałam podgonić, co pisałyście, ale nie wyrobiłam... ;)

My się powoli zbieramy do pakowania - jutro wracamy do domu.

Brzuch mnie nadal pobolewa, no ale jak mnie to zaczyna niepokoić, to po prostu biorę nospę. :] Oczywiście najrzadziej jak się da. Dziś czuję lekki uścisk pod lewą stroną dolnej części żeber. O_o

Ciepło o Was wszystkich myślę. :) No i też bym się chętnie "przywitała" na naszej-klasie, więc jak któraś z Was chce mnie "poznać" - to ślicznie proszę o PW. :)

Wisieńka - trzymam kciuki za @!

WISIEŃKA- Qrcze nie bylo reklam bo jednak kolega odwolal i Tomi poszedl na siatke i nic z tego wrocil po 23 nawet sie nie przebudzilam tak spalam a rano zaspalam i juz Go nie bylo ,ale zaraz wraca to posadze dzieci przed naszym filmem z wesela a my na gore bo obawiam sie ,ze do 20 nie wytrzmam......

PYSIA- cześć piekności!!!!!!!fajnie,ze @ juz przyszla-czyli teraz nowy cykl,nowe nadzieje!!

mmmmm no no Mama nie pogadasz, szok normalnie, wiec mniejsze ryzyko urwania naszej zdezelowanej rury :-D:-p no nie moge się doczekać :tak:. A już wiesz skąd to zapro? :-p

Wisieka i niech boli ;-) oby to ta w tym momencie upragniona

reklama
KRAKOWIANKA- cześć kochana-jak trzeba bierz no-spe i sie nie stresuj;-)masz PW:tak:

mlodam- WIEM JUZ WIEM SKAD ZAPRO:):)))) no i nie pogadasz-teraz pewnie beda nam tu jezdzic 60 na godz.i ze spacerow nici...tak zle i tak nie dobrze....

MONISIA- to ja nie wiemdzialam ,ze nie wiesz o Krakowiance-tak,tak,Ona tez bedzie mamą!!!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry