maran-atha
Fanka BB :)
witajcie wieczornie... dziś Ala nie chciała mi zasnąc i tak z nią musiałam leżeć do 21, ale jestem już wykąpana i wpadłam poczytać co u Was...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Karola zobaczyła jak chcę schować do torby jej kostium kąpielowy i wpadła w histerię. Teraz nie chce nigdzie wychodzić z domu. Nie chce do babci nie chce do Laury - ona chce zostać w domu i kropka
I na nic tłumaczenia że nigdzie nie będzie musiała wchodzić że kostium zostaje w domu
Jak się wścieknę to naprawdę zostaniemy w domu. Moja mama miała jechać wcześniej pomóc przy obiedzie mojej babci ale przyjedzie do nas pertraktować z Karolą wyjazd
No takiego kosmosu to jeszcze nie było

Prawdziwe!! Bo jego tata musiał zabić kilka bo coś tam... Dowiedziałam się co jadłam juz po fakcie... bo najpierw mówił ze to przepiorki (nigdy nie jedłam więc chciałam spróbować). Nic specjalnego... Chociaż on gotowal to pierwszy raz więc może to się inaczej robi...
Ale to długa historia - bynajmniej część mojej winy :-( Najlepsze jest to że wody samej w sobie się nie boi
Cierpliwość, Cierpliwość, Cierpliwość, Cierpliwość, Cierpliwość, Cierpliwość........