reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
RENNA- a dziekuje za zaproszenie,ale tak sie najadlam ze hoho;-):-D:-Da zupke pom.mialam 3 dni temu;-)

V-JOLKA- no to jutro zrob bitki a dzis musisz przecierpiec na waflach;-)ja dosc dlugo dusilam i na wolnym ogniu...dostalam cudny kawal miesa od szynki i poprostu wiedzialam,ze bitki i zrazy wyjda smaczne ,ale jutro musze kupic ogorki i boczek wedzony i bede robic zraziki.

u mnie taka dduchota ,ze od 3 h boli mnie glowa i taka zmulona jestem:sorry:

RENNA- a dziekuje za zaproszenie,ale tak sie najadlam ze hoho;-):-D:-Da zupke pom.mialam 3 dni temu;-)

V-JOLKA- no to jutro zrob bitki a dzis musisz przecierpiec na waflach;-)ja dosc dlugo dusilam i na wolnym ogniu...dostalam cudny kawal miesa od szynki i poprostu wiedzialam,ze bitki i zrazy wyjda smaczne ,ale jutro musze kupic ogorki i boczek wedzony i bede robic zraziki.

u mnie taka dduchota ,ze od 3 h boli mnie glowa i taka zmulona jestem:sorry:

muszę coś dziś wymyśleć na szybko, bo ja to jeszcze jakoś przecierpię, ale moje chłopaki
wafle im nie wystarczą...
a że kończę o 17.00, więc muszę coś na szybko, łatwo i smacznie...
może jakiś makaron z sosem...

Jak cos to ja czekam !!!!! Na kwe i ciacho tez sie załapiesz :)
no skoro tak, to tak łatwo się mnie nie pozbędziesz :-D

MLODAM -to gratuluję pozwolenia na budowę- wiem, ze to nie lada osiągnięcie- sama nie tak dawno radowałam się z takiego pozwolenia:)

V-JOLKA albo ziemniaczki ,jajka sadzone i mizeria;-)

KYRA- witam Cie a skad Ty do nas piszesz??ja Poznan:)

Ostatnia edycja:
dzień dobry dziewczyny
nie było świętowania - nie było powodu

beta < 0,100
Przykro mi bardzo ale trzymam kciuki za następny raz :)
SOL, wzajemnie...*
KALA, cieszę się, że po torbieli ni śladu i powiem Ci, że nawet mając torbiel można zajść w ciążę...więc teraz kochana działajcie ;-)
Szczęśliwa, będzie dobrze, buzioleczki*
Jaewa, dziękuję za kartkę. P wczoraj jak ją zobaczył to powiedzaił (dosłownie) "oooooooo...nie ma bata, w przyszłym roku jedziem do Sydney" hihihi

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
dziewuszki teraz najważniejsze.....wczoraj dzwoniła do mnie babeczka z genetyki i zwolnił sie termin.....kariotyp mamy 16.08. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Więc proszę o &&&...
Kciuki już trzymam :*:)
kochane wszystkim ktore teraz zasiadaja do obiadku zycze smacznego-ja wlasnie podalam na stól bitki w pysznym gestym sosie(zrazy beda jutro bo...nie mam ogorkow kiszonych:sorry:), do tego ziemniaczki ugniecione z maslem i z korerkiem i fasolka na masle z bulka tartą i woda cytrynowa;-)a po obiadku kawa i sernik na zimno-jak koras chce-ZAPRASZAM MAM SPORO:tak::-D:-D
:) na ten serniczek i kawkę chętnie wpadnę hehe ;)

Hejka KOBITKI!!!:-):-):-)

jak dzionek mija???? ja jestem uchachana od ucha do ucha, otóż...
mamy pozwolenie na budowę :-):-D:-) huraaaaaa

no i mam poniżej 70 :-):-):-)
Gratuluję :*

U mnie dziś pogoda paskudna nic się nie chce, jakaś rozdrażniona jestem i do tego dostałam na nogach jakiś czerwonych plamek, które tak bardzo swędzą... miłego dzionka kochane :*:*:*

Mama dokładnie tak jak pytasz :-) nieznacznie ale spadłam poniżej 70 ;-) a było prawie 72 :szok::szok::szok:

znikam na chwil kilka, lece do domku i tam znów odpale kompa.

reklama
JULITKA- czesc,spoko-wlatuj mam sernika cala blache(no,moze juz 3/4;-)) ale to i tak sporo;-)u mnie znowu takie slonko ,ze az za duzo i juz mam dosc bo nie jest goraco tylko duszno-ledwo mamy czym oddychac....a jutro ma byc u nas 32 stopnie:szok:to dopiero bedzie szla kawa za kawą:tak: a moze cos Cie podryzlo w nocy ,albo uczulenie na proszek lub plyn do plukania...

V-JOLKA- no przepisy wygladaja smakowicie:tak:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry