reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam Kochane,

Ostatnio mnie nie ma bo nie mam weny do pisania:sorry:
Dalej walcze z @ juz jakis 3 dzien i widze ze za troche sie bedzie konczyl.

Ewela ciesze sie ze kartka sie podobala:tak:

Wisienka jak u Ciebie z @? Rozkrecila sie?

Zycze Wam pieknego dnia i spadam wystawiac faktury:baffled:

reklama
Witam

Czuje sie lepiej, wyspalam sie na max’a :) spalam wlasciwie od 20 do 6 rano ze scierka namoczona octem na glowie J ale pomoglo ;) Sol- dzieki wielkie :)

Brzusio jakby mi opadl troche, juz nie jest tak wysoko, ale moze to i lepiej...

[FONT=&quot]Czytam wlasnie o testach PAPP-A ... czy myslicie ze warto je w ogole robic? Rozne sa opinie na ten temat.. jedni mowia, ze sa niewiarygodne, inni, ze warto je zrobic i ze wynik daje pewnosc itd itp A ja juz sama nie wiem... bo jakby sie okazalo, ze... wole nawet o tym nie myslec.. [/FONT]

Ok, wracam do pracy... nie wiem, czy kiedykolwiek Was nadrobie, ale sprobuje ;)

jaewa- dostalam kartke!!! sliczna jest! dziekuje!!!!

Sol- maly uparciuch z tej Karolci.. ciekawa jestem po kim to ma ;) heheeh moje pewnie tez bedzie uparte :D

mama- faktycznie smutna historia z ta dziewczynka :( straszne, ze dzieciatka tak musza cierpiec :(

witam sie i ja na posterunku z kawa!
JAEWA- co to sie dzieje ,ze weny nie ma???tule i podaje czekoladke;-)albo krowke;-)albo kawalek kangura:-D:-D:-D:-Dnie,no dobra-żart;-)mialam Ci napisac podziekowania od naszej Ewelinki,ze kartka doszla-co czynie-ale widzialam,ze wczoraj weszla na bb i dziekowala.nie bylo Ci jakis czas i nie chcialam pisac ,zeby nie zginelo w tlumie postów;-)trzymaj sie Slonko i wracaj do nas jak wena wroci:tak:

:-)Dziewczyny... Zaczelismy staranka z dniem dzisiejszym:-)
Doszlismy do wniosku, ze nie chcemy dluzej czekac.... Dlatego w pelni do Was dolaczam :-)
Dobranoc :happy::happy:
MISIA- nooooooooooo!!moja droga-to teraz jestem 100% staraczką-tylko nam tu nie zachodz w pierwszym cyklu bo doliny dostaniemy-my ktore juz sie staramy dobrych kilka cykli;-);-);-)tak w drugim chociaż:-Dżartuje ,trzymam &&&&&&&&&,zeby szybko Wam sie udalo:tak:
dzien dobry

dawno do Was nie wchodzilam wiec melduje ze jeszcze ladnie sie trzymam

dla wystarających gratki

dla staraczek fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

milego dnia
DOROTKA- witaj kochana!!dziekuje za ~~~~~~~~~~~~ trzymam i licze,ze w prawym peknie i doczekam sie w koncu maluszka:tak:a u Ciebie juz coraz,coraz blizej;-)

ide myc glowe bo za godzinke jade do kumpeli na drugi koniec Poznania.

MONIA- i jak smakuje golab???;/
MAGGY- ja slyszalam,ze takie badania rozne dodatkowe to zaleca sie kobietkom ,ktore sa po 35 r.ż. i są w pierwszej ciązy-ja nie robila bym takiego badania bo nawet gdyby cos....to nie zmieniloby mojej decyzji o urodzeniu dzidzi.zapytaj ginek.co o tym sadzi...super ,ze sie wyspalas i ze glowa juz nie boli:)

Ostatnia edycja:
Maggy ciesze sie ze kartka doszla i ocet pomogl na bol glowy :)
Ok spadam robic co mam robic :)

Mama Kochana moze jutro bede .....Mam nadzieje ze u Ciebie wszystko dobrze?
Nie nadrabialam przepraszam, tylko pobieznie kilka stron przewertowalam.

Buziam:*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maggy bardzo dobrze że się wyspalaś i z głową lepiej:)) A co do tych testów to też slyszałam to co mama pisala. Ja osobiście jeszcze nie mam zdania...

Jaewa to czekamy az będziesz miała wenę na pisanie:)

Mama gołębie tak sobie smakują szczerze mówiąc... chociaż jak się je odpowiednio zrobi to podobno sa smaczne:-) Mój mąż jadal częśto jak jego babcia żyla bo ona umiala je dobrze przyrządzić...

Ide do piwnicy układac książki:crazy: Ale się jeszcze pochwalę że dzis jem salatkę z wędzonym łososiem i ryżem!!! Dwa dni na nią czekałam!!! Bo jak nasz szkolny barek jest nieczynny to zamawiamy z restauracji i mamy menu na cały tydzień. I dzis jest sałatka:-):-)

Pa pa

cześć laseczki!

Misia też gratuluję podjęcia ważnej decyzji. I trzymam się tego co mama napisała, bo będą góry i doliny naprzemian ;-):tak: zart oczywiscie. Działajcie i niech się uda jak najszybciej może.

A ja dzis mam jakiegos doła... i płakać się chce, ale nie moge bo mnie poniosło i się pomalowałam :crazy: dobija mnie myśl, że za 2 miesiące miałam tulić mojego Orzeszka... czemu to życie tak kopie?...

Mama jak tam alkoholizm? i samopoczucie? lepiej? mam nadzieję.

Monia to ty w pracy czy w domu? bo zmylił mnie ten barek szkolny. Szybkiego ułożenia

mlodam a wszystko okejos :-D:-D
Impreza za imprezą, wesele za weselem, urodziny za urodzinami. Eh, nie wyrabiam :-D:-D:-D Narazie to pracujemy na imprezy hehe
Teraz chodzę na popołudnie do pracy, dziś mamy mieć gości, no zobaczymy ale poki co telefon milczy, więc czekam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Niedawno zwlekłam tyłek z łóżka.
A jak u Ciebie?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry