reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewelinka- a, dzięki, dziś świetne :-) Chciałabym już dziś działać-będziemy mieć wolną chatę wieczorkiem i jutro przez pół dnia, ale chyba jeszcze poczekamy do września, pazdziernika. Działać będziemy, ale w innym celu ;-)
Jak w pracy? uspokoiło się? nadal myślisz o zmianie pracy?

To zrobicie, tak, by WAM było dobrze, przyjdzie czas na wszystko ;-)
W pracy bez zmian, szefostwo do mnie wydzwania i wypytuje, kiedy wracam, bo tak łatwo mnie nie wypuszczą z firmy...jest mi tym bardziej trudniej się zwolnić. Póki co kolejny tydzień na L4, ale wiem, że kiedyś i ten limit się wyczerpie. Szukam nadal....chyba ze "100" CV posłałam, póki co 3 firmy się odezwały tylko, mam już terminy spotkań, zobaczymy co los mi szykuje za niespodziankę ;-) Na dzień dzisiejszy się przekonałam, że siedzenie w domu jest nie dla mnie, więc muszę działać...działać i jeszcze raz działać...

Ewcia, też się cieszę, choć byłam w szoku, że w ogóle zadzwonili i że termin się zwolnił...
Jak się czujesz Skarbie????

reklama
EWELINKA- dziekować!!!;-)

ja sie biore za zrazy [FONT=&quot]
d030.gif

EWCIA- cześć , buziaki -slodziaki!!! mam nadzieje ze dzis bedzie dobry dzien u nas wszystkich!!!
[/FONT]

Ostatnia edycja:
Ewelina- powodzenia na rozmowach :-) Może gdzieś tam czeka na Ciebie jakaś interesująca praca z fajnym pracodawcą ;-) Chociaż ta co wykonujesz odpowiadała by mi :-)

Zmykam, miłego dzionka, pa! :-)

hej babeczki,

marcepanek ja mam chęć na wszystko !!!!!!!!!!!!! napiszę wam ile dziś zjadłam a dopiero 11:00

podsmażony makaron na masełku z jajkiem,
3 kanapki
rurki czekoladowe
kawałek sernika z czekoladą

i co wy na to ????

mama, cieszę się, że humorek lepszy, a hormonami się nie przejmuj my zniesiemy WSZYSTKO.
ewelinka, super, że badanka przyspieszone. napisz mi tylko kochana co to za badanie i co ono ma pokazać.
sol, czy pisać ci o tym chicco, czy dałaś sobie z nim spokój ???
Marylka, mega utargu ci życzę

buziaki dla was wszystkich, bez wyjątku i miłego dnia.

KALA, mi również odpowiada, bo robię to, co kocham... ja na pracę nie narzekam, tylko na szefostwo....dzięki* Miłego dnia kochana :*
Zapmarta, badanie to kariotyp - i jest to opis morfologiczny zespołu chromosomów. Wykonuje się je w celu wykrycia nieprawidłowości genetycznych, które mogą być przyczyną choroby u danej osoby lub jej dzieci. Będą spr, czy nasze chromosomy dobrze się "łączą" bez zaburzeń itp.
Aga, cześć***

marta - dałam sobie spokój i chyba zostanę przy espiro vector 4 lite chociaż marnie mi się podoba jeśli chodzi o wygląd :-p :dry:

ewcia - kciuki zaciśnięte :tak: i za badanie i za wyniki :tak:

marylka - jupiiii wpłynęła kaska - zaraz priva ci wyślę :-D

mama - widziałam i fajny - a jaki to model to bym sobie zobaczyła specyfikację :-) Bo ja mam taką spacerówkę obecnie i nie wiem czy ten twój jest dużo lżejszy :-)

Wydaje mi się że komuś miałam coś jeszcze odpisać i zapomniałam :-p

reklama
EWELINKA- widzisz jak warto wierzyc!!!stal sie cud i przyspieszone badanie stalo sie mozliwe-mam nadzieje,ze wyniki beda jak trzeba:tak:
ZAPMARTA- dziekowac!!dobrze miec swiadomosc ze zniesiecie moje humory jak juz hormony zaczna dawac o sobie znac:sorry:
AGNIESZKA- witaj!!dzis pracujesz??

SOL- ja mam Mackaren Trip. ma duzy kosz na zakupy,siedzisko rozklada sie na 3 pozycjach-siedzace,pollezace,jeszcze nizej lezace i lezace na plasko:))ma elementy odblaskowe,ma budke ,bardzo latwo sie sklada i rozklada,jest leciutki,mozna zdjac i prac.placilismy 550 zl 3 lata temu.ale ten co masz tez jest si:))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry