reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MLODAM- Tomi wstawi fotki bo ja jak wszyscy wiedza nie umiem...teraz ide pod prysznic i moze zmolestuje mojego chlopczyka:) a humor średni jak mam wizje przytycia:( ale wezme te leki bo jakie mam wyjscie......

MARAN- dziekuje Ci kochana!!!tak,wiem haslo zobowiazuje....tylko dzis potrzebuje czasu ,zeby sie z tym wszystkim ogarnąć-pragnienie posiadania dziecka czasem aż boli......

reklama
maran to sprzedaj mi te mdłosci, ja z chęcią przyjmę i je i pozostałą reszte dolegliwości!!!! ;)
to dobrze,ze w miarę się dobrze czujesz. i oby mala dawala wiecej nocki do przespania.

Wróciłam z zakupków i gadałysmy z mama aż wredy telefon sie rozładował i lipa. Dzisiaj włożę go na noc do ładowarki niech się nakarmii. Kupilismy koszulę Maćkowi w Carry za 29.90 i bluze w reserved za 30.90. Tacie koszule w carry za 29.90 i mi spodnie za 34 zł. Zakupy udane. Teraz gotuje jajka na jutrzejszy dzień białkowy. Wymieszam z serkirm wiejskim w wersji lekki i to moje śniadanko!
mloda witaj!Dobrze, ze cie zobaczyłam przypomniałam sobie o zamowieniu.
maran bidulko, i bidulka Ala. Oby jednak przespała noc a ty wypoczniesz.
Zapmarta a ty jeszcze na nogach ciężarówko!
Pol szczęsliwy, ze gadałysmy z mamą ogląda sprzet wędkarski w necie, a dzis juz był w hurtowni. W piatek jedzie na męski nocny wyjazd nad pobliskie jeziorko a ja do mojej Ewelinki na ploty i może jakies piwko bo mieszka 2 kroki ode mnie.
Witam wszystkie nieprzywitane i mówię dobranoc spiochom
kyra my sie jeszcze nie znamy, witaj

Marta, ale dzis był po recepte na tą szczepionkę, to matoł-lekarz wypisując tą receptę nie wiedział, że musi dac zlecenie na jej podanie? wrrrrrrrrrrrrr dużego miasta mi się zachciało...

Hej Wisienka jakby co ja Cię molestować bede jak zapomnisz :D

Mama jesli to jedyne wyjście to nie masz innego jak wziasc. Trzeba wierzyć i mieć nadzieję.

Ostatnia edycja:
Mlodam, tak potwierdzam, ja akurat pracuję z lekarzami i nie wiem jaki oni te studia skończyli... banda kretynów. Mam kilku którym ufam, a reszta pośmiewisko...

wisieńka, musiałam zabić głoda, ale już spadam spać. A ty kiedy kochana będziesz wreszcie na swoim M ???

Dziewczyny, a czy możecie mi coś napisać o testach owulacyjnych? Czy są one godne polecenia?Jakich używałyście? I czy to prawda, że można pić jakieś ziółka i stosować specjalne diety podnoszące płodność??

Zapmarta Pol umowę dostaje od 1 pażdziernika więc najpredzej w listopadzie. Męczy mnie to cholernie. Jakoś sie przemęczymy ale co swoje, nawet wynaję te to swoje a ja zresztą... nie lubie zobowiązań.
mladam molestuj tylko pod prysznic wejde.
kyra ja nie uzywałam , może sie kiedys skusze a opinie sa rózne.
mama dzięki za miłą rozmowę, musimy to powtarzać

Marta szkoda słów, jutro znów trzeba się zarejestrować, po to debilne zlecenie, a potem dopiero zastrzyk, tyle ze K sie pewno na popoludnie zarejestruje a zabiegowy do wieczora zapewne nieczynny, makabra.

WIsienka leć kąpać. Ja sie jeszcze nigdzie nie wybieram :)

reklama
kyra ja zastosowałam testy owulacyjne z tego względu, że mam róznej długości cykle i czasem sa bezowulacyjne no ale i bez nich wiedziałam, że owulacja była bo w tym miesiącu, w którym zaczęliśmy sie starać o rodzeństwo dla Ali ja każdego dnia obserwowałam swój organizm i mierzyłam temperature wiec nawet bez testów wiedziałabym, że owu była i kiedy to miałao miejsce, ale wracając do testów ja miałam płytkowe nie pamietam jakie one były firmy i robiłam od 13 do 18 dnia cyklu. U mnie wyszło tak, że w dzień, w którym pojawiły sie dwie ciemne kreski była własnie owulacja a nie jak jest napisane w instrukcji, że od pojawienia sie dwóch kresek tej samej barwy owulacja nastapi w przeciągu 24-48h. wiec u mnie owulacja była między 15 a 16 dniem cyklu, jak zrobiłam dnia następnego to kreska była już dużo jasniejsza a jeszcze kolejnego nie było jej wcale... my staralismy się o dzidzie od 10 dnia cyklu codziennie lub co drugi dzien w zalezności od chęci do 18 dnia cyklu no sie udało bo jestem w ciązy, więc tak to wyglądało u mnie :)

witaj wisienko :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry