Cześć

Ja tylko chciałam się przywitac i powiedzić że nadrobiłam cobym miała mniej na poniedziałek do czytania

)
Wisieńka super że już nowy cykli że od razu lepiej

) I do dzieła teraz

)
Mama ależ z Was pracusie

)))
Marcepanek dobrze że pojechałaś do szpitala! I kurcze niewesoło masz trochę... Może faktycznie niańka na chwilę to byłoby dobre rozwiążanie?
Ewelinka podziel się trochę tym temperamentem

Na moją teściową się przyda! Babsko straszne ale nic nie da sobie powiedzieć bo po niej spływa i udaje że nie słyszy i dalej robi to samo (np udziela głupich rad w sprawie poczęcia dziecka chociaż mąż ją ochrzanił) Może bardziej dosadnei trzeba??
Szczęśliwa fajnie że już połówka za Tobą

) I kopniaczki też musza być fajne

)
A jak tak piszecie co zrobiłyście to ja też się pochalę a co:-)
Posprzątałam trochę domek, zrobiłąm i powiesiłam 3 prania, na obiadek makaron ( z zupek chińskich) z mięskiem i warzywkami, pojechałąm na wieś z piesiem i zakończyłam aktywność dźemem jabłkowym

)
A tak wogóle to paskudny dzień dziś! Wyobraźcie sobie że wstalam rano i poechałam do pracy a tam zamknięte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Głupia pinda nie zapytałam się nikogo wczoraj jak ta moja głupia szkoła pracuje w wakacje..... bo zawsze jakoś we wszystkie soboty było czynne

A teraz siedziałam w tej piwnicy więc nowości nie słyszałam.... No i się wściekłąm! A i jeszcze mi uciekły wszystkie możliwe autobusy i korki były i jakiś bałwan ciągnikiem tamował ruch na ulicy ehhh.
A dwa to głupia krowa zapomniałam się umówić do fryzjera za tydzień

Mam wesele, i wiedziałam o tym od miesiąca i dopiero dziś sobie uświadomiłam że fryzjera nie mam... No i już mam na 7 rano
Miłego wieczoru