reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem:) Ale znowu na chwilę pomiędzy układaniem książek:)
Naszczęście nie napisalyście zbyt dużo więc nadrobiłam:)

Mama dobrze że dziś humorek lepszy:) I tak trzymaj!

Ewcia dobrze jest tak czasem sobie pomyśleć i podumać... A filmik to naprawdę piękna rzecz. I tak jak Ewelinka pisze - Macius napewno go zobaczy i będzie dumny z takiej mądrej mamusi!

Ewelinka super że przyspieszyli termin. Jesteście 2 miesiące do przodu jakby nie było! A z praca Twoją to chyba coś mnie omineło bo nei wiem o co chodzi... zrozumiałam że szukasz nowej i w sumie wystarczy. Powodzenia życzę na rozmowach! A dlaczego jesteś na L4? Oczywiście jeśli można zapytać...

Marylka dużo klientów i ogromnego utargu życzę:)
Ale mi narobiłyście smaka... też bym sobie cosik dobrego zjadła... Mężuś zapowiedzial mi wczoraj że dziś będzie niespodziewankowy obiad więc zobaczymy... Tyle że mi się chce jesć JUŻ!!!!

reklama
Ewelinka super że przyspieszyli termin. Jesteście 2 miesiące do przodu jakby nie było! A z praca Twoją to chyba coś mnie omineło bo nei wiem o co chodzi... zrozumiałam że szukasz nowej i w sumie wystarczy. Powodzenia życzę na rozmowach! A dlaczego jesteś na L4? Oczywiście jeśli można zapytać...

Dzięki*
A L4 dlatego, że muszę odpocząć od tej chorej atmosfery panującej w pracy. Ja potrzebuje teraz spokoju, a nie dodatkowych nerwów, a póki co praca wpływała ogromnie na moje samopoczucie i odbijało się to na całej mojej rodzinie i mimo iż kocham robić to co robię w pracy to jestem zmuszona szukać nowej....

marylka - wiesz jak oni mają x-landera najlżejszego to ja dalej nie pytałam :-D Jeszcze delti mi poleciła ale jakiś taki mały mi się wydał - śmieszny ale rączka nisko o co M by się wściekał bo on wysoki :sorry: masz już priva :-D

Dziewczyny - zabawy z NFZ ciąg dalszy - teraz przechrzcili mnie na Justynę z Joanny i jeszcze coś mam im niby donieść - paranoja na kółkach :-D Spadam - będę później :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
doczytałam Was, ale nie mam czasu posiedzieć musze z Alą wyjść na podwórko... u nas nocka nie była za ciekawa, ale liczyłam sie z tym :( bede później a teraz miłego dnia zycze wszystkim...

Maran, wzajemnie miłego dnia i udanego spacerku :*

Ja też uciekam kochane, zrobię obiadek, ogarnę w domku i pójdę do moich różyczek podziabać troszkę, bo aż sie proszą...
Miłego dnia zatem!!!

hej babeczki,

marcepanek ja mam chęć na wszystko !!!!!!!!!!!!! napiszę wam ile dziś zjadłam a dopiero 11:00

podsmażony makaron na masełku z jajkiem,
3 kanapki
rurki czekoladowe
kawałek sernika z czekoladą

i co wy na to ????

mama, cieszę się, że humorek lepszy, a hormonami się nie przejmuj my zniesiemy WSZYSTKO.
ewelinka, super, że badanka przyspieszone. napisz mi tylko kochana co to za badanie i co ono ma pokazać.
sol, czy pisać ci o tym chicco, czy dałaś sobie z nim spokój ???
Marylka, mega utargu ci życzę

buziaki dla was wszystkich, bez wyjątku i miłego dnia.

Apetycik dopisuje widze konkretnie:)
to chyba dobrze zreszta :)

reklama
renna, oj tak.

sol, ja będę miała pożyczany wózek głęboki od koleżanki - implast, tak się chyba pisze, bo nie jestem pewna. Nie ma sensu na pół roku kupować. Spacerówki mam dwie: inglesinę, leciutką parasolkę i baby design większa, duże koła idealna na spacery po moich podmiejskich drogach.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry