reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maggy - dziękuję Ci bardzo. :* Ja straszna panikara jestem. :( Ale w ogóle jakieś nerwy mnie dziś noszą. O_o Nawet mój Mąż mnie wczoraj na maksa wkurzył... Wszystko mnie dziś denerwuje. :/

reklama
Maggy - dziękuję Ci bardzo. :* Ja straszna panikara jestem. :( Ale w ogóle jakieś nerwy mnie dziś noszą. O_o Nawet mój Mąż mnie wczoraj na maksa wkurzył... Wszystko mnie dziś denerwuje. :/
hahahahha to jeszcze nic... najgorsze przed Toba :D mnie hormony wykanczaja :D
a tak powaznie, to daje sobie rade, bo... daje sobie na wstrzymanie.. jak widze, ze juz mnie cisnie i moge wybuchnac... ide do innego pokoju albo na spacer sie uspokoic troche ;)
niestety taki okres i nie mamy na to wplywu.. I trymestr tak bedzei wygladal, wiec powiedz mezowi, ze musi miec wiecej cierpliwosci ize to nie Ty, tylko hormony :)
jak to mowia: jak kocha, to zrozumie :D

ok, musze uciekac.. pozniej wpadne :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
julitka daj znac jak małż twoj zniosl takiego newsa! :)
a wy sie staraliscie 2 lata takl na maksa - w sensie mierzenie temp, wyznaczanie dni plodnych, testy owu i inne takie czy po prostu sie nie zabezpieczaliscie przez dwa lata? Robiliscie jakies badania?

krakowianka - nie stresuj sie! wszystko bedzie ok! zdjecie cudne i zobaczysz, ze zaraz bedzie wszystko widac a za kilka miesiecy bedziesz blagac, zeby Ci te olbrzymia fasole z brzucha wyjac :)

a teraz glupie pytanie - temperature w jamie ustnej mozna mierzyc kazdym zwyklym elektronicznym termometrem czy to musi byc jakis specjalny? i wlasciwie gdzie w buzi ten termometr ma byc?

mama - a czym ty woskujesz i jak to dokladnie wyglada? no i "tam na dole" to jak bardzo mozna wywoskowac - tak tylko, zeby poza majtki nie wystawalo czy bardziej. toz to przeciez skora taka delikatna... ał!

to mi sie zebralo na glupie pytania :)

Maggy buziam
Krakowianka napatrzyłam sie na slicznoctwo, wszytsko będzie dobrze. Nie stresuj się. Wiem, ze my przez net mamy głowy jak balony ale naprawdę będzie dobrze.
Maggy aaaaaaaaaaaaaaaaa ja mysle, ze ty musisz więcej wypoczywać w pozycji leżące i spaceropwac przed snem, głowka nie zaboli.

Pok, a Twój termometr po przecinku ile ma liczb? 1 czy 2? Zaleca się, żeby miał 2. Ja mam taki, zalecany do pomiarów w NPR: MICROLIFE MT 16C2 TERMOMETR OWULACYJNY PROMOCJA!!! (1162816003) - Aukcje internetowe Allegro Tej firmy są bardzo polecane. A mierzę pod językiem - zasadniczo mierz obojętnie w którym miejscu jamy ustnej, byleby starać się w tym samym. Za chwilkę Ci jeszcze rysunek wkleję, jak się ta temperatura w jamie ustnej różnicuje zależnie od miejsca pomiaru. O, zobacz sobie tu: http://img302.imageshack.us/img302/5449/jzyk6bb.jpg

Wisieńka, dziękuję, naprawdę staram się być dzielna i nie panikować niepotrzebnie. ;)

Ostatnia edycja:
Krakowianka jesteś dzielna, a to, ze się martwisz jest naturalne i nie rób sobie wyrzutów z tego powodu. Tulam Cie kochana i trzymam zaciśnieta&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
No znikam na troszke.

Pok, a Twój termometr po przecinku ile ma liczb? 1 czy 2? Zaleca się, żeby miał 2. Ja mam taki, zalecany do pomiarów w NPR: MICROLIFE MT 16C2 TERMOMETR OWULACYJNY PROMOCJA!!! (1162816003) - Aukcje internetowe Allegro Tej firmy są bardzo polecane. A mierzę pod językiem - zasadniczo mierz obojętnie w którym miejscu jamy ustnej, byleby starać się w tym samym. Za chwilkę Ci jeszcze rysunek wkleję, jak się ta temperatura w jamie ustnej różnicuje zależnie od miejsca pomiaru. O, zobacz sobie tu: http://img302.imageshack.us/img302/5449/jzyk6bb.jpg
Wisieńka, dziękuję, naprawdę staram się być dzielna i nie panikować niepotrzebnie. ;)

moj termometr ma 1 po przecinku ;/ sprobuje jutro w aptece kupic. mam nadzieje, ze po francusku to tez sie nazywa termometr "owulacyjny". a tak przez allegro.. a jak uzywany juz? i ktos sobie w dupce mierzyl a ja teraz do buzi wloze. fuj :(

tak trzymaj z tym niepanikowaniem! a jakby co to my Cie tu na ziemie sprowadzimy.

Pok, no przesadzasz z tym allegro. :D Ta aukcja którą Ci podałam to są fabrycznie nowe termometry, z firmy polecanej przez osoby stosujące NPR. ;) Jeśli masz termometr z 1 kreską to do pobieżnego mierzenia temperatury Ci wystarczy. ;) Ale jeśli chcesz ją mierzyć na serio, to w tej metodzie istotne są nawet niewielkie wahania temperatury i zalecane jest stosowanie termometru z dwoma miejscami po przecinku.

reklama
hej kochane :)
U mnie zaś tragedia tym razem nic nie ukradli ...w nocy niedaleko mojego bloku był wypadek samochodowy jechało trzech młodych kolesi i walneli w drzewo jeden zmarł na miejscu a 2 jest ciężko rannych w szpitalu ....a ja sie w nocy dziwiłam co tak karetki zaiwaniają ....
Ja już po kolacyjce wykąpana ...troche mi dzisiaj odwaliło i kupiłam sobie Nimm2 lizaki hi hi uwielbiam takie :):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry