reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ewelinko - da rade :):) lubie tak czasem żartować .... mój siostrzeniec też jest taki patyczek mały ..... i ostatnio oznajmił mojej siostrze ze on chce iść na balet ....myślałam ze sie ze śmiechu posikam :)

Ewelinko - on ma pasje co minutę inna ....on jest w ogóle agent ostatnio był na wycieczce z dziećmi na zamku w Bedzinie i mówi mojej siostrze ze chce 10 zł bo on sobie szable kupi hi hi wiec moja siostra mu dała niech ma ...wrócił z wycieczki i zamiast szabli miał pocztówke snickersa i notesik też kupił ale zgubił już na zamku ha ha ha :):)

No, Kochane!!!! Moja mama z tatą zabrali Zuze na noc....tak więc dzis jak mążyk wróci z pracki - SEANS REKLAMOWY na całego!!!!!!!:-D;-):-DA nóż jajeczko poczekało do dziś - tak więc zołnierzyki do roboty, wyścig czas zacząć!!!!!!:-D:-D:-D:-p

Ewelinko - on ma pasje co minutę inna ....on jest w ogóle agent ostatnio był na wycieczce z dziećmi na zamku w Bedzinie i mówi mojej siostrze ze chce 10 zł bo on sobie szable kupi hi hi wiec moja siostra mu dała niech ma ...wrócił z wycieczki i zamiast szabli miał pocztówke snickersa i notesik też kupił ale zgubił już na zamku ha ha ha :):)

Ale zobacz, jaki z niego ekonomista, zamiast jednej szabelki, zyskał, aż 3 rzeczy!!! Na dodatek za 10zł!!!! :-D:-D:-D:-D To się nazywają zakupy z ołówkiem w ręku....
Nigdy nie wiedziałam, jak dzieci to robią, że mając 5zł/10zł w kieszeni potrafią wyjść ze sklepu z pół siatką zakupów! :-D I jeszcze reszta im zostaje...

Monisia,
szykuj musztrę dla żołnierzy!!!!!! Ha ha ha ha
Działajcie.....działajcie....

Ewelinko - no ja też sie zawsze zastanawiałam czemu oni tak potrafią a ja nie :):):) także jak moje dziecko bedzie takie jak on to ja nigdy z ubikacji nie wyjde ze śmiechu :)
Monisia - działać ładnie prosze :):)

Ewelinko - no na pewno ....zastanawiam sie czasami skąd oni biorą te hasełka .... nie wiem czy czytałaś pisałam już o tym jak wrócił kiedyś ze szkoły i mówi mamo mam 2 wiadomości 1 dobrą 2 złą którą najpierw? Wiec siostra mówi ta zła a on zapomniałem ze szkoły ćwiczeń z polskiego a siostra no a ta dobra ?? no nie bede miał żadnego zadania na dzisiaj :):):)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry