reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam
ja tylko na chwile... zaraz uciekam do domu..
glowa mi peka.. czy macie jakies sposoby na bol glowy dla ciezarnych? masakra.... czuje jakby mnie mialo rozwalic od srodka :( az mi niedobrze.. :(

z gory dziekuje za wszelkei porady...

reklama
maggy - niestety nic nie znam.polozyc sie, gleboko oddychac, najlepiej przy otwartym oknie.
A moze byc, ze z glodu Cie boli?

mama nie czytaj tych ulotkow, no! po kiego grzyba sie stresowac?

MAGGY- kochana mnie tez boli glowa ,wiec Tobie wspolczuje-mysle ,ze mozesz kupic AMOL I smarowac skronie...

Ostatnia edycja:
Hello:-)
Widze, że przewija się temat wpasowany w odpowiednia porę- obiadową:-)Nie wszyscy mają jednak tak dobrze, żeby wcinać teraz obiad. Muszę poczekac do póznego popołudnia, ale reszcie życze smacznego:tak:

Szczęśliwa- dzielnica w której mieszkasz nie należy chyba do bezpiecznych? Kurcze, to te piwnice są chyba jakieś przeklęte. Ja też chcę Maję :-)
I ja też chcę Maję :):):)
witam was Kobietki :-) dawno mnie nie bylo ale chcialam wam powiedziec ze zaczelam od wczoraj :-D dzis moj 12 dzien cyklu ale tradycyjnie nie nakrecam sie :-)
Trzymam kciuki :)

i chyba sie wlasnie zdrzemne... straszne uczucie jak boli jak nie wiem co a nie mozesz wziac zadnej tabletki :( ja nie pamietam kiedy mialam ostatnio bol glowy.. chyba ze 2 lata temu...

no nic.. uciekam do domu... buziaki dla Was.. pozniej Was nadrobie, jak mi sie polepszy :)

dziekuje za rady :)

Pok, Mama - zjadłam tylko jedną mcdonaldową nakapkę, więc nie będę miała szczególnych wyrzutów sumienia. ;)

Maggy - będziesz chyba musiała w aptece zapytać o coś dla kobiet w ciąży, najlepiej coś do masażu skroni, aromaterapeutycznego. Mnie też dziś głowa pobolewa. Chyba się złamię i zrobię sobie bardzo słabej kawki...

Właśnie... bardzo słaba kawka = z 1 płaskiej łyżeczki kawy rozpuszczalnej, zalanej dużą ilością mleka. To chyba jak nawet taką 1 dziennie wypiję (póki mnie nie odrzuca) to nic złego...?

Aha i jeszcze jedno pytanie... W kontekście tego AMOLU proponowanego przez Mamę - amol jest na alkoholu. Jak jest z przenikaniem alkoholu przez skórę? Może zaszkodzić dziecku? Pytam np. w kontekście odkażania ran spirytusem salicylowym.

reklama
mama jaka patologia :PPP cos Ty, też bym się napiła, ale sama w domku jestem, a z lusterkiem to dopiero patologia :PPP hihihi może winko własnej roboty jak K wróci :) mniammm

Krakowianka nie jedz tego g... z macka... no coś Ty. Kawe możesz wypić, od takiej jaka opisujesz nic złego się nie stanie.
Mnie to od kawy odrzucało.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry