reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Julitka dwa latka to sporo to tymbardziej gratuluje, a ile masz lat kochana bo robie sobie takie przemyslenia o kłopotach ze starankami i w jakim wieku najczęstsze problemy????
Kochana ja mam 23 latka :) z Danielem moim jestem juz prawie 4 lat i dwa lata temu zaczeliśmy nasze staranka tak na poważnie :):-)

reklama
Mama, Wisieńka - a moją Fasolkę już widziałyście? ;) Bo taki widok to też dobre fluidki. :)

Aniawos
- jak tylko dostanę umowę: na 99% będę szła na L4. Najwyżej się w pracy na mnie obrażą, trudno. Dzieciątko jest ważniejsze. W sumie nie jestem w stanie przewidzieć reakcji... Albo mi szefostwo powie, że OK i nie mam się czym przejmować, albo dostanę o*******, że zataiłam fakt, że jestem w ciąży, do czasu podpisania umowy... A ja nie zamierzam mówić o tak wczesnej ciąży - przecież nie mam takiego obowiązku. Najchętniej bym dopiero po I trymestrze mówiła, a tak to będę mówić mniej więcej w 10 tc... SKOŁOWANA JESTEM. :/

Monisia - dzięki za gratulacje. :) I wszystkim pozostałym też. :)

KRAKOWIANKA- a pamietasz na ktorej str pokazalas fotke??:sorry:bo mnie caly dzien nie bylo i nie mam szans na nadrobienie a taka fasolinke to bym sobie poogladala.

ja tez uciekam...papa slonka!!

hello
krakowianka- sliczne usg :)niech dzieciatko rosnie zdrowo :)

Julitka- gratulacje!!! dbaj o siebie i bierz folik ;)

ide ponadrabiac...

moj bol glowy znowu mnie nie opuszcza...tym razem troche slabszy, ale jest :(... no ale juz mam jakis olejek eukaliptusowy, wiec sprobuje z nim...

Mama, specjalnie na Twoją prośbę. ;) Proszę:

Zobacz załącznik 273572

Pobolewa mnie brzuch
z lewej strony po dzisiejszym badaniu ginekologicznym. Tak jakby lewy jajnik mnie kłuł. :/ Czy to normalne że gin w ciąży robi normalne "uciskowe" badanie?

Maggy
- dzięki. :) :* Cieszę się, że już u nas jesteś. :) Czytałaś o moich niepokojach powizytowych...?

reklama
Pobolewa mnie brzuch[/U] z lewej strony po dzisiejszym badaniu ginekologicznym. Tak jakby lewy jajnik mnie kłuł. :/ Czy to normalne że gin w ciąży robi normalne "uciskowe" badanie?

Maggy
- dzięki. :) :* Cieszę się, że już u nas jesteś. :) Czytałaś o moich niepokojach powizytowych...?
bole sa normalne. calkowicie normalne.. bedzie Cie klulo z lewej i prawej na gorze brzucha i na dole.. :) standard :) wiec wyluzuj i ciesz sie ciaza :D
czytalam te wszystkie Twoje niepokoje i prosze Cie.. nie denerwuj sie bo stres nie sluzy fasolce ;) jak pisala EWelinka- daj jej urosnac i idz znowu do lekarza za jakis czas. ja bylam w 5 tygodniu ciazy i tez mialam takie zdjecie usg jak Ty .. pozniej poszlam w 7 tygodniu i znowu nic nie bylo widac takiego ale ... bilo juz serduszko :)
teraz bylam znowu i tez wszystko ok... wiec spokojnie, u Ciebie tez tak bedzie...
aha! i jeszcze jedna dobra rada! nie wyszukuj niczego w necie, bo ... negatywnym mysleniem sie sciaga zlo :) mysl pozytywnie a wszystko bedzie ok :)
ja pamietam na poczatku tez szukalam tego i tamtego ale mnie dziewczyny raz opieprzyly i to wystarczylo :)

ponizej przesylam Ci bardzo fajna stronke.. jest ich wiele, ale mysle, ze ta jest najfajniejsza :
Brzuszek.Net - 6 tydzień ciąży : FILMY USG : FORUM : mamusie 6 tyg.

I WYLUZUJ KOBIETO :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry