reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BIBINKA- no to dzwon i sie umawiaj!!i powodzenia kochana-zeby to byl TEN ginek!!!!!!

MAGGY- dziekuje Ci slonko-mam nadzieje ze ten cud sie zdarzy kazdej z nas ktora szaleje,zeby zostac mamą!!!!

jade po Zuze-do potem!

reklama
Jestem kochane :)
Maggy - mamusiu ciesze sie ze z maleństwem wszystko ok :) i dobrze Cie rozumiem z tą ulgą :)
Mamcia - trzymam &&&&&& za pęcherzyk :) oby ładnie pękł i był Rysio :)
Do mnie napisałam moja siostrzyczka jej koleżanka ma dla mnie wózek łóżeczko i becik za darmoche :) w przyszłym tygodniu mi przywiezie .... miałam miec wózek od znajomego ale chciał kase a tak nic nie płace wiec sie opłaca co do łożeczka to sie ciesze bo ten kojec od siostry byłby ok gdyby miał regulacje wysokości a nie ma wiec od tej koleżanki bardziej mi sie przyda :) kupie jej dobrą kawusie i coś słodkiego bo też ma dzieciaki :) Łaaaaa sie ciesze szok :) przekonałam rodziców ze przesądy nie sa dla mnie :) a za tą kase mogę kupić sobie inne pierdołki dla malucha :) niebawem półmetek wiec powolusiu sobie zaczynam zbierać wszystko do kupy :):)

Ostatnia edycja:
Iwonka Wszystkiego Najlepszego :* spełnienia wszystkich marzeń :*:*:*

Ja kochane czekam na @ ale znając mojego pecha to pewnie będzie już dziś :( jak co miesiąc to samo jedno wielkie rozczarowanie buziaczki dla was :*

Ostatnia edycja:
Szczęśliwa - super:) Zawsze to jakaś kaska do przadu i coś innego można kupić maluchowi za to.

Dziewczynki ja juz kończę pracę więc spadam. W domu pewnie mi się nei uda siąść więc miłej reszty dni ai do jutra:)

SZCZESLIWA- no to ciesze ie razem z Toba-super!!!ja tez tak wlasnie wydawalam wszystko.a teraz jak sie uda-jeśli...- to trzeba bedzie wszystko kupic,ale co tam...jest Marylka wiec dam rade!!!:tak::-D

JULITKA- a czujesz sie na @???pozdrawiam i pisz z nami czesciej:tak:

dzieciaki szaleja na ogrodzie ,za 45 min bedzie Tom.slonko przegina dzis:crazy:jest bardzo gorąco i parno...

Mamcia - nio właśnie ..... a co tam najważniejsze żeby sie udało :) a wiesz u mnie póki co przyoszczędzone pieniążki to bardzo dużo :):) i postanowiłam juz teraz co miesiąc coś kupić ..... bo lista nie jest mała :):)

reklama
SZCZESLIWA- wiem,ze lista nie jest mala,oj wiem;-)jak bedziesz miala jakies pytania albo watpliwosci czy cos Ci sie przyda to wal smialo na PW bo czaem moge nie doczytac na watku;-)
ja bylam w aptece,kupilam wiesiolek ,estrofem i luteine-40 zl poszlo,ale mam nadzieje,ze pomorze!!!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry