reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hope a ja czytałam z kolei, ze optymalnie jest jak się :))) co drugi dzień, bo przecież plemniki mają w korzystnych warunkach jakąś tam żywotność...ale cóż z tego jak u mnie czy co drugi czy co dzień brak fasolkowych efektów ...
Mama jestem zaskoczona twoją pracowitością:) ja dziś tylko pranie zrobiłam i wywlokłam deskę do prasowania, ale to raczej tylko tak, zeby się przewietrzyła:)chyba, ze wieczorkiem cosik wyprasuję...
Ewelinka ty chcesz zmienieć prace na "w zawodzie biologia" a ja najchętniej bym taką rzuciła:) to też w moim zawodzie...ale na to pozwolę sobie dopiero po dzidziusiu jak w ogóle się on pojawi...
A tak w ogóle to Was/nas tu jest całkiem dużo i troche mi się jeszcze wszystkie mylicie, ale sie wprawiam:)
acha marylka zachwycające skojarzenie kaktusowe:)) to ja może też wystawię moje kaktusy na słonko niech urosną:))

reklama
kochane wszystkim ktore teraz zasiadaja do obiadku zycze smacznego-ja wlasnie podalam na stól bitki w pysznym gestym sosie(zrazy beda jutro bo...nie mam ogorkow kiszonych:sorry:), do tego ziemniaczki ugniecione z maslem i z korerkiem i fasolka na masle z bulka tartą i woda cytrynowa;-)a po obiadku kawa i sernik na zimno-jak koras chce-ZAPRASZAM MAM SPORO:tak::-D:-D

No ładnie...
A ja siedzę tu o waflach ryżowych i wodzie, a one mi o obiadach gadają...
zero litości, normalnie, no....

Witajcie!
jestem normalnie tak padnięta, że zaraz usnę na stojąco...
od rana miałam ganiankę po Urzędach, które rozstrzelone są po 4 krańcach miasta...
jeszcze żebym wszystko załatwiła, to pal licho,
ale panie z ZUS od czerwca jakoś nie mogły dokonać przeksięgowania moich składek na inne konto...
MASAKRA!!!
Nawrzeszczałam na nie, i od razu wszystko dało się zrobić, ale na zaświadczenie o niezaleganiu, i tak muszę poczekać jeszcze tydzień

Ostatnia edycja:
Hejka KOBITKI!!!:-):-):-)

jak dzionek mija???? ja jestem uchachana od ucha do ucha, otóż...
mamy pozwolenie na budowę :-):-D:-) huraaaaaa

no i mam poniżej 70 :-):-):-)

mama jak dla mnie to troche daleko do Ciebie zeby skorzystac z zaproszenia ale dziękuje bardzo :) Jak masz ochote to zapraszam dzisiaj na zupke pomidorowa i golonki indycze w warzywach do tego ziemniaczkimlode koniecznie z koperkiem i kompocik z czeresni :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry