reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dobrej nocki wisienka
kalamandyna my w Irlandii 4lata tu też urodziłam pierwszą moją córunie :) no tym razem też udało sie w pierwszym cyklu... ale my staraliśmy sie co dzień lub co drugi to zalezy jak checi i czas był... no i udało sie... chciałabym teraz synunia tak dla równowagi no i mąz pewnie poczuł by sie bardziej spełniony jakby z synkiem w piłke mógł pokopać, ale tak jak napisałaś najważniejsze by zdrowy Ludzik sie urodził a niezależnie od płci kocha sie tego małego człowieczka :) a opieka w Irlandii... no do 12 tygodnia nikt o ciąze nie walczy więc natura decyduje... dopiero w 12 tyg sie tu na pierwsze USG idzie... nie daja nic na podtrzymanie ciązy, ale o porodzie to moge tylko w dobrych słowach sie wypowiedzieć, może dlatego, że trafił mi sie super położny z Hiszpanii... wolałam obcokrajowca bo ich angielski jest dużo bardziej zrozumiały niż Iroli... no i udało mi sie akurat, że jego mi przydzielili... poród miałam wywoływany 14 dni po terminie wiec troche perypetii było ale nie bede o tym tu teraz pisać... jednak wszystko dobrze sie skobczyło :)

marat-atha- fajnie, że znalazłaś takiego super gina. I że poród skończył się szczęśliwie. Ja też miałam perypetie w trakcie porodu. Wszystkiego dobrego życze:-)
Zmykam spać, trzymaj się ciepło, do usłyszenia!

Laseczki wpadam tylko po pracy...
Pewnie juz spicie wiec mowie i dobranoc i tym co to rano beda czytaly
DZIEN DOBRY;-)
Rano nadrobie...
Buziaki, do jutra, a w zasadzie juz do dzisiaj..

dzien dobry :)

witam sie i uciekam do pracy...za kilka godzin juz weekend :D hurra!!! wreszcie sobie odpoczne :)

buziaki i milego dnia ;)

WITAM SIE I JA JUZ PRAWIE WEEKENDOWO!!
Maggy- pieknie wygldasz i piekne miejsce !!!oby tak dalej!
MONISIA- corcia slodziak,mąż kawal chlop(jak moj) a Ty widac ze wypoczeta i szczesliwa-synka do kompletu brakuje takze prosze ladnie dzialalc!!
WISIEŃKA- no dzis piatek wiec zaraz zaczniesz weekend i mozna sie szykowac do wyjazdu:tak:
MARY-BETH- gratuluje pracy-wiedzialam ,ze Ci sie uda!!!!!!! zdolniacho!!
NLODAM- badz dzielna w pierwszym dniu w pracy ...
EWCIA- tule CIE KOCHANA i wspieram jak umiem!!!!! te daty...zawsze bedziemy myslami i sercem wracaly...ja zawsze wracam 1 maja mimo ,ze to juz 6 lat.....bardzo mocno Cie przytulam i poplacz jak potrzebujesz.jestem z Toba.......
SZCZESLIWA- no szkoda,ale gdybyscie sie wybierali do Poznania -to pamietaj KONIECZNIE daj znac!!

u mnie nie ma slonka,jakis taki dzien nijaki pogodowo...

MAMA a ty pewnie dopadłaś Toma:-D:-D

NIKUŚ- czy dopadlam ......4 razy:szok::-D:-D:-D:-D:-D:szok:

reklama
chyba bedzie widac, ze jest :)

maran-tha - ja tak naprawde nie jem duzo... waga najpierw spadla z 55 na 53 teraz mi sie waha miedzy 54-55, wiec nie przytylam.... tylko mnie tak "wywalilo " :)
piękne zdjęcie i brzusio prześliczny :) gratuluje mamuśko :) a i raz jeszcze pięknie Ci dziękuje za kartke jest świetna i znaczki też :) DZIĘKUJE !!!!!!!!!!!!!!

dzień doberek :) ja już niby spakowana - prucz jedzenia bo k sie uparł ze spakuje - mam nadzieje ze nie zapmni go zabrać :):) -choć ciągle mi sie coś przypomina co niespakowane :) kurcze nie wiem jak my sie zabierzemy z tymi torbami - nie mam pojęcia
dziś znikne szybciej bo moja mamuśka przyjdzie trenować sprzedaż :) a wczoraj przyszła i mówi że ma padac cały weekend a ja do niej to też dobrze zamkniemy sie w pokojach i wrócimy z wnukami :):):) a ona o i tak by było dobrze :):):):) no ale jak na razie u nas świeci słońce tfu tfu :)

mama 4 razy :) hahahaha a ze mnie sie śmiałaś jak pisałam zaraz wracam :):):):):):):)

ja dzis z Wami poprzezywam troche mój wyjazd :) a co tam najwyżej mnie wygonicie :):) kurcze mam nadzieje że bedzie fajnie i że K nastrój sie poprawi bo walczy od kilku dni coś z telewizją z tp i sie wkurza i prawie całą noc nie spał i walczył z kompem a dzis rano głośniki nie chciały mu grac a ona zawsze rano muze włącza no i jakiś taki spiety i naburmuszony lekko - mam nadzieje że odpocznie na wyjeźdxie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry