reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wisienka hahahahha no chyba, że nie dostaniesz... :laugh2:;-)
Pysia no to gratulować i się cieszyć :tak:
Krakowianka ściągnij sobie mnie np. od mamy ;-)

WISIEŃKA- no bede fajerwerki-mam nadzieje:tak::-D:-D:-Da film z wesel jest dlugi wiec rozumiesz;-)

KRAKOWIANKA- jak juz bedziesz na moim profilu to Mlodam jest jako ostatnia zaakceptowana:tak:

mlodam No cóz, zdarza się....
Cieszy mnie generalnie, ze jest piatek i że idę zgodnie z Targetem , może uda się w tym miesiącu zarobić!!!!

Monisia - dzięki ogromne za te gratulacje. :D Cieszę się, że do nas wróciłaś. :)

Pysia - super, że @ przyszła! :)

Mama, Wisieńka - wow... piękna z Was kobiety. :)

Mama - no właśnie staram się nie stresować. ;) Czekam na mdłości - to dobry objaw dla mnie będzie.

Dziś się tylko wnerwiłam na maksa i potem się bałam, żeby Maleństwu nic nie było. :( Jakaś matka, którą mijałam na chodniku, przywaliła z całej siły swojemu dziecku ok. 3-letniemu po nodze za to, że siedząc w wózku ściągało sobie skarpetkę... Nie wytrzymałam i zwróciłam jej uwagę. Oczywiście pojechała po mnie ile wlezie... Ale ja przynajmniej mam czyste sumienie, że w ogóle zareagowałam...

WISIEŃKA- na pewno uda sie zarobic!!!a gdzie jedziecie na weekend??znowu Tuczno;-);-):-):-)

KRAKOWIANKA- dziekuje-juz akceptuje Twoje zaproszenie!!i wiesz co-nie ktore matki to ...brak slow-tak to jest jak za latwo przychodzi macierzynstwo...

Ostatnia edycja:
Wisieńka - no może jeszcze na jaw wyjdzie niejedna Twoja tajemnicza umiejętność. ;)

Uciekam do Męża, bo zaraz jakiś mecz się ponoć zaczyna... ;) Miłego popołudnia i wieczoru. :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry