reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MAMA, oby był strzał w dziesiątkę ;-)

POK, dopóki nie ma @, jest nadzieja! Głowa do góry!

dzieki ewelina! juz sie tyle razy nakrecalam. ja juz jestem na etapie myslenia o ivf, bankach spermy i adopcji - a to pewnie zaplodnieniu nie sprzyja. zupelnie nie wiem jak sie od tych mysli uwolnic.

mama a Ty wiesz, ze ja nigdy nie woskowalam niczego - no oprocz brwi i wasow ;-) u kosmetyczki. jakiegos mam stracha.

reklama
Posprzątałam kuchnie w miedzyczasie.
Julitka dzieki za fluidki:-)
Pok ty łap te fluidki i trzymamy kciukasy:tak:
mama aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wiedziałam dla gina to woskowanie:-D:-D:-Dmówię ci kochana rozwala mnie. Jutro ol jedzie na ryby na noc z kolegami czyli męski wieczór a ja ide do Eweliny tej od Zuzy jej mąż zajmuje sie dziecmi a my tam z jeszcze jedna koleżanka babski wieczór. Dobrez , ze on jedzie bo mam mnie chyba dość. Teraz pojechał do dentysty kończyć tego zeba to zaczął przed tucznem.
Ewela jak to powiedział mópj siostrzeniec, A TY CIOCIU JAK BYŁAŚ MŁODA...:-DDziękuję, ci kochana za dobre słowa ale coz... zdaję sie , ze dojrzewam jak Cammembert:-):-D:-D:-D:-DJuz nawet mam ten charakterystyczny korzuszek pod oczami vel kurze łapki:-D Miłego basenu i moczenia d****:-D

mama a Ty wiesz, ze ja nigdy nie woskowalam niczego - no oprocz brwi i wasow ;-) u kosmetyczki. jakiegos mam stracha.
POK- ja woskuje juz kilka lat i robie brwi,nogi i "tam na dole":-D:-D
mama aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wiedziałam dla gina to woskowanie:-D:-D:-Dmówię ci kochana rozwala mnie. Jutro ol jedzie na ryby na noc z kolegami czyli męski wieczór a ja ide do Eweliny tej od Zuzy jej mąż zajmuje sie dziecmi a my tam z jeszcze jedna koleżanka babski wieczór. Dobrez , ze on jedzie bo mam mnie chyba dość. Teraz pojechał do dentysty kończyć tego zeba to zaczął przed tucznem.
WISIEŃKA- no dobra!!dla Gina te nogi;-):-D:-D:-Dniech chlop ma-zawsze kladzie reke na mojej nodze jak robi usg to niech i Jemu bedzie milo;-)

a Tobie kochana milego biesiadowania w babskim gronie,popij sobie drinaskow ,odstresuj sie!!!a Pol niech bedzie dzielny u dentysty:tak:
JULITKA- dziekowac za ~~~~~~~~~~~~~~~Ty szczesciaro-w ktorym to cyklu Ci sie udalo?????

mama dziekuję, ten wieczór jutro to w sobotę nie jeżdżę bo tak to by nie było ulubionej jak to było... walenia patologii:-D:-DJa do gina tez zawsze musze byc pierwsza klasa a to kobieta:-D

WISIEŃKA- tak,tak-skoro masz ten wieczor jutro to przyjemnego walenia patologii:-D:-D:-D:-D:-Dja walilam wczoraj po 17-pilam to co Ty w Tucznie;-)
teraz dzieci rąbią borówki i chyba mi nic juz nie zostanie...
my z Tomem kawka!!
A Ty jak pojdziesz do ginek.to licze ,ze znajdzie jakies wyjscie:tak:
ja jutro jade rano zobaczyc czy pekl.....

POK- ja woskuje juz kilka lat i robie brwi,nogi i "tam na dole":-D:-D

WISIEŃKA- no dobra!!dla Gina te nogi;-):-D:-D:-Dniech chlop ma-zawsze kladzie reke na mojej nodze jak robi usg to niech i Jemu bedzie milo;-)

a Tobie kochana milego biesiadowania w babskim gronie,popij sobie drinaskow ,odstresuj sie!!!a Pol niech bedzie dzielny u dentysty:tak:
JULITKA- dziekowac za ~~~~~~~~~~~~~~~Ty szczesciaro-w ktorym to cyklu Ci sie udalo?????
oj kochana swoje musiałam wyczekać niestety bo starałam się już tak na maxa ponad 2 latka i na szczęście się w końcu udało :) ja nadal nie mogę w to uwierzyć:-):-):-)

Julitka dwa latka to sporo to tymbardziej gratuluje, a ile masz lat kochana bo robie sobie takie przemyslenia o kłopotach ze starankami i w jakim wieku najczęstsze problemy????

julitka no to długo już też sie musieliście starać..
mama wierze, że pęchrzyk pękł i bedzie dzidzia w tym miesiącu... no tak bardzo Ci tego życze... :)
wisienka no niech ta wredota przychodzi wreszcie!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry