reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol olśniło mnie :) Babydesign Group jako spacerówka może nie najlżejsza ale ponoć pomimo piankowych kół wjedzie wszedzi i jast naprawde duża i wygodna i ogólnie fajniutka- już kilka takich sprzedałam ale o co sie rozchodzi oni do niego niedługo będą sprzedawać gondole :) tylko że ona teraz 10kg wazy a nie wiem ile gondola ?? to nie wiem czy tez nie bedzie za ciężka ?? i espiro niedługo wprowadzi wózek cleaver ale widze że go jeszcze nie mają na stronie i on waży 10,03 kg i to jest parasolka na której można zamontować golndole :) - fajna lekka :) ale jeszcze jest nieosiągalna :(

reklama
domek ogarniety,czysciutki,pachnący;-)obiad prawie gotowy,kwiaty podlane,roze na odrodzie tez,teraz ide na spacer z moim synem przez ktorego dzis przemawia ADHD:szok::-D:-Dwszedzie Go pelno;-)
u mnie dzis sloooneczny dzien-wystawilam moje kaktusy-5 sztuk- na taras niech lapią slonko:tak:

lece bo mi dom rozniesie a kredyt trzeba bedzie splacac:tak::-D:-D:-D:-D

Witam na popołudniowej kawce :-)

Dzisiaj doszłam do wniosku, że nadmiar wiedzy jednak szkodzi. Poczytałam trochę o ludzkiej płodności i dopiero teraz mam mętlik w głowie...
Okazuje się, że dni płodne mogą zacząć się w 11 dniu cyklu (np. odpowiedni śluz się wtedy pojawia) ale owulacja dopiero kilka dni później, 4-7 dni po pojawieniu się śluzu. Z drugiej strony odradza się seks codziennie a nawet co drugi dzień, ponieważ plemniki dojrzewają w ponad 70 dni a tylko dojrzałe są gotowe do zapłodnienia... Zwariować można. Testy owulacyjne nie zawsze są skuteczne, skoki temperatury nieadekwatne przy nierównych cyklach, czego się trzymać, jak trafić?

Wychodzi na to, że robienie dziecka to większa loteria niż mi się wydawało:rofl2:

Ewcia i Ewelinka mi też się mieszacie czasami, muszę sobie pamięć odświeżać co jakiś czas :-D;-) Cieszę się, że badania będą wcześniej, jednak jest jakaś sprawiedliwość.
I Mama widzę dzisiaj w dobrym humorze :-)

mam ty piszesz kaktusy a przeczytałam ku.asy 5 szty !!!!!!!!!! i mówie coooooooooooooooooooo

MARYLKA - to ja sie pytam -co???? [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c007.gif

[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
laie_67.gif
[/FONT]

Witam na popołudniowej kawce :-)

Dzisiaj doszłam do wniosku, że nadmiar wiedzy jednak szkodzi. Poczytałam trochę o ludzkiej płodności i dopiero teraz mam mętlik w głowie...
Okazuje się, że dni płodne mogą zacząć się w 11 dniu cyklu (np. odpowiedni śluz się wtedy pojawia) ale owulacja dopiero kilka dni później, 4-7 dni po pojawieniu się śluzu. Z drugiej strony odradza się seks codziennie a nawet co drugi dzień, ponieważ plemniki dojrzewają w ponad 70 dni a tylko dojrzałe są gotowe do zapłodnienia... Zwariować można. Testy owulacyjne nie zawsze są skuteczne, skoki temperatury nieadekwatne przy nierównych cyklach, czego się trzymać, jak trafić?

Wychodzi na to, że robienie dziecka to większa loteria niż mi się wydawało:rofl2:

Ewcia i Ewelinka mi też się mieszacie czasami, muszę sobie pamięć odświeżać co jakiś czas :-D;-) Cieszę się, że badania będą wcześniej, jednak jest jakaś sprawiedliwość.
I Mama widzę dzisiaj w dobrym humorze :-)
dobrze że szybciej trafić niż w lotka :):):) jednak prwada czasem lepiej nie wiedzieć :)

maryla głodnemu chleb na mysli :)
no chyba by sie zgadzało :)

mama no 3 razy musiałam czytać zanim dobrze doczytałam :)

reklama
marylka no to teraz Ci się żarcik udał :) hehehe...
Hope ja tam nie wiem jak to z tym dojrzewnaiem plemników jest na prawde, ale lekarz mi kiedyś powiedział, że u zdrowych par nie ma problemu jak sex jest nawet codziennie przy staraniu sie o dziecko no czego przykładem jestem ja... my staraliśmy sie od ok. 10dc codziennie lub co drugi w zalezności od chęci i mozliwości bo jak mąż wracał po północy to ja już spałam i nie było staranek, ale ogólnie można powiedzieć, że średnio codziennie do 18dc.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry