witam sie i ja na posterunku z kawa!
JAEWA- co to sie dzieje ,ze weny nie ma???tule i podaje czekoladke;-)albo krowke;-)albo kawalek kangura

nie,no dobra-żart;-)mialam Ci napisac podziekowania od naszej Ewelinki,ze kartka doszla-co czynie-ale widzialam,ze wczoraj weszla na bb i dziekowala.nie bylo Ci jakis czas i nie chcialam pisac ,zeby nie zginelo w tlumie postów;-)trzymaj sie Slonko i wracaj do nas jak wena wroci
:-)Dziewczyny... Zaczelismy staranka z dniem dzisiejszym:-)
Doszlismy do wniosku, ze nie chcemy dluzej czekac.... Dlatego w pelni do Was dolaczam :-)
Dobranoc

MISIA- nooooooooooo!!moja droga-to teraz jestem 100% staraczką-tylko nam tu nie zachodz w pierwszym cyklu bo doliny dostaniemy-my ktore juz sie staramy dobrych kilka cykli;-);-);-)tak w drugim chociaż

żartuje ,trzymam &&&&&&&&&,zeby szybko Wam sie udalo
dzien dobry
dawno do Was nie wchodzilam wiec melduje ze jeszcze ladnie sie trzymam
dla wystarających gratki
dla staraczek fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
milego dnia
DOROTKA- witaj kochana!!dziekuje za ~~~~~~~~~~~~ trzymam i licze,ze w prawym peknie i doczekam sie w koncu maluszka

a u Ciebie juz coraz,coraz blizej;-)
ide myc glowe bo za godzinke jade do kumpeli na drugi koniec Poznania.
MONIA- i jak smakuje golab???;/
MAGGY- ja slyszalam,ze takie badania rozne dodatkowe to zaleca sie kobietkom ,ktore sa po 35 r.ż. i są w pierwszej ciązy-ja nie robila bym takiego badania bo nawet gdyby cos....to nie zmieniloby mojej decyzji o urodzeniu dzidzi.zapytaj ginek.co o tym sadzi...super ,ze sie wyspalas i ze glowa juz nie boli