reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
EWELINKA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte!!!

Maryla, oj...matura - boshe, kiedy to było!!!!!!!! Ale pamiętam ją dokładnie, weszłam z mega bananem na gębie...nie bałam się nic a nic i poradziłam sobie znakomicie.....jednak spokój i opanowanie działają cuda!

Vjolka, Wioluś, kiedy testujesz?:zawstydzona/y: (&&&&&)

Ostatnia edycja:
Wiecie co......jakoś dziwnie spokojna jestem przed tym badaniem....
EWELINA- i bardzo dobrze!!!spokoj to podstawa!! ja teraz tez probuje sie wyciszyc ,uspokoic mysli i oddech bo na wariata czasem ma wrazenie to wszystko u nas..

KALA- super,ze po torbielu nie ma sladu:tak:

MARY-BETH- wstawaj juz-ile bedziesz spala:-D:-D
a ja juz [FONT=&quot]
d025.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
e025.gif
[/FONT]

EWELINA- i bardzo dobrze!!!spokoj to podstawa!! ja teraz tez probuje sie wyciszyc ,uspokoic mysli i oddech bo na wariata czasem ma wrazenie to wszystko u nas..

Mamcia,
u Nas zawsze wsio na spontana, taką mamy naturę, ale na wariata też się zdarza ;-) czasem wychodzi na dobre, ale czasem...cóz...trzeba przystopować i się wyciszyć...
Kochana, a Wy na spokojnie, powolutku, a do celu...nie planujcie i nie chodźcie z zegarkiem w ręku do łózia...wiem, że to tak łatwo sie mówi/pisze, ale idźcie na żywioł, może podrzućcie komuś dzieciaczki, wyskoczcie za miasto i wiesz...niech sie Tom przewróci na Ciebie :-D (czyt. schody ha ha ha ha). Życzę Ci kochana z całego serca II kreseczek, tylko po prostu na nie nie czekaj...:tak:

KALA, jak samopoczucie????

Ostatnia edycja:
Ewelinka- a, dzięki, dziś świetne :-) Chciałabym już dziś działać-będziemy mieć wolną chatę wieczorkiem i jutro przez pół dnia, ale chyba jeszcze poczekamy do września, pazdziernika. Działać będziemy, ale w innym celu ;-)
Jak w pracy? uspokoiło się? nadal myślisz o zmianie pracy?

reklama
Witam się :))

Ewelinko- super, że badanie przyspieszone!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Wpadłam wypić z Wami kawusię i będę lecieć :*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry