reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam Was kochane moje w piekna sloneczna niedziele :) Pogoda super to i nastrój lepszy :) Niestety pracujaco dzisiaj wiec bede z doskoku !!!!! Milego dnia dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
bunia - to trzymam kciuki mocno zaciśnięte od jutra rana :tak: Super że wyjazd się udał :tak: Zazdroszczę :sorry:

Dziękuję dziewczynki za chmurki :-D Wreszcie jest czym oddychać :tak:
Robota papierkowa zrobiona więc trzeba coś na ruszt wrzucić :tak: Boniu jak fajnie jak wietrzyk wieje :-D

jaka ciiiiisza :)
u mnie dzis leniwie i powoli. P. pobuszowal winternecie i znalazl bardzo przyjemne miejsce na niedzielne pozne sniadanie i nawet pozwolil mi prowadzic :) teraz siedzi i pracuje. Ja tez powinnam ale cos czuje, ze pod pretekstem prasowania wlacze sobie sex and the city :D

bunia - bede trzymac kciukasy za rozmowe! I za prawo zaoczne :) ja prawo studiowalam dzienne i moge Ci tylko powiedziec, ze pracowanie i studiowanie prawa na raz proste nie jest, chyba ze jestes w stanie wyrzec sie 90% zycia towarzyskiego. Jakbys potrzebowala jakiejs rady, pomocy czy cus to daj koniecznie znac! ;*

Zwolniona dzis jestem z robienia obiado-kolacji, bo P. wymyslil jakis makaron z krewetkami. Ciekawe co mu z tego wyjdzie.

A dzis snil mi sie, tak w skrocie, maly niedzwiadek, ktory mial na imie bruno i normalnie gadal ludzkim glosem i byl moim przyjacielem najlepsiejszym! :DDD ja nie wiem skad w mojej glowie takie dziwadla.

@ dopiero za jakies 10-11 dni a cycki tak mnie bola, ze chwilami nie wiem co ze soba zrobic, najgorzej jak rece podnosze. Tak mnie bola chyba troche inaczej niz zwykle, wiec sie juz nakrecam, ze moze, moze... wrr! na ziemie pok!

sciskam was mocno i jakos do wieczorka.

Witajcie Dziewczyny:happy:
Faktycznie jakos tu dzisiaj pusto :happy:

cholera. no wlasnie P. nie chce, bo mowi,z e to jak w amerykanskim filmie. a ja na to wpadlam 4 lata temu jak sie dopiero zaczelismy spotykac i pierwszy raz bylam w tym domu :) i w ogole nie myslalam o filmach, tylko, ze ten ogrod taki olbrzymi i nieuzyty i piekny :) i ze darmo, i ze mozna wszystko zrobic od a do z po swojemu :D

Ale mieć taką okazje to super sprawa. Tylko gorzej jak bedzie padac, musialabys pomyslec nad jakims namiotem... Do tego catering i superowo:happy:

Witam :) ja właśnie zaczynam swój dzień. Niby mam wolne a i tak jadę znowu znajomej włosy robić i nic z wolnego mi nie zostanie :( Później od razu do jednych i drugich rodziców w odwiedziny a jutro znowu do pracy :( szkoda, że jestem już p urlopie... Doszliśmy z narzeczonym do wnisku, że będziemy się powoli starać o dzidzusia ale na razie nie nerwowo... :) Są jakieś specjalne diety dla staraczek? Podobno można wpłynąć na płeć dziecka tym, co się je. To się sprawdza? Mi to osobiście obojętne czy to będzie córcia czy synek byle zdrowe. Jeśli są jakieś rzeczy, których jeść się nie powinno przy staraniach to piszcie :). Już się ostatnio od was dowiedziałam, że picie kawy może spowodować poronienie, więc będę jej unikać ;) Miłego dzionka :)

Witam nowa staraczke:happy: ja tez nie dawno dolaczylam. Podobnie jak WY myslimy, ze nie wazne czy chlopiec czy dziewczynka wazne zeby bylo zdrowe. Co do diety to duzo inforacji znajdziesz w internecie. Jak tez ostatnio duzo szukalam takich iformacji i nie ma z tym problemu. powodzenia!!:happy::happy:

My bylismy dzisiaj w Kosciele zalatwic organiste i w sprawie dekoracji kosciola.
Tylko oczywiscie sa jakies komplikacje. My mamy slub pierwsi o 15 potem jest slub o 16 potem ostatni o 17. Mielismy skladac sie na skromna dekoracje wszyscy, ale okazalo sie ze parze z 17 zachcialo sie nie wiadomo jakiej dekoracji i chca ja zrobic przed 17... Tylko nikt nie wie kiedy.... siostra im zabronila bo nie chca zeby ktos im tam wlazil i chodzil po oltarzu... Jutro Mikus ma dzwonic i rozmawiac z nimi ze moze sie jakos zlozymy na ta dekoracje... Chociaz uwazam ze to tamci powinni sie zainetersowac....:angry:
A jak tam poza tym niedziela mija???
Duchota straszna...

