reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Marcepanek - no to się cieszę, że wszystko na dobrej drodze... A powiedz mi - czy skoro Twój Mąż tyle pracuje ktoś z rodziny nie mógłby teraz do Ciebie wpadać i Ci przy Małym Absorbującym pomagać żebyś NAPRAWDĘ mogła odpoczywać w ciągu dnia...?

Edit: Już doczytałam jak wygląda sytuacja z Twoją rodziną... A jakaś koleżanka? Albo NIANIA? Chociaż na 2-3 miesiące od teraz...

reklama
Krakowianko no nie bardzo ma kto ;-)
A synuś jest i tak kochany ,ale wiadomo szkrab 21miesięcy lubi się bawić. Najlepiej ze mną...
Aż i mi narobiłyście smaka...ale dziś chyba coś zamówimy,bo nie mam siły stać przy garach. Jest zupka jeszcze ,ale mój Tom nie poje.

ja samochodem do Szczecina mam godzinke :):) super nie będzie trzeba daleko po pieska jechac :):):) K cały czas o piesku mówi ):):):):):)

No to super! Jak będą maluszki w przyszłym roku, zapraszam, zakochacie się z miejsca :-) W naszym województwie mam jedyną hodowlę tych piesków, więc tak czy siak jesteście na mnie skazani ;-P

Marcepanku na przyszłość nie męcz się, nie czekaj tylko od razu do lekarza. Dobrze, że już wiesz co jest grane, uspokoiłaś mnie. Postaraj się leżeć, może troszkę kosztem synka, ale teraz nie masz wyjścia. Trudno, jeśli jakiś czas będzie oglądał więcej bajek w tv lub się ponudzi nic mu się nie stanie, teraz cała wasza trójka jest bardzo ważna i trzeba iść na ustępstwa, dzieci też czasem muszą. Te pierwsze tygodnie, potem powinno być lepiej :-) I nie chcę tu czytać, że dostałaś ataku sprzątania!

ok dziewczyny - czas na mnie.. postaram sie wpasc jeszcze dzisiaj.. ewentualnie jutro :)

milego weekendu :D

witam się weekendowo,

marcepanek, ufffff, staraj się odpoczywać (wiem, że to cholernie trudne, bo mój Karol też jest absorbujący, ale wyjścia nie masz)

wisieńka, w końcu @przylazła. Jupi a potem przytulaski-wygibaski;-):-)

pozdrawiam was babeczki i życzę miłej soboty.

Ja się nasprzątałam, Karol ma drzemkę i ja też trochę odpoczywam.

marcepanek najwązniejsze, że nic złego sie nie dzieje a TY odpoczywaj !!!!
wisienka super, że dziś 1 dzien cyklu :) wreszcie ruszyło :)
ależ WY dobre jedzenie robicie... ;( a ja tu siedze i zjadam migdały bo akurat na biurku leżą... :( a jak tak czytam co WY robicie to bym to wszystko chciała zjeść... a dziś całą noc mi sie marzyła pieczona kaczka :(

Ja już jestem po wszystkim, zrobiłam na cacy okna, firanki wyprasowane i powieszone. Ach, jak pachną mi ładnie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Okna się domagały mycia, ale czekałam na rolety bo wiedziałam że jak będą zakładać to pobrudzą okna ręcami :-D:-D:-D no ale jest wszystko już ładnie.
Pazurki wymalowałam na wściekły róż, ziemniaczki się gotują, zaraz pójdę pokroić cukinię i obtoczyć w jajku i bułce i usmażyć... i do tego mizeria :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

marcepanek ja wiem, ze to zupelnie niewychowawcze ale moze wlacz malemu tv, jakas bajke. no i chyba musisz pomyslec o jakiejs pomocy, bo nie ma co ryzykowac powtorki z dzisiaj. dbaj o siebie ladnie.

ja juz chalupe wysprzatalam i teraz mysle co my dzis bedziemy jesc. moze pierogi ulepie ale mielonce i mizerie. pomysle :)

a teraz lecimy zakupy zrobic i *******y pozalatwiac (tu wszystko otwarte w tygodniu do 18 a w niedziele zamkniete, wiec tylko sobota...).

buziaki

Marcepanek - naprawdę nie dalibyście rady na jakiś czas nianię zatrudnić? Tak na 3-4 h dziennie, żeby Małego na spacer wzięła pobawiła się z Nim, a Ty żebyś mogła wtedy w ciągu dnia się przespać?

Coś się dziwnego z moim żołądkiem dziś dzieje - nic mi nie podchodzi. Zjadłam kilka winogron i do tej pory mi się po nich odbija. Na obiad zjadłam... drożdżówkę i kilka kostek czekolady. Lepiej takie coś niż nic. :]

...chociaż Pysia mi właśnie narobiła ochoty na smażoną cukinię. :]

Aha, i spałam dziś w ciągu dnia od 13 do 15. O_o

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry