reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
szczęśliwa he he ja to tam nikogo na nic nie namawiam ,ale zobaczysz jak to będzie w praktyce. Nie nadążysz z praniem tetrowych bo dzieci mają na początku to do siebie ,że chwilę po zmianie pampersa bądź czego kto tam używa sruuuu z uśmiechem :-D Nie raz było ,że co dopiero zmieniłam a młody w minutkę zrobił co chciał heh i zdarzało się ,że mówiłam mu nie mogłeś zrobić zanim zmieniłam :-D

reklama
witam wszytskie serdecznie!!!!
Ja na chwilę , bo mam mały młyn w domu. Nie będzie mnie przez około tydzień na bb :(
Mam nadzieję, że pamiętać mnie będziecie.
Trzymajcie się dzielnie!!
Zaciążyć mają te co powinny, a te które już zaciążone, ładnie niech się dzidzia rozwija w brzuszku.
Buźka do zobaczenie za tydzień.

szczęśliwa powiem tak. Na początku zanim jeszcze dziecko się urodzi kobieta ma masę pomysłów tzw wielki plan co i jak. Niestety nie zawsze wszystko jest tak jak chcemy. Wiem z własnego doświadczenia dlatego nie nastawiam się ,że tym razem miało by być inaczej ,będzie co ma być :-)

szczesliwa ja to bede Ci kibicowac. Zanim urodziłam amelke tez miałam ochote na tetre ale szczerze Ci powiem nawet nie zaczełam. Pewnie tzw wygodnictwo. :)
Sol a Karolcia dzielna jest!!!! Pomysl dobrze z ta nakładka na kibelek bo ja znam z autopsji ze jak Amelka spróbowała na kibelek to nakładka nowa nie uzyta nawet poszła w odstawke. Pomysl lepiej o stopniu zeby jej bylo wygodniej siadac na kibelek.

Buraki się podsmażają - dzięki Maggy. :P ;) Zjem sobie ze smażonym dorszem. ;)

Mama - ale to są prawdopodobne działania niepożądane, są duże szanse, że żadne u Ciebie nie wystąpią. :*

Marcepanek - i jak rosół? ;)

Szczęśliwa
- moja koleżanka też chciała tetrowych używać, ale po 3 dniach Jej zapał przeszedł. ;) Niemniej trzymam za Ciebie kciuki. :) My raczej pampersów kupować nie będziemy, tylko jakieś dobre, "niszowe" = tańsze, a niekoniecznie gorsze.

Ostatnia edycja:
reklama
Buraki się podsmażają - dzięki Maggy. :P ;) Zjem sobie ze smażonym dorszem. ;)
wow.. pychotka :D ciesze sie, ze smaka narobilam :D

Marcepanek- to jednak gotowalas rosol:???? :D ahahhaah no to pieknie :D jutro tez cos wymysle, wiec sie przygotujcie :D hhihihihi

ja juz pojadlam :D najadlam sie strasznie i ide sie za chwile przejsc.. a pozniej do spania.. zmeczona juz jestem .. a przesiadywanie przed kompem caly dzien tez robi swoje...

buziaki i slodkich snow :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry