reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mamcia - dziekuje kochana na pewno bede pytać :):).... oj mamcia te leki to szok cio tyle kasy na to idzie ..... ale wiem ze jak ktoś chce to nie ma mocnych :)
Renna - pewnie ze tak tym bardziej ze wszystko jest drogie ....a tak tu łóżeczko wózek a tu mama mi ciuszki od koleżanki przyniosła .... ale i tak nadal pytam znajomych bo trzeba je posiadać :)

Szczesliwa gdyby byli blizej to bym ci podeslala co nieco
mam duuuuuuuuuuuuuuuuze zapasy po mojej amelci:)

Witam kuciapki i ciężaróweczki. Jestem styrana jak gornik po szychcie. @ brak i chociaz próbuję wyluzować nie mogę, chcę zacząc staranka a nie tak w zawieszszeniu. W pracy Kier smęcił ale jutro idzie na urlop . Target zostanie chyba porazką. Na sklepach pustki, Jedziemy z Polem do Magnoli kupić mlodemu jakies ciuchy do szkoły. Jemu wsio byle czarne, brązowe lub granatowe. Wyliczylam tą szkołę już z książkami , plecakiem i zeszytami na 500 zł do tego ubrania bo wyrósł. Porazka.
Maggy ciesze się bardzo, ze wszytsko dobrze i gratki kochanie
Jaewa @ przylazła ale przynajmniej masz startowe
mama działaj , trzymam&&&&&&&&&&&&&& za czwartek
Buziam całą resztę bo juz zapomniałam co chciałam napisać

Ostatnia edycja:
Witam popołudniowo :-)

Maggy tak coś podejrzewałam, że nabyłaś urządzonko, dlatego dodałam - jeśli się nie ma w domu :-D Nie korci cię, żeby codziennie szukać? :-D:tak: Ciekawi mnie czy można jakoś w domu nagrać to bicie serduszka, na pamiątkę...

Mama, kobito, ja tu czytam, patrzę, biorę przykład, jaki mam wciąć przykład z ciebie? Jeśli ty tracisz nadzieję, to ja myślę sobie to samo, że też się nie uda. W końcu jesteśmy w podobnym wieku, ty masz dwoje dzieci a ja nie :-(

Szczęśliwa nie wiem, czy moje słowa będą prorocze, ale chyba szybko zrezygnujesz z tetry poznając wygodę pampersów :-D;-) Jak ci się raz, drugi maleństwo zasiusia po plecy to szybko się poddasz :-D;-) Pielucha, folia, ubranka, posłanko, wszystko mokre i do wymiany, pranie i prasowanie pieluszek... Zerowa przyjemność ;-) Ciekawa jestem twojego zdania za kilka miesięcy ;-):-)

Marylka ty też z zachodniopomorskiego?

Bibinka zapraszam do nas, lasy pełne jeżyn :-) Pyszne, słodkie, soczyste, mniam, mniam.

Hope - wiem ze brzmi to groźnie ale moja siostra też tak robiła i wierz mi ze ja wiem co to tetry ...prasowanie wygotowywanie ...... składnie ...ja bardzo sie udzielałam w życiu niemowlęcym moich siostrzeńców :) spróbować zawsze można :)

reklama
Hej. :)

Sol
- a te wózki z Motrercare to ile kosztują...? I czy zdarzają się na nie jakieś przeceny - orientujesz się?

NIE NADROBIĘ WAS bo coś mi internet szwankuje. :/ Co tam z naszą Mamą i jak z Klopsika betą?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry