reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej:)
Mieszkanko obejrzane i zdecydowaliśmy że fajne. Po podliczeniu wszystkiego wychodzi jakieś 50 zl tylko taniej i jest mniejsze ale przytulniejsze. I ma sporo mebli całkiem fajnych... Tyle że włascicielka ma się dopiero kontaktować z ludźmi chętnymi (nie jesteśmy jedyni:( i ma sobie wybrać... i dalej nie wiemy jak z psem bo tego się dowiemy jak do nas zadzwoni... Ale chcielibyśmy więc mam nadzieję że nas wybierze. Mogłabym rozpakować wszystkie swoje rzeczy!!

Szczęśliwa - podziwiam z pomysłem na tetrę:) Pamiętam że moja siostra swego czasu też taki miała i wymiękła chyba po tygodniu:)) Ale jak już miałaś zaprawę i wiesz jak to wygląda to spoko:))

Sol, Maggy kurcze fajne musi być takie urządzonko do słuchania dzidziusia:)) I jak jeszcze innym można dac posłuchać:)

Sol ta twoja Karola to zuch dziewczynka widzę:) I sprząta nawet:)) A wypadki popieluchowe pewnie jeszcze nie raz się zdażą:))

reklama
Sol- wiem jak moja siostra namaczała pokupkane pieluchy miała takie wiaderko ..... waliło ze ho ho :):) damy rade :P:P:P
bardziej przerażało mnie to jak mały nie chciał zrobić kupki i trzeba było wsadzić termometr z kremem bleeeee
Monia - masz psa rozumiem ?? wiesz co ja zrobiłam .... poprostu zabrałam go nic nie mówiąc i właściciel jak przyszedł to fibi go posiusiała ale powiedział ze jest słodka i oni też mają psa i wiedzą jaka to frajda :)

Ostatnia edycja:
otworzylam ulotke togo ESTROFEMU ktory mam brac po @.....................:-(:-(:-(:-(:-(:no::no::no::no:nie dobrze...
dzialania niepożadane:
-derpesja:szok:
-bol glowy:crazy:
-bol brzucha i nudności:crazy:
-skurcze miesni konczyn dolnych:wściekła/y:
-tkliwosc ,bolesnosc,powiekszenie piersi:baffled:
-obrzeki:crazy::wściekła/y::crazy:
-zwiększenie masy ciala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

QRWA Z HORMONAMI!!!!!!

mama - a nie wiesz że ulotki a szczególnie działań niepożądanych się NIE CZYTA??? Niestety hormony mają to do siebie że lubią zwiększać masę ciała :-(

Szczęśliwa - dlatego ja zostanę przy pampersach :-D

Szcząśliwa tak mamy psiaka - ma już 5 miesięcy:) Ale jakoś tak głupio mi się nei zapytać bo co jeśli potem babka nas wywali?? Nie znam kobiety więc lepiej nie ryzykować...

Mamuś a zobaczy ile clo m skutków ubocznych! Miałaś jakieś??? Może żadnego nie będziesz mieć... Ja wiem że hormony sa straszne bo też mam już dość a mam tylko clo... Dasz ardę!!!!! Wiesz przecież że warto!
Prosze się już nie smucić i nei wkurzać! A moze ten co masz sobie pięknie pęknie i będziesz mieć skutki uboczne czoego innego???

mama- ale to sa tylko mozliwe objawy czyli nie wszystkie musza dotyczyc Ciebie... zacznij brac i zobaczysz jak sie po nich czujesz... mysle,z e warto sprobowac.. a jak nie dasz rady, to do lekarza i niech Ci daje cos innego... Tule Cie mocno kochana.. i nie zlosc sie...

Sol- hmm... jak da rade wejsc na kibelek.. to nakladka wydaje mi sie super wyjsciem... :)

monia- a nic nie mowila ta wlascicielka ze nie chce widziec psow w tym mieszkaniu? hmm.. moze ona tez ma jakies zwierzaki, to szybciej Was zaakceptuje :) trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

SOL- JA ZAWSZE CZYTAM ULOTKI -TAKIE MOJE "ZBOCZENIE":sorry::confused2:
MONIA- dziekuje Ci za wsparcie!!Boze jak ja mam juz dość tych lekow ,tego ,ze spodnie ledwo mi sie dopinaja,zmiany nastrojów......dopiero przerabialam to na Cileście,potem Clo teraz to:wściekła/y::wściekła/y:
clo sie bierze 5 dni a te leki 21........wiec wiadomo,ze przy dluzszym stosowaniu ryzyko wystapienia skutkow ubocznych jest wieksze.normalnie odechciewa sie wszystkiego!!

mama miejmy nadzieję ,że ominą Cię te efekty uboczne.
szczęśliwa szczerze i wprost ,to tetrowe pieluszki na początku jak dziecko robi duuuuuuuuużo kupek i raczej mniej stałych jest nie tyle co nie praktyczne ,a męczące kobieto urobisz się przy tym po łokcie. Teraz nowoczesność dała nam pampersy więc czemu nie korzystać z udogodnień. Wiadomo kosztują trochę ,ale warto dla własnej wygody chociaż przez pierwsze miesiące. Ale słyszałam o jakich pieluchach z wymiennymi wkładami ...zaraz poszukam :-D
O tu wszystko pięknie jest : http://www.pieluchomania.pl/

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry