S
Sol
Gość
marta - jakbym nie wróciła na stare śmieci to pewnie nie miałabym nikogo na osiedlu a tak :-) Znamy się z dzieciństwa, potem chodziłyśmy razem do liceum :-) A teraz będziemy razem rodzić w tym samym szpitalu
Miło było wreszcie wyjść do ludzi a nie izolować się w domu bo już zaczynałam kota dostawać
W sumie prócz niej mam może jeszcze ze trzy osoby z którymi okazjonalnie sobie pogadam
mary-beth - GRATULACJE!!!!!
monisia - super fotki i jaka śliczna dziewuszka do nich pozowała
maggy - ty jesteś pewna że to nie bliźniaki albo trojaczki?
Śliczny brzucholek
A co do tego artykułu to u mnie prawie doszło do takiej sytuacji bo P łapał Karolę dosłownie w locie razem z położną bo się wyślizgnęła bo kazali mi przeć bez skurczy a jak mnie skurcz złapał to kazali przestać a ja nie mogłam i Karola wystrzeliła
Tak więc M tylko widział jak o mało gleby nie zaliczyła bo ja już byłam nietomna 
A my zaraz spadamy się kąpać i spać najwyższa pora
Na jutro Karola musi być wyspana skoro kolega ma do niej przyjść a my siądziemy na plotach na spokojnie bez stresów że trzeba za dzieciakami po placyku ganiać
Dziewczyny niech mnie która walnie - chodzi za mną malibu z sokiem jabłkowym i grenadiną
Nie napiję się ale tak za mną łazi że idzie kota dostać
Pchły na noc
Miło było wreszcie wyjść do ludzi a nie izolować się w domu bo już zaczynałam kota dostawać
W sumie prócz niej mam może jeszcze ze trzy osoby z którymi okazjonalnie sobie pogadam
mary-beth - GRATULACJE!!!!!

monisia - super fotki i jaka śliczna dziewuszka do nich pozowała

maggy - ty jesteś pewna że to nie bliźniaki albo trojaczki?
Śliczny brzucholek
A co do tego artykułu to u mnie prawie doszło do takiej sytuacji bo P łapał Karolę dosłownie w locie razem z położną bo się wyślizgnęła bo kazali mi przeć bez skurczy a jak mnie skurcz złapał to kazali przestać a ja nie mogłam i Karola wystrzeliła
Tak więc M tylko widział jak o mało gleby nie zaliczyła bo ja już byłam nietomna 
A my zaraz spadamy się kąpać i spać najwyższa pora
Na jutro Karola musi być wyspana skoro kolega ma do niej przyjść a my siądziemy na plotach na spokojnie bez stresów że trzeba za dzieciakami po placyku ganiać
Dziewczyny niech mnie która walnie - chodzi za mną malibu z sokiem jabłkowym i grenadiną
Nie napiję się ale tak za mną łazi że idzie kota dostać
Pchły na noc

Sam soczek Ci pozostał
Dobranoc i pchły na noc