U
użytkowniczka usunieta
Gość
dziekujeMAGGY- przepis na sernik
Sol, Ewelinka i wszystkie lubiace karpatke - zapraszam
Zobacz załącznik 274080
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziekujeMAGGY- przepis na sernik

EWELINKA- no tak gotowany a potem chlodzisz i gotowe...pewnie nie doczytalas- ryczaca krowa powiadasz-mamy chyba ta sama książke o pozycjach....bo tez na nia ostatnio patrzylam ,ale Tomi wolal giętką niewolnice(piesekMAMA, toż to sernik gotowany!!!!!!!!! Ja robię na biszkopcie, właśnie się piecze....

) no coz-mysle sobie-mówisz -masz

SOL- dzieki za slonko-juz dolecialo -mega expres,choc wlasnie sie schowalo za chmurki,ale najwazniejsze ,ze dotarlo...maggy - wbijam się na karpatkę
mama - kobito pracującaodpoczęłabyś chwilke
Która chce słoneczko? Wysyłam hurtem kurierem ekspresowym![]()
WISIEŃKA- ja poprosze na PW ta diete bo skoro teraz mam taka sytuacje to sama pare kg sie pozbede bo na hormonach znowu zalapiemama nie dobijaj podchudzającą się smakowitymi przepisamiWłaśnie porzeram zupkę kapuścianą, juz przyzwyczaiłam sie do jej uroczego smaku
A jakie plany macie na dzisiaj?

kochana a gdzie Ty mieszkasz ?? jak moge zapytac ?? a tekścior pierwsza klasaWitam :-)
Na pomorzu zachodnim pogoda co najmniej jesienna, nawet było gradobicie. Ale mnie to osobiście nie martwi, taka pogoda sprzyja boboseksom, z czego skrupulatnie korzystam, hehe ;-P Tylko nici z planów weekendowych, w tym wypadu na grzybki. Trochę szkoda.
W sumie dziwnie, w ubiegłym miesiącu w 11 dniu cyklu już były płodne a w tym totalna cisza... Zupełenie inaczej wszystko przebiega niż miesiąc temu i trochę mnie to martwi.
Co do dzieci i ich spania... obiecałam sobie nie brać kolejnego dziecka do łóżka, nie można się go potem latami pozbyć z własnej pościeli ;-) Miałam koszmarne problemy z córką gdy była mała, z samodzielnym spaniem, ze spaniem w ogóle...
Marcepanku daj znać co się u ciebie dzieje, martwisz mnie. Te bóle warto wyjaśnić u lekarza, jak dziewczyny radzą.
Wisienka cieszę się, że dostałaś w końcu @! Wiem, jak to może cieszy, jaką ulgę się wtedy czuje :-) I w końcu nie trzeba czekać, tylko można się wziąć do dzieła :-)
I trochę pobłogosławię równouprawnienie :-) Dzięki podziałowi obowiązków mogę spokojnie posiedzieć na forum przy kawce podczas gdy TZ odkurza i myje podłogi ;-) :-)
Czas na dziei nigdy nie jest wystarczająco dobry. Szczególnie wo czach rodziców. Ja najpierw słyszałam, że za wcześnie na dziecko, że zmarnuję sobie życie, bla bla a teraz dowiaduję się, że za późno, że nie będę już mogła, że czas goni bla bla bla. Trzeba mieć własny rozum. W końcu nasze związki i nasze dzieci to nasza radość i nasz problem, nikt za nas żył nie będzie.
Jak to mówią: ty za mnie nie umrzesz, więc nie mów mi jak mam żyć...
ja słyszałam taki teks z pokolenia na pokolenie dzieci są coraz gorsze a rodzice coraz lepsi: morał taki z coraz gorszych dzieci wyrastają coraz lepsi rodzicehaahahaa fotka super :d znowu mnie rozwalilas :d az sie poplakalam ze smiechu :d haahahaha
a jesli chodzi o tesciowa to faktycznie... nie za fajna jest... no i przyklady rozwalily mnie na lopatki :d to ja dziekuje Bogu, ze moja taka nie jest.. na razie.. ale .. pewnie sie "rozwinie" w przyszlosci
jestes pyskata?? :d moja mama do dzisiejszego dnia mi powtarza, ze jestem uchowana a nie wychowanai jescze mi mowi, ze moje dziecko tez takie dla mnie bedzie
na co ja mowie: ze juz sobie wyobrazam jaka Ona musiala byc niedobra dla babci
ahahaha i tak w kolko
![]()
hahhaah dobre dobre :dja słyszałam taki teks z pokolenia na pokolenie dzieci są coraz gorsze a rodzice coraz lepsi: morał taki z coraz gorszych dzieci wyrastają coraz lepsi rodzice![]()