Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
podwojne dziekiMAGGY- jak rozwiesze pranie to napisze Ci przepis na sernik![]()
hmm... najwazniejsze, ze powiedzialas gdzie Jej miejsce i ja Cie popieram w calej rozciaglosci.. moja tez juz mi zaczela smecic o dziecku, ze to tak trzeba robic czy tak i ze ja mam karmic jak najdluzej i w ogole wszystko po jej... ale szybko jej to z glowy wybilamWisieńka, miotłą to ja ją pogonię, coś dziś wyjątkowo bojowa jestem do niej nastawiona...robię to wszystko ze względu na P...a do kątów sie nie przyczepi, bo zawsze powtarza, że u mnie wsio wręcz sterylne (bo ja to pedantka jestem)...
Maggy, ;-), kiedyś nie była zła, złota kobieta, dopóki nie zaczęła wywierać presji "kiedy dzieci....to już czas...na co wy czekacie...kariera wam w głowach tylko" itp.itd. więc jej powiedziałam "pani mamo, proszę do mojego łóżka się nie wpierd-****, bo bardzo się pogniewamy" , no i jak zapowiedziałam tak się stało, przychodzi od święta i udaje, jaka to zachwycona jest synową, że taka mądra i obrotna....ble...ble...ble...