reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam laseczki:-)
Przy porannej kawie, relaksacyjnej muzyce i w dobrym humorze:-)

Mama- ciesze się, że poprawił się Tobie nastrój. Wczoraj byłaś nie do poznania. Takie chwile zwątpienia, załamania ma pewnie każda starająca się, ważne żeby się nie poddawać jeśli się czegoś bardzo pragnie:-)

mamuś heh no samopoczucie takie sobie ,ale to jak zawsze z rana. Dopiero w południe się jakoś stabilizuje ;-)
marylko zaprzeczanie to jeden z pierwszych objawów :-)
renna no właśnie nie rozumiem bo kobiety w ciąży kochają ogórki kiszone. A ja w ciąży z małym nie mogłam na nie patrzeć. A zupa ogórkowa to zupełna masakra. Za to moja babcia by mnie zabiła ,ale kocham korniszony takie mocno na occie :-)

Ja osobiscie tez nie jadlam ogórków w ciazy wcale zadnych bo mi smierdziały bleeee

czesc kochane wleciałam tylko na chwilke .... wizyte mam przełożoną na jutro :) po pierwsze zaspałam troche a po 2 nie mógł mnie tatko dzisiaj zawieść :( a jak wiecie przychodnia jest zaraz obok mojego wiec sama nie mam odwago jeszcze sie tam pojawić nie boje sie o siebie ale bardziej o maleństwo ze mogłoby mu coś strzelić do głowy wole nie ryzykowac :) a tak jutro nie bede sama :) mykam sprzątać buziaki :*

Witam się porannie ze wszystkimi :-) Przepraszam ale jestem nietomna bo niewyspana :dry:

kala - torbiel może przeszkodzić w owulacji ale nie w zajściu bo przecież jakby nie było masz dwa jajniki :-p

mlodam - tak po prawdzie to zrobili prawidłowo bo po pierwszym szczepieniu mąż powinien iść do lekarza pierwszego kontaktu i ten powinien mu wypisać skierowanie na kolejne szczepienie w przychodni i szczepionką z przychodni! Nikt Ci nie zrobi w żadnej przychodni czy ambulatorium zastrzyku nie od siebie :tak: Bo możesz przynieść zupełnie co innego i kazać sobie wstrzyknąć a oni wtedy biorą za ciebie odpowiedzialność. A powinni go poinformować dokładnie na pogotowiu zaraz po pierwszym zastrzyku.

marylka - miałam dzisiaj u Ciebie zamówienie małe zrobić ale kasa nam jeszcze nie wpłynęła :wściekła/y:

mama - spokojnego sprzątania i nie przemęczaj się jak macie się starać :tak: :-D

marcepanek, renna, monia, ewelinko, kyra, klopsik, Szczęśliwa - miłego dnia :-D

SOL, wzajemnie...*
KALA, cieszę się, że po torbieli ni śladu i powiem Ci, że nawet mając torbiel można zajść w ciążę...więc teraz kochana działajcie ;-)
Szczęśliwa, będzie dobrze, buzioleczki*
Jaewa, dziękuję za kartkę. P wczoraj jak ją zobaczył to powiedzaił (dosłownie) "oooooooo...nie ma bata, w przyszłym roku jedziem do Sydney" hihihi

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
dziewuszki teraz najważniejsze.....wczoraj dzwoniła do mnie babeczka z genetyki i zwolnił sie termin.....kariotyp mamy 16.08. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Więc proszę o &&&...

KALA- dzieki,no wczoraj jakis dol mnie zlapal,ale juz jest troche lepiej i mysle ,ze jakos sie ogarne-choc licze,ze w tym cyklu sie uda i hormony bede mogla do kosza wyrzucic:sorry:
EWELINKA- tule kochana i wspieram!!Ty wiesz ;*

ewelinka,pralinka,sol witajcie ;-)
ewelinko
oczywiście ,że kciukasy będą trzymane &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
sol- WCZORAJ WIECZOREM tOMI WSTAWIL DLA CIEBIE-BO SAM NAPISAL-FOTKI DLA SOL:tak::-D:-DNasza spacerowke-widzialas??
SZCZESLIWA- powitać;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry