reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
marta - jakbym nie wróciła na stare śmieci to pewnie nie miałabym nikogo na osiedlu a tak :-) Znamy się z dzieciństwa, potem chodziłyśmy razem do liceum :-) A teraz będziemy razem rodzić w tym samym szpitalu :-p Miło było wreszcie wyjść do ludzi a nie izolować się w domu bo już zaczynałam kota dostawać :-D W sumie prócz niej mam może jeszcze ze trzy osoby z którymi okazjonalnie sobie pogadam :sorry:

mary-beth - GRATULACJE!!!!! :-D

monisia - super fotki i jaka śliczna dziewuszka do nich pozowała :tak:

maggy - ty jesteś pewna że to nie bliźniaki albo trojaczki? :-D Śliczny brzucholek :-D A co do tego artykułu to u mnie prawie doszło do takiej sytuacji bo P łapał Karolę dosłownie w locie razem z położną bo się wyślizgnęła bo kazali mi przeć bez skurczy a jak mnie skurcz złapał to kazali przestać a ja nie mogłam i Karola wystrzeliła :sorry: Tak więc M tylko widział jak o mało gleby nie zaliczyła bo ja już byłam nietomna :-p

A my zaraz spadamy się kąpać i spać najwyższa pora :-D Na jutro Karola musi być wyspana skoro kolega ma do niej przyjść a my siądziemy na plotach na spokojnie bez stresów że trzeba za dzieciakami po placyku ganiać :-D
Dziewczyny niech mnie która walnie - chodzi za mną malibu z sokiem jabłkowym i grenadiną :szok: Nie napiję się ale tak za mną łazi że idzie kota dostać :dry:

Pchły na noc :-D

reklama
Witam:-)
Wpadłam tylko na chwilkę, własnie przyjechałam z zakupów ciuchowych i padam na twarz:sorry:

MONISIA wypoczęta i gotowa do nowych staranek:-D:-D Śliczna córcia a z Was fajna para:tak::tak:

MAGGY wyglądasz super z tym brzuszkiem:tak: Ciąża Ci służy...

MARY-BETH gratulacje:-) Zawsze to coś...

PYSIA no to super że @ przylazła;-)

MARAN a jak tam u Ciebie kochana? Buźka dla Ciebie i Aluni:-)

EWCIA tulę........

SZCZĘŚLIWA buziaki:-)

SOL ja Ci dam Malibu z sokiem jabłkowym:no: Sam soczek Ci pozostał:-p I znow się zapowiada fajny dzień - cieszę się że już się nie smucisz;-)

MAMA a ty pewnie dopadłaś Toma:-D:-D

Ja spadam spać bo maraton po sklepach z bratem mnie wymęczył:eek: Dobranoc i pchły na noc

no a ja wpadłam Was poczytać, ale nie ma za wiele... wszystkie już śpicie...??
ja nadwyraz dobrze sie dziś czuje... mąż mi kupił bukiet ślicznych słoneczników - tak bez okazji jak za czasów narzeczeństwa hehehe... uwielbiam słoneczniki :) takie małe słoneczka :) i tak sobie pomyślalam, że czasem taki mały gest a tak człowieka ucieszy... Ala spi wiec wpadłam do Was ale tu cisza...

Helloł :-)
Maggy - nie ma za co, myślałam że nie dojdzie. Fajnie wyglądasz, ciąża Ci służy:-)

Ewcia- dużo siły życze...

maran- atha-wiatj, jak samopoczucie? kiedy masz wizyte?

No tak, staraczki już śpią a ja gadam do siebie..:eek:

Ostatnia edycja:
witaj kalamandyna :)
no ja mam odbiór wyników z krwi 20 sierpnia i z nimi do lekarza, ale razczej USG wówczas nie bede miała, choć kto wie, może lakarz podejrzy Ludzika, ale takie prawdziwe USG to w Polsce sobie zabukowałam na 23 wrzesnia a później jak wrócimy z 2tyg. urlopiku to tu mam znowu w szpitalu 08 października, ale wolałam w Polsce połówkowe bo tam mi lekarz prywatnie zrobi i wszystko poopowiada a u Iroli to oni dla siebie robią żeby sprawdzic czy wszystko dobrze i nierozgadują sie za dużo tylko zwykle powiedze,że wszystko ok. że dzieciatko fika, serce bije i tyle wiec ide prywatnie do tego samego lekarza co mi Ale też badał :)

Napisałam posta poszłam się kąpac a on przepadł. Wkurzona jestem bo zaraz Pol skończy prysznic i spadamy do łóżka.
maran fajny gest miał męzuś
mloda hmm miło było i kalorie poszły ze spacerkirm
kala witaj
Maggy buziolki i pamietaj dbaj o siebie

reklama
Marat-atha- długo mieszkacie w Irlandii? Pewnie w Polsce jest lepsza opieka ginekologów, tymbardziej jak się płaci. A co byście chcieli- dziewczynkę czy chłopca? Tak, wiem że zdrowe najważniejsze:-) Wam się udało za pierwszym razem?
Jeny, też bym już chciała...:tak:

Wisieńka- witaj:-) Może "poznamy się" na n-k?;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry