reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
EWELINKA- cześc kochana-do kriotypu coraz blizej-dzis juz 12:tak:&&&&&&& caly czas zacisniete!!
wisieńka- A myslalas o wizycie u ginek???

reklama
Ewela jak ja nie chce , zeby trwało to az tyle. Miałam juz owulke wieć niech paskuda przychodz:baffled:i. Lata mi lecą , szybko i nie mam czasu na czekanie.:szok: Ja bym chciała jeszcze dwojkę :tak::-Dale nie jako 40 latka tylko jak najszybciej!:crazy:
mamaka to ty głoadziudka będziesz na to dzisiejsze bzykanko:-D:-DDo ginka pójde w przyszłym tygodniu jak nie zawita @ wredny

MAMA, dziękować....mówisz, że dziś Tom wpada w poślizg po Twoich gładziutkich...yyy...nóżkach?! ha ha ha
Wisieńka, tak się nie da....musisz uzbroić się w cierpliwość, niestety natura sama zdecyduje kiedy @ się zjawi, Ty nie masz na to wpływu....i zdążysz jeszcze 2 wychować, młoda d**a jesteś, nie marudź ;-)

krakowianka - dopiero dopatrzylam sie fotki - przesliczna fasolinka! :)

ja testuje 26 sierpnia ale zadnych nadziei nie mam. tzn. pewnie, ze gleboko w srodku sciska i jestem na 100% pewna, ze jestem w ciazy ale to juz 14 cykl tak mam, wiec powoli to po mnie splywa. dzwonie w pon do ginka i umawiam sie z P. na wizyte, co by sobie chlopy pogadaly o badaniu nasienia. A przy okazji odbiore wszystkie wyniki hormonow i hcg. Tu jest tak, ze pacjent nie dostaje wynikow badan do reki tylko przesyla do lekarza i umowa jest taka - jak jest cos nie tak to lekarz dzwoni a jak jest ok to nie dzwoni. Moj nie dzwoni a wszystkie wyniki juz na pewno ma, wiec zakladam, ze ze mna wsio ok. A dzis z P. rozmawialam o badaniu jego armii i on sie tym duzo mniej stresuje niz ja. Moja intuicja mi mowi, ze jego wyniki dobre nie beda. No a swoja droga doktor mnie chce i tak skierowac na akupunkture (zwracana przez kase chorych!!!!!!!!). mam nadzieje, ze do konca wrzesnia bede wiedziala co i jak.

buziaki

WISIEŃKA- no bede gladziutka a jutro ginek to podwójnie sie przyda woskownie nożek;-):tak: mam nadzieje,ze do tego czasu @ przyjdzie a jak nie to idz w przyszlym tygodniu:tak:

i wogole doczytalam na wczesniejszej stronie ,ze JULITKA ma II krech:szok::szok:no cudownie:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: gratuluje jak nie wiem co!!!!! i niech sie teraz posypią dobre wiesci bo sa nam potrzebne:tak::tak:
JULITKA- nie wiem czy juz wysylalas ,ale poprosze o ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ciążowe bo my staraczki ich potrzebujemy:tak:

EWELINKA- no niech wpanie w poslizg-daleko nie ma o po drodze zadnych zakretow wiec trafi do celu:tak:;-):-D:-D

wosk sie rozgrzal wiec leeece:)

reklama
Hej dziewuszki jestem już po i zajadam moja kapuścianą zupę. Kilogramy lecą w duł.... no może gramy.
Upał w pracy okropny więc zaraz się wyprysznicuje, zrobie kawke i zasiądę do was
Julitka dziekuję Ci kochana za przełamanie złego trędu i zapoczątkowanie nowych fasolek, bo tak jest, ze lecą potem jedna za drugą. Gratuluje , ściiiskam lekko i najlepszej ciąży i zdrowej i spokojnej zyczę, i dzidziuni cudownej
jaewa @ nie mam i coraz ze mna gorzej
Dziękuje kochane:* przesyłam wam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i trzymam za was kciuki bardzo mocno zaciśnięte :*
mama fluidki poszły :) teraz gol drugą nóżkę :) dziękuje za gratulacje :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry