reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam popołudniowo :-)

Maggy tak coś podejrzewałam, że nabyłaś urządzonko, dlatego dodałam - jeśli się nie ma w domu :-D Nie korci cię, żeby codziennie szukać? :-D:tak: Ciekawi mnie czy można jakoś w domu nagrać to bicie serduszka, na pamiątkę...
mozna mozna ... to urzadzonko ma 2 wejscia i mozesz spokojnie jedno podlaczyc do kompa (trzeba zakupic specjalny kabelek) .. moj juz kombinowal i dziala :D tak wiec bede podsylac mamie to posluchania :)

ja juz w domu... nudnosci mnie mecza od kilku godzin.. juz nie daje rady... ale jeszcze tli sie nadzieja, ze wkrotce przejda.... straszne to jest :(

gotuje sobie rosolek i na drugie oczywiscie kura z ziemniakami i buraczkami.. mniam..

reklama
Jestem. Młody bajkę na laptopie oglądał bo mi płacze za Tomem. Mi też tak jakoś smutno... :-( całymi dniami pracuję. Wraca tylko po 15 na obiad i potem znów praca...
Co z Klopsikiem ? Po 17 miała mieć wyniki ,a tu już 18. Kolejna robi nam psikusa;-)

Dzięki Wisieńka za wieści. :)

Mama - no to trzymam kciuki za działania. :)

Maggy - no i zrobiłaś mi smaka na buraki... I teraz muszę się ubrać i iść do skleu po takie słoikowe, bo całkiem od podstaw nie zrobię. ;) Ale te sobie podsmażę i zjem z rybą na ciepło. Naprawdę - okropna jesteś. :P ;)

Marcepanek - no, głowa do góry Kochana. Dzielna jesteś. :*

szczęśliwa - to życzę cierpliwości :-D Ja jestem za wygodna chyba na tetry bo bym kota dostała :-D Ale teraz są fajne majtusie do tetr żeby to wyglądało i sama się zastanawiałam przez chwilę czy drugiego by nie brać na tetrach ale przypomniałam sobie ze mam Karolę i wystarczającą ilość prania :-D

krakowianka - my widzieliśmy je w sklepie Mothercare za 200 albo 220 zł właśnie tam w Galerii Krakowskiej na poziomie -1 niedaleko Smyka a czy są promocje - nie mam pojęcia ale to zwykła parasoleczka a wygląda tak Jive Stroller - In the Night Garden : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop przepraszam ale ta firma nie ma polskiej strony. Pewnie są promocje jak w każdym sklepie ale ich w Kielcach nie ma nigdzie więc nie mam jak sprawdzać czy mają promocje i do jakiej kwoty :-(

maggy - no i przypomniałaś mi że mam męża pogonić żeby mi kabel znalazł bo mamy a musiałam postawić od nowa system bo mi nagrywać małpa nie chciała :-D Jak nagram to ci podeślę linka :-D A chyba mam gdzieś nagranie Karoli :-D

Mąż poszedł na masaże a Karola szaleje - ale pochwalę - posprzątała swój pokój jak ją postraszyłam odkurzaczem :-D A dzisiaj majtusie miała zmieniane póki co tylko raz bo kupke zrobiła M jak ja wyszłam do sklepu :-p Siusiu ślicznie woła :tak: I nawet na drzemkę nie zakładam jej pampersa tylko w majtusiach śpi :-D

na rosół mi zrobiłaś zaraz chyba wstawię :-)
hahaha rob rob :D ja juz w polowie gotowy :D

Ja to ostatnio jem jak szalona ,ale waga niestety wciąż w miejscu brrrrrr :-(

tym sie nie przejmuj..ja na poczatku zeszlam do wagi 53 a teraz znowu mam 54-55 :) spokojnie :)

wisienka - straszne sa diety ... ja pamietam raz sie nastawilam z kolezankami z pracy na oczyszczanie organizmu- caly dzien woda i ewentualnie soki.. wymieklam w poludnie :d hahaah od razu lecialam do sklepu po jedzenie :D
nie daje rady sobie odmowic czegos... chociaz teraz wiem, ze lodow nie powinnam jesc, wiec sie przynajmniej postaram ;)
w kazdym razie trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za zrzucenie paru kilo ;)

Maggy - no i zrobiłaś mi smaka na buraki... I teraz muszę się ubrać i iść do skleu po takie słoikowe, bo całkiem od podstaw nie zrobię. ;) Ale te sobie podsmażę i zjem z rybą na ciepło. Naprawdę - okropna jesteś. :P ;)
hahahaaha eeeee tam okropna :D ahahhaa smacznego ;) buraczki sa bardzo zdrowe i zalecane w ciazy ;) poprawiaja krew ;)

Sol- o kabelku przypomnialam :D no widzisz :D hahaaha jak znajdziesz TO PRZESLIJ linki:)
a Twoja Karolcia to dzielna mala kobietka :) super, ze tak szybko sie przestawia ... a jak sie zdarzy raz na jakis czas niespodzianka, to zaden problem.. wazne, ze chce i probuje :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sol - postaram sie a jak nie dam rady to pampersy :)
Dzisiaj na allegro oglądałam takie tetry w zwierzątka hi hi takie słodkie :):):) wiem wiem bedą więcej zlane niż sie naciesze tymi ozdobami :P:P:P

reklama
Szczęśliwa - pewnie tak :-D Najgorzej będzie z kupkami to standard ale mając pampersa go zwijasz z zawartością i wywalasz a tu musisz uprać :-D Dla mnie koszmarem jest teraz pranie ukupkanych majtek Karoli a nie wiem czy dałabym radę prać tetry jeszcze po niemowlaku gdzie to jest bardziej wodniste niż ustawa przewiduje :no::szok: :-D

maggy - no bardzo jestem z niej dumna bo naprawdę się stara - chociaż wiem że największą frajdą dla niej jest to że może spuścić wodę w ubikacji jak papierek tam wyrzuci :-D Zacznę się chyba zastanawiać nad nakładką na kibelek a nie nad większym nocniczkiem :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry