reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nie jestem w temacie ale forum też jest po to by się wyżalić a zawsze znajdzie się dobra dusza, która pocieszy ...ale pewno i te inne dusze też się znajdą.

reklama
cześć moje sloneczka kochane!!!!!!

MONIA,MEGGY- tak dzis humorek lepszy ,dziekuje!!Maggy tak mnie wolalas z ta pobudka ,ze zlecialam na dol ,odpalam kompa i jetsem!!:-D:-Dmam nadzeje,ze bezsennosc w koncu Cie zostawi i bedziesz spala jak niemowle(takie co nie zabkuje i nic mu nie dolega i spi cala noc:tak::-):-))

mama05 - nie widać mnie dużo na forum, bo wolę czytać niż pisać, ale właśnie to mi się tutaj podoba - ten klimat - tą sympatię i życzliwość dla każdego. Ty jesteś jedną z tych osób, które potrafią każdego podnieść na duchu i sprawić, że ponownie dostrzega się to nikłe światełko zwane "nadzieją". Jestem Twoją fanką :)

Nie wiem, jak Wy to robicie dziewczyny, ale jak mam chwilę na BB to ruch tutaj prawie zamiera, a jak mam mnóstwo roboty w pracy, czy w domu - to piszecie, że trudno to nadrobić ;)
Dobranoc :)
KATH- to prosze nie czytac tylko ,ale tez pisac:tak:my tu wszystkie tworzymy ten klimat wiec prosze sie udzielac-na pewno tez cos wniesisz na wątek:tak:;-)milego dnia ,u nas produkcja najwieksza od rana do poludnia i od 19.00:tak:
Witam :) Ja dzisiaj mam wolne i znów się nie wyśpię... O 8:30 muszę być na dworcu w Bytomiu a później do Piekar na przymiarkę sukni ślubnej. Ale na coś takiego chce mi się wstawać :) Gorzej by było ze wstaniem do pracy. A co u was dziewczyny? Ja kończę kawę i zmykam :) Buziaki
NETI- kochana ,przyjemnośći na przymairce sukni:tak:i daj znac jak wrocisz -jakie wrazenia,czy wszystko jest si:tak:
Witajcie kochane !!!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj pobudka wczesnie z rana bo J szedł do pracki nowej pierwszy dzien :)
Masakra jak przezywał!!!!!!!!!!!!!!!

A ja humorki dzisiaj?? Mam nadzieje ze duuuuuuuuuuuuzo lepiej jak wczoraj. Miłego dnia wszystkim!!
RENNA- cześć-gratuluje J nowej pracy i wiadomo,ze przezywa:tak:na pewno wszystko bedzie dobrze i wroci zadowolony!!
moj humor dzis si i Tobie rowniez milej pracy i udanego dnia!!
Dziewczyny tez zycze Wam milego dnia!:tak:

S puscil mi txta ze bedzie jutro bo teraz dopiero skonczyl prace:-(
Kolejny wieczorek zdana jestem tylko na siebie:sorry:
JAEWA- oj tule....nie ma to jak sie nastawic ,ze dzis bedzie facet w domu a tu taki telefon....no coz kochana-ja podaje czekladke,Wisieńka wieczorem drinka zapoda i czas zleci:-D:-D
Witam,
mój mąż wyjechał w delegację i wróci dopiero w sobotę.
Teścik kupiłam i czeka na użycie :)
Kurcze dużo do nadrobienia mam.
MAJQA- witam Cie i widze,ze suwaczki zrobione:tak::tak:a ile Ci zostalo do testowania??? &&&&&&&&&&& zacisniete za II krechy!!

EWELINKA- kochana cześć i milej pracy w terenie....moze jakis sygnal do M...moze jakies grzybki....:-D:-D:-D:-D

mama05 sie pojawiła i od razu powiało zyciem na forum :)

Kochana Tobie tez udanego dnia !!!! Wszystkim zreszta!!! Ja tymczasem śmigam do przedszkola bo moja panna juz trze kolanami pod drzwiami ze chce do dzieci :) Buziaki i duzo slonka :)

Witam w deszczowy poranek przy pysznej herbacie:-)
Ja tylko na chwilkę wpadłam się przywitać i życzyć wszystkim cudownego dnia mimo niepogody i fantastycznego nastroju:-D
Zmykam do obowiązków, trzymajcie się ciepło:tak:

Witam i życzę miłego dnia....
Ja od rana tyram....tyram...i tyram....szef zdążył mnie wkurw**** z dobre 10 razy....albo ja jestem przewrażliwiona, albo gościu potrzebuje dobrego specjalisty.....jadę za chwilkę w teren, na obserwację terenów zielonych buhahahahaha - tak sobie to wymyśliłam dzisiaj....

A na marginesie - doszłam do pewnego wniosku - ja się tu żalić więcej nie będę o!!!!
gupi szef gupi (tak dzieci u mnie w sklepie czasem mówią np gupi dydek - jak im spadnie :) ) tak więc gupi szef nie dostanie dydka :)

no ja nie wiem o co kaman ale jak jest zły nastruj to sie żal !! bo to terapeutyczne :)
Ewelinka no to chyba że tak... nie wiem o co chodzi i nie pytam...
Ja uważam że jestes jedną z najpogodniejszych i najmniej żalących się osob na tym forum:))
podpisuje sie pod tym w 100%

mamcia witaj kobiecinko :) super że humorek dziś lepszy :)

reszta kobitek dzieńdoberek :)

ale mam dziś lenia jak 150 i nie wiem o co kaman ale od soboty jestem ciągle głodna i ciągle jem :( a przy mojej wadze to nie za dobrze wróży :(

KATH- to prosze nie czytac tylko ,ale tez pisac:tak:my tu wszystkie tworzymy ten klimat wiec prosze sie udzielac-na pewno tez cos wniesisz na wątek:tak:;-)

Jak tak mówisz, to jestem ;) Chociaż pewnie nie na długo, bo dziś u mnie w pracy zaczynają się zapisy studentów na zajęcia. Nie było by źle, gdyby system działał tak jak powinien, a najgorsze jest to, że nikt nie wie kiedy tys. studentów będzie chciało w tym samym czasie zapisać się do najlepszych grup - jak zachowa się system. Jednym słowem będzie wesoło :)

U mnie za oknem szaro, buro i ponuro - szkoda że nie ma słonka, ale przynajmