reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wpadłam do Was z lampką wina :)))))))

Szczęsliwa, ja często podbieram mojej chrześnicy nimm 2, ha ha ha ha

Ostatnia edycja:
reklama
Ewelina - no żujki pychotka .... ja zjadam całą paczkę na raz :):):).... wiec to nie prawda że są tylko dla Dzieci .... bo jeżeli tak to ja sie zaliczam do tej grupy ....:):):):)

Ewelinko - już wysłałam .... wiec oby smakował :):)
"Brzuchatka"czuje sie dobrze.... noce mam ciężkie .... zasypiam tak twardo ok 3 .... troche mnie to męczy ....a tak wieczorkiem mały/a ma turbo dopalacz i cwiczy te swoje wigibaski :) a ja ma góreczki na brzuszku :):) czasami mnie smyrnie od środka se myśli ze mam łaskotki czy co hi hi :):):) ogólnie to jestem szczęśliwa :):)
A co do piaskownicy ...to ja też a co nie ma to jak czasem se babke postawić :P:PP

Ostatnia edycja:
Ewelinko - już wysłałam .... wiec oby smakował :):)
"Brzuchatka"czuje sie dobrze.... noce mam ciężkie .... zasypiam tak twardo ok 3 .... troche mnie to męczy ....a tak wieczorkiem mały/a ma turbo dopalacz i cwiczy te swoje wigibaski :) a ja ma góreczki na brzuszku :):) czasami mnie smyrnie od środka se myśli ze mam łaskotki czy co hi hi :):):) ogólnie to jestem szczęśliwa :):)

Dziękować :-D
To cieszę się bardzo, że czujesz się dobrze! A kopniaki w brzusio - to musi być cudowne uczucie...może piłkarz będzie ;-)
Aga, babko, babko udaj się, bo jak się nie udasz to dostaniesz w łeb - czy jakoś tak to szło...ha ha ha

Ostatnia edycja:
reklama
Ewelinko - no może być piłkarz ...tylko ze jak bedzie miał budowe po mamusi ...to obawiam sie ze go na tym boisku wiatr zdmuchnie szybciej niż ta piłka do niego doleci :P:P:P
Bo ja też lubiałam z chłopakami grać ale jak kiedyś kumpel strzelał do bramki "niby" dostałam w łebek i sie przewróciłam :P:P:P

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry