reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczyny!

Przepraszam Was, że tak zamilkłam, ale miałam w pracy taki młyn, że hoho! A potem musiałam szybko lecieć na tę rozmowę ws. pracy, wiec już się nie mogłam ponownie zalogować i Wam poodpisywać...

Dostałam tę pracę!!! :-):-):-)
Niby nie cały etat ale zawsze coś i nowe doświadczenie! :-):-):-)

Teraz papu i będę Was, kochane moje, nadrabiać! Widziałam już, że jest Wisieńka i Mlodam, więc się witam! :-)

Heloł Krakowianka, Monisia, Mamusia, Pysia! Dobrze dzionek mija?

Ostatnia edycja:
reklama
witam :)

monisia- sliczna masz corcie .... i juz wiem po kim ma urode :)

kalamandyna- dostalam kartke!!! bardzo dziekuje :D a brzuszek moja droga to ja mam od samego poczatku :)

mary-beth- moje GRATULACJE!!!!! nie wazne czy pol czy nie...ale wazne, ze ja masz :)

wrocilam z pracy.. jestem wykonczona ale szczesliwa.. bo jeszcze tylko jutro i..... WEEKEND :D

Cześć Maggy i Maran-atha! :-) Dzięki, dziewczyny! A jak Wasze brzuszki, kochane? :-)

U mnie 33 dc i @ ni ma... Ale przylezie, coś czuję... :eek::baffled:

u mnie brzuch a nie brzuszek :) wszyscy sie dziwia, ze "juz" tak wygladam... zaraz wstawie fotke.. :)

chyba bedzie widac, ze jest :)

maran-tha - ja tak naprawde nie jem duzo... waga najpierw spadla z 55 na 53 teraz mi sie waha miedzy 54-55, wiec nie przytylam.... tylko mnie tak "wywalilo " :)

Załączniki

• DSCF1942.jpg
    DSCF1942.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
monisia u mnie nie ma reklam ;-) za wczesnie jeszcze, czekam do 1 @.
Wisienka chyba masz racje, bo jakas posucha dzisiaj.
witaj maran i pozostałe kobitki. ja narazie brykam do mężusia, wreszcie wrócił :-)
magyy laska z ciebie. ale na 9 tydzien to nie wygladasz :-p
ja w 10 tygodniu to mialam taki jak przed :sorry:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry