reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kala cieszę się że jest OK. Pozytywne wieści zawsze cieszą :D

A ja z K byłam na pogotowiu, by podali mu kolejna dawkę (po miesiącu) szczepionki przeciw tezcowi (rozciecie palca glebokie miesiac temu) i ci..................................... wrrrrrrrrrrrr gnole to mało nie chcieli podac i nie podali, nie dosc ze mielismy swoja szczepionkę to ciezko bylo wkłóc sie i wstrzyknąc szok. bo oni nie wiedza,ze 1 podana, ze zlecenie musi byc. od kiedy zlecenie jest potrzebne do podania szczepionki na pogotowiu, masakra jakas i istna porażka.

reklama
kalamandyna no to dziś wizyta dała pozytywne wieści :) wiec jak owulki jeszcze nie było to... działajcie :) ja też miałam owulke w 16dc a jak zaszłam w ciąze z Alą to i później była niż w 16dc, wiec to różnie z nią bywa
mama Ty też nie trać wiary "nie spoczniemy nim poczniemy" i tego sie trzymaj! A może lek nie bedzie potrzebny jak jajo bedzie zapłodnione do czwartku :) ja trzymam &&& i nie poddawaj sie...
młodam no co za jaja na tym pogotowiu... to już gamoniom sie nawet wkłuć nie chce wrrr...
kyra witaj :)
zapmarta widze, żeś Ty też zarobiona kobieta... :) rozumiem Ciebie kochana :)

ja coś czuje, że dziś też będzie ciężka noc... katar u Ali dalej leci... no i chyba też ząbki sie znowu odzywają bo ślini sie strasznie... ehhhh juz mi jej i siebie szkoda jak tylko pomyśle o nocy...

szczęśliwa słodkich senków papatki

maran no mówie istna masakra... brak słów, a szczepionka nie podana :/ a powiedz jak się czujesz?
Marta gdzie zginełaś? ;)

Ostatnia edycja:
To współczuję Ci maran- atha tych ząbków...Tak sobie myślę,że to bardzo dziwne z tymi dzieciaczkami- zdajemy sobie od początku sprawę, że tyle trzeba dla nich wyrzeczeń, trudu i wysiłku, nie przespanych nocy, a po prostu przychodzi taki moment w naszym życiu, że niczego nie pragniemy tak bardzo jak fasolki:) mimo wszystko...

Dzięki dziewczyny za miłe słowa:-)
W takim razie to ja jestem niedouczona skoro zajść w ciąże można mimo istniejącej torbieli.
Trzymajcie się ciepło i słodkich snów, a tym tracącym nadzieje życze siły i wytrwałości:-)
Buzka!

zdjęcia dla SOL

Załączniki

• P8100326.jpg
    P8100326.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 41
  • P8100329.jpg
    P8100329.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 42
  • P8100330.jpg
    P8100330.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 43
młodam no ogólnie nie czuje sie źle... choć inaczej niż w pierwszej ciązy... Z Alą nie wiedzialam co to mdłości a teraz zdarza mi sie czasem mieć, zwłaszcza po jeździe autem a czasem nawet bez powodu... nie są ona jakoś szczególnie dokuczliwe bo zwykle jak coś zjem to przechodzi, ale nie spodziewałam sie, że bede je odczuwac teraz jak już drugi trymestr sie zaczął... no i zmęczona bywam, ale to troche związane z niewyspaniem bo z Alą róznie bywa, raz nocka lepsza raz gorsza...
kyra no widzisz tak to już jest... ale uwierz mi ten usmiech dziecka i ta jego ufność w stosunku do rodziców wynagradza te zmeczenie i złość jaka czasem bierze... bo nie ukrywam, że czasem sie złoszcze jak ona mi tu chodzi i sama nie wie co chce, tylko popłakuje i nic jej nie pasuje, ale jak sie przytuli to mi wszystko mija... :)
mama ja mam podobny tylko u mnie rozkałada sie oparcie zupełnie na płasko :) dla mnie super są te spacerówki bo lekkie i łatwo sie składaja bo jedną reką i do samochodu sie z łatwością mieszczą, ogólnie jestem z niego zadowolona :)
a gdzie ta beta klopsika czyżby z radości zapomniała o nas... może swiętuje bo nie wiem sama czego nie wpadnie i nie powie co i jak a my tu wyglądam... ;)

lece pod prysznic jak wróce to jeszcze zajrze...

Ostatnia edycja:
reklama
jestem, jestem. Umyłam się, ogarnęłam kuchnię i wcinam późną kolację, bo dzidzia głodna.

Maranka, ja miałam cieżką nockę, bo Karola męczyła biegunka. Oby ta noc była lepsza.

mama, spacerówka super i widać, że lekka. Ja mam używaną inglesinę tego typu, krąży po rodzinie od dziecka do dziecka i jestem bardzo zadowolona.
Mlodam, tak to jest na Pogotowiu, gdyby przyszedł z raną świeżą to by podali a tak trzeba iść do przychodni, wziąć zlecenie od internisty i iść do zabiegowego.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry