majqa1
mama 2+2 :-)
Nie jestem w temacie ale forum też jest po to by się wyżalić a zawsze znajdzie się dobra dusza, która pocieszy ...ale pewno i te inne dusze też się znajdą.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
KATH- to prosze nie czytac tylko ,ale tez pisacmama05 - nie widać mnie dużo na forum, bo wolę czytać niż pisać, ale właśnie to mi się tutaj podoba - ten klimat - tą sympatię i życzliwość dla każdego. Ty jesteś jedną z tych osób, które potrafią każdego podnieść na duchu i sprawić, że ponownie dostrzega się to nikłe światełko zwane "nadzieją". Jestem Twoją fanką
Nie wiem, jak Wy to robicie dziewczyny, ale jak mam chwilę na BB to ruch tutaj prawie zamiera, a jak mam mnóstwo roboty w pracy, czy w domu - to piszecie, że trudno to nadrobić
Dobranoc![]()
NETI- kochana ,przyjemnośći na przymairce sukniWitamJa dzisiaj mam wolne i znów się nie wyśpię... O 8:30 muszę być na dworcu w Bytomiu a później do Piekar na przymiarkę sukni ślubnej. Ale na coś takiego chce mi się wstawać
Gorzej by było ze wstaniem do pracy. A co u was dziewczyny? Ja kończę kawę i zmykam
Buziaki
RENNA- cześć-gratuluje J nowej pracy i wiadomo,ze przezywaWitajcie kochane !!!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj pobudka wczesnie z rana bo J szedł do pracki nowej pierwszy dzien
Masakra jak przezywał!!!!!!!!!!!!!!!
A ja humorki dzisiaj?? Mam nadzieje ze duuuuuuuuuuuuzo lepiej jak wczoraj. Miłego dnia wszystkim!!
JAEWA- oj tule....nie ma to jak sie nastawic ,ze dzis bedzie facet w domu a tu taki telefon....no coz kochana-ja podaje czekladke,Wisieńka wieczorem drinka zapoda i czas zleciDziewczyny tez zycze Wam milego dnia!
S puscil mi txta ze bedzie jutro bo teraz dopiero skonczyl prace:-(
Kolejny wieczorek zdana jestem tylko na siebie![]()
MAJQA- witam Cie i widze,ze suwaczki zrobioneWitam,
mój mąż wyjechał w delegację i wróci dopiero w sobotę.
Teścik kupiłam i czeka na użycie
Kurcze dużo do nadrobienia mam.
gupi szef gupi (tak dzieci u mnie w sklepie czasem mówią np gupi dydek - jak im spadnieWitam i życzę miłego dnia....
Ja od rana tyram....tyram...i tyram....szef zdążył mnie wkurw**** z dobre 10 razy....albo ja jestem przewrażliwiona, albo gościu potrzebuje dobrego specjalisty.....jadę za chwilkę w teren, na obserwację terenów zielonych buhahahahaha - tak sobie to wymyśliłam dzisiaj....
A na marginesie - doszłam do pewnego wniosku - ja się tu żalić więcej nie będę o!!!!
podpisuje sie pod tym w 100%Ewelinka no to chyba że tak... nie wiem o co chodzi i nie pytam...
Ja uważam że jestes jedną z najpogodniejszych i najmniej żalących się osob na tym forum)
KATH- to prosze nie czytac tylko ,ale tez pisacmy tu wszystkie tworzymy ten klimat wiec prosze sie udzielac-na pewno tez cos wniesisz na wątek
;-)