reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
JULITKA- czesc,spoko-wlatuj mam sernika cala blache(no,moze juz 3/4;-)) ale to i tak sporo;-)u mnie znowu takie slonko ,ze az za duzo i juz mam dosc bo nie jest goraco tylko duszno-ledwo mamy czym oddychac....a jutro ma byc u nas 32 stopnie:szok:to dopiero bedzie szla kawa za kawą:tak: a moze cos Cie podryzlo w nocy ,albo uczulenie na proszek lub plyn do plukania...
Skoro jeszcze tyle masz to już się zbieram hehe :) u mnie niedawno była taka pogoda że ledwo szło wytrzymać a teraz deszcz i deszcz ;/ale za to Ty masz jutro pogodę :) hmmm wiesz że nie wiem nawet czy mnie coś pogryzło ale raczej nie , uczulenie też to nie jest :) wypije wapno i zobacze może znikną :) @ dalej nie mam ale jeszcze czekam :) buziak

reklama
huuuuu ledwo chodzę tak się najadłam,

do swojego porannego zestawu dorzuciłam pyszną sałatkę (sałata lodowa+graperfriut+arbus+pomidor+ser mozarella + sos śródziemnomorski), kanapeczki i maliny na deser. A teraz siedzę przy biureczku i wcinam jeżyki. Pęknę dziś na bank !!!!!!!!!!

tak sobie dogadzamy w pracy z psiapsiółkami.

mama, obiadek twój mniam mniam jakby powiedział mój Karolek, gdyby nie ta odległość to wpadłabym na 100%

mlodam, gratki twoja waga spada a moja rośnie w zastraszającym tempie.

JULITKA- ja od prawie 12 lat w Poznaniu ,ale pochodze ze Szczecinka;-)a Ty??zachodniopomorskie czyli....???;-)
pewnie wypij wapno i powinno zejsc..

ZAPMARTA- no,no ladnie sobie dogadzasz:tak:smacznego!! i masz racje-ze tez nie mieszkamy blizej siebie;-):sorry:a jak dzis nocka??

Ostatnia edycja:
hejo kochane :)
U mnie cyrk na kółkach poszłam z fibi na spacer a w moim bloku w piwnicy po łydki wody i leje dalej .... Pytam sie sąsiadki co sie stało to mówi mi ze ktoś sobie na złom ukradł .... i w całym bloku nie ma wody ... a nie mogą znaleźć głównego zaworu:/ dobrze ze już obiad zrobiłam ......
fajne ma ktoś pomysły i cale szczescie ze piwnice mam pustą .....

hejo kochane :)
U mnie cyrk na kółkach poszłam z fibi na spacer a w moim bloku w piwnicy po łydki wody i leje dalej .... Pytam sie sąsiadki co sie stało to mówi mi ze ktoś sobie na złom ukradł .... i w całym bloku nie ma wody ... a nie mogą znaleźć głównego zaworu:/ dobrze ze już obiad zrobiłam ......
fajne ma ktoś pomysły i cale szczescie ze piwnice mam pustą .....

to juz nawet nie jest smieszne!!!! ludziom ktorzy to zrobili to tylko wspólczuc braku rozumu!!!!!!!!!!!!!!!

marylka no to teraz Ci się żarcik udał :) hehehe...
Hope ja tam nie wiem jak to z tym dojrzewnaiem plemników jest na prawde, ale lekarz mi kiedyś powiedział, że u zdrowych par nie ma problemu jak sex jest nawet codziennie przy staraniu sie o dziecko no czego przykładem jestem ja... my staraliśmy sie od ok. 10dc codziennie lub co drugi w zalezności od chęci i mozliwości bo jak mąż wracał po północy to ja już spałam i nie było staranek, ale ogólnie można powiedzieć, że średnio codziennie do 18dc.

Maran, Kyra mam nadzieję, że właśnie jest bardziej tak jak piszecie nie inaczej, toż to kara powstrzymywać się dla dobra ludzików :-D:-D:zawstydzona/y:

Mama nie masz ogórków bo ja mam, ogórkowa się gotuje ;-) To jedna z najbardziej pachnących zup, oprócz kalafiorowej, której zapach zabija :-D

Szczęśliwa u was piwnicę opanowali złodzieje a u nas koty. Nie schodzę do niej od 4 lat, jak weszłam ostatnio wszystko było obsr... po sufit, o smrodzie nie wspomnę, wszystko jest do wyrzucenia. Tutaj koty to pasożyty...

Ostatnia edycja:
Renna - u nas kradną co popadnie jak widzisz .... i dlatego wszystko w domu trzymam bo rok temu przed świętami włamali nam sie do każdej piwnicy w jedną noc i okradli ...... w biały dzień włamali sie do domu ale nie mieli szczęścia jak wychodzili bo policja już na nich czekała :)
Hope .... u nas był taki okres ze też psy i koty robiły .... potem jeden sie powiesił w piwnicy ..... niedawno jak opisywałam 3 kolesi zgwałciło tam dziewczyne ......

reklama
Hello:-)
Widze, że przewija się temat wpasowany w odpowiednia porę- obiadową:-)Nie wszyscy mają jednak tak dobrze, żeby wcinać teraz obiad. Muszę poczekac do póznego popołudnia, ale reszcie życze smacznego:tak:

Szczęśliwa- dzielnica w której mieszkasz nie należy chyba do bezpiecznych? Kurcze, to te piwnice są chyba jakieś przeklęte. Ja też chcę Maję :-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry