Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super że wyjazd się udał
Zazdroszczę 
Wreszcie jest czym oddychać 
Boniu jak fajnie jak wietrzyk wieje 
Dawno tu nie zaglądałam. Co u was?

cholera. no wlasnie P. nie chce, bo mowi,z e to jak w amerykanskim filmie. a ja na to wpadlam 4 lata temu jak sie dopiero zaczelismy spotykac i pierwszy raz bylam w tym domui w ogole nie myslalam o filmach, tylko, ze ten ogrod taki olbrzymi i nieuzyty i piekny
i ze darmo, i ze mozna wszystko zrobic od a do z po swojemu
![]()
Witamja właśnie zaczynam swój dzień. Niby mam wolne a i tak jadę znowu znajomej włosy robić i nic z wolnego mi nie zostanie
Później od razu do jednych i drugich rodziców w odwiedziny a jutro znowu do pracy
szkoda, że jestem już p urlopie... Doszliśmy z narzeczonym do wnisku, że będziemy się powoli starać o dzidzusia ale na razie nie nerwowo...
Są jakieś specjalne diety dla staraczek? Podobno można wpłynąć na płeć dziecka tym, co się je. To się sprawdza? Mi to osobiście obojętne czy to będzie córcia czy synek byle zdrowe. Jeśli są jakieś rzeczy, których jeść się nie powinno przy staraniach to piszcie
. Już się ostatnio od was dowiedziałam, że picie kawy może spowodować poronienie, więc będę jej unikać
Miłego dzionka
![]()
ja tez nie dawno dolaczylam. Podobnie jak WY myslimy, ze nie wazne czy chlopiec czy dziewczynka wazne zeby bylo zdrowe. Co do diety to duzo inforacji znajdziesz w internecie. Jak tez ostatnio duzo szukalam takich iformacji i nie ma z tym problemu. powodzenia!!