Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam żel do usg bo małżyk mi z pracy przyniósł
A możesz spróbować znaleźć maluszka ale może być ciężko - ale wiesz już jakiej prędkości nasłuchiwać 
ale cóż - Kraków zostaje 

a zaoszczędzone pieniądze trzymaj bo zobaczysz ile będzie szło na pampersy i inne duperelki 
Nie mam jakoś już na nic dzisiaj nastroju.Wczoraj i przedwczoraj tak mnie bardzo bolał brzuch właśnie jak na @ ale dzisiaj już nie, tylko jestem cały czas głodna hehe masakra ile to można jeśćSZCZESLIWA- no to ciesze ie razem z Toba-super!!!ja tez tak wlasnie wydawalam wszystko.a teraz jak sie uda-jeśli...- to trzeba bedzie wszystko kupic,ale co tam...jest Marylka wiec dam rade!!!
JULITKA- a czujesz sie na @???pozdrawiam i pisz z nami czesciej
dzieciaki szaleja na ogrodzie ,za 45 min bedzie Tom.slonko przegina dzisjest bardzo gorąco i parno...
no to superaskoJestem kochane![]()
Maggy - mamusiu ciesze sie ze z maleństwem wszystko oki dobrze Cie rozumiem z tą ulgą
Mamcia - trzymam &&&&&& za pęcherzykoby ładnie pękł i był Rysio
Do mnie napisałam moja siostrzyczka jej koleżanka ma dla mnie wózek łóżeczko i becik za darmochew przyszłym tygodniu mi przywiezie .... miałam miec wózek od znajomego ale chciał kase a tak nic nie płace wiec sie opłaca co do łożeczka to sie ciesze bo ten kojec od siostry byłby ok gdyby miał regulacje wysokości a nie ma wiec od tej koleżanki bardziej mi sie przyda
kupie jej dobrą kawusie i coś słodkiego bo też ma dzieciaki
Łaaaaa sie ciesze szok
przekonałam rodziców ze przesądy nie sa dla mnie
a za tą kase mogę kupić sobie inne pierdołki dla malucha
niebawem półmetek wiec powolusiu sobie zaczynam zbierać wszystko do kupy
![]()
hej mam nadzieje że @ nie przyjdzieIwonka Wszystkiego Najlepszego :* spełnienia wszystkich marzeń :*:*:*
Ja kochane czekam na @ ale znając mojego pecha to pewnie będzie już dziśjak co miesiąc to samo jedno wielkie rozczarowanie buziaczki dla was :*