nadrobilam wasze posty od przed wczoraj. Musze przyznac, ze czyta sie Was jak super powiesc. Tekst trzymal w niesamowitym napieciu dzieki klopsikowi (BARDZO BARDZO MI PRZYKRO! uda sie wkrotce! zobaczysz!).
wiec takie spoznione odpowiedzi:
jaewa - tez bralam diane kiedys, z 7 lat chyba i syfki mi niestety po odstawieniu wyskoczyly, choc tak naprawde nigdy specjalnego tradziku nie mialam. aczkolwiek bralam diane od polowy liceum, wiec moze nie wiem, ze mialam. Mialam dokladnie jak bibinka - po 2 miechach, po 1,5 i teraz rowno co 32 dni, z dokladnoscia co do godziny (7:30 rano)
mama, monia - dzieki za info cenowe. Ja nie mieszkam w Polsce tylko w Szwajcarii, tu jest cywilizacja i ubezpieczyciel medyczny zwroci nam 100% za kazde zaleccone przez lekarza badanie, a ze nie mozna sobie zbadac krwi bez swistka od lekarza, to wszystko jest zwracane. I cos juz czytalam, ze mozna w domu i w ciagu godziny trzeba zawiezc do labo, a ze tu wszystko czynne od rana do max 18, to trzeba pomyslec jak to zorganizowac.
v_jolka80 - jesli przelew byl z banku w tym samym kraju powinien przelezc w MAKS 3 dni robocze - w Twoim wypadku w srode. Mama nadzieje, ze kaska doszla! Jesli bank bylby ten sam co Twoj to kasa jest od razu.
mama - a czyta;as kiedys ulotke skutkow ubocznych paracetamolu i antybiotykow, ktore lykamy od reki? Nie mowiac juz a tabsach anty. kazdy madry lekarz Ci powie, zebys sie nie zadreczala objawami z ulotki. Madry lekarz w czasie wizyty opowie Ci o objawach, ktore sa bardzo prawdopodobne. Luuuuuz
margolcia - aktore to sa te, ktore nie powinny zaciazyc?
ewelinka - kciukasy trzmam i rekami i nogami!
a poza tym to wyszlam dzis wczesniej z pracy, bo brzuchol bolal mnie tak, ze az mi bylo slabo. teraz leze w lozku i wcale nie jest mi lepiej. Zjadlam wczoraj wieczorem kluski z gorgonzola. P jadl pizze ale tez mowi, ze ma zoladkowe rewelacje. 2 rozne dania ale wino to samo. ale czy winem sie struc mozna? mi sie zaraz jelita na lewa strone przekreca. mowie wam, masakra!
a z dzieciorobskiego tematu to mam dziwny sluz, jak nigdy, taki gladziusienki, bielutenki. Nie mialam nigdy czegos takiego. Sie boje, zeby to nie byl jaki grzyb czy inna bakteria po tym cholernym hsg.
w pracy jestem tak zarobiona, ze nie mam nawet kiedy o was pomyslec

i tak juz chyba zostanie, ze bede popoludniami/wieczorami zagladac.
buziaki