Bunia trzymam kciuki!!

Hej szalone, wrócilismy z grzybków. Ludzi tyle, ze baraszków lesnych być nie mogło. a okazja była bo @ mi sie zatrzymała. Czyli od nocy nic. Nie wiem o co chodzi ale przypomina mi sie tak, że miałam juz kiedyś podobnie i wróciła po 2 dniach. Dam jej szansę. Brzuch mnie boli więc jest szansa, ze to nie tylko plamienia.Jak się nie wyjaśni w środę gin. Nazbieralismy duzo grzybów ale robaczywe jak chocho. Pol robi teraz sos a ja doglądam rosołku. Sos robi dietetyczny to potem pożrę. Rosołku nie ale gotuję w nim sobie pierś.U nas słonecznie i ciepło. Mozna sie było nawet wybrac nad wodę . Ale w powiiietrzu czuje sie już jesień, jak ja mówię słońce inaczej pachnie.
motylku witaj jak tam ciężarówko u ciebie?
Całuje wszystkie staraczki i mam nadzieję, ze wlecicie wieczorkiem.

hello;-)
wlecialam na chwile bo dostalam rano sms'ka od Mlodam to Wam napisze:tak:
pozdrowienia ze Szklarskiej Poręby!widoki piękne,pogoda w górach zmienna,ale i tak mega relaksik.widok z pokoju na góry.miodzio....

a u nas niedziele rodzinnie mija...bylam z dziecmi na placu zabaw,na lodach...a wogole to od 13.30 do 15.00 spalam bo tak mnie glowa bolala,ze nie moglam oczu otworzyc.teraz pogralismy z dziemi w pilke,ale im zawsze malo,wiec Tomi poszedl z Nimi jeszcze raz na plac zabaw.u nas miala byc burza-yhyy-jasne ,od kilku dni zapowiadaj,a,ze bedzie padac i nic z tego i biegam z wężem po ogrodzie,zeby dac pic moim "dzieciakom":-D:-D
WISIEŃKA- no ja tez tak mialam kilka razy z @ -takze trzeba liczyc ,ze za 2 dni wroci.
MOTYLEK- QPE LAT!!! co slychać???

MISIA- a jak u Ciebie???

BUNIA- fajnieze juz wrocilas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!super ,ze wakacje udane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!powodzenia na rozmowie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja tez mialam tak reke opalona jak pracowalam jako przedstawiciel a trasy mialam dluuugie ,wiec wiem co czujesz-wypij tez wapno:))

MARAN- ciesze sie bardzo ,ze sernik Ci smakwal-no wlasnie to jest najlepsze,ze roni sie szybko,nie trzeba piec i zawsze wychodzi smaczny!!!fajnie tez ,ze Ala pospala!!moze miala nadzieje,na maly kawalek sernika :):):))))

Ostatnia edycja:
Bunia - witaj po wakacjach. :) Cieszę się, że się udały. :) Tylko szkoda że z tą reką tak wyszło. o_O Powodzenia jutro na rozmowie!

Wisieńka - czy robaczywe czy nie - i tak Ci zazdroszczę grzybobrania. :)

Misia - jak ci ludzie sobie wyobrażają tę dekorację ustawiać? Przecież jak jest ślub po ślubie to nie będzie na to czasu. o_O Trzymam kciuki, żeby udało się Wam z nimi dogadać. U nas była tylko skromna dekoracja - klęcznik i kwiaty przy ołtarzu takie jak na niedzielę i też było dobrze. ;)

U nas leeeeje i co chwilę burze przechodzą...

A ja już mówię Wam dobranoc, bo jutro wracam do pracy - koniec urlopowania, eh. Tylko się boję, bo jutro będziemy różne rzeczy przenosić z pokoju do pokoju. :( Postaram się te najlżejsze powybierać, żeby nie dźwigać...

WISIENKA, MAMA a dziękuje umnie jakoś leci ;) Troszke mieliśmy problemów, ale już mam nadzieję, najgorsze za nami ;) A wy jak przeżywacie te upały?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry