Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a zupke pom.mialam 3 dni temu;-)
RENNA- a dziekuje za zaproszenie,ale tak sie najadlam ze hoho;-)a zupke pom.mialam 3 dni temu;-)
V-JOLKA- no to jutro zrob bitki a dzis musisz przecierpiec na waflach;-)ja dosc dlugo dusilam i na wolnym ogniu...dostalam cudny kawal miesa od szynki i poprostu wiedzialam,ze bitki i zrazy wyjda smaczne ,ale jutro musze kupic ogorki i boczek wedzony i bede robic zraziki.
u mnie taka dduchota ,ze od 3 h boli mnie glowa i taka zmulona jestem![]()
no skoro tak, to tak łatwo się mnie nie pozbędzieszJak cos to ja czekam !!!!! Na kwe i ciacho tez sie załapiesz![]()

Przykro mi bardzo ale trzymam kciuki za następny razdzień dobry dziewczyny
nie było świętowania - nie było powodu
beta < 0,100
Kciuki już trzymam :*SOL, wzajemnie...*
KALA, cieszę się, że po torbieli ni śladu i powiem Ci, że nawet mając torbiel można zajść w ciążę...więc teraz kochana działajcie ;-)
Szczęśliwa, będzie dobrze, buzioleczki*
Jaewa, dziękuję za kartkę. P wczoraj jak ją zobaczył to powiedzaił (dosłownie) "oooooooo...nie ma bata, w przyszłym roku jedziem do Sydney" hihihi
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
dziewuszki teraz najważniejsze.....wczoraj dzwoniła do mnie babeczka z genetyki i zwolnił sie termin.....kariotyp mamy 16.08. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Więc proszę o &&&...
kochane wszystkim ktore teraz zasiadaja do obiadku zycze smacznego-ja wlasnie podalam na stól bitki w pysznym gestym sosie(zrazy beda jutro bo...nie mam ogorkow kiszonych), do tego ziemniaczki ugniecione z maslem i z korerkiem i fasolka na masle z bulka tartą i woda cytrynowa;-)a po obiadku kawa i sernik na zimno-jak koras chce-ZAPRASZAM MAM SPORO
![]()
Gratuluję :*Hejka KOBITKI!!!:-):-):-)
jak dzionek mija???? ja jestem uchachana od ucha do ucha, otóż...
mamy pozwolenie na budowę :-):-) huraaaaaa
no i mam poniżej 70 :-):-):-)
to dopiero bedzie szla kawa za kawą
a moze cos Cie podryzlo w nocy ,albo uczulenie na proszek lub plyn do plukania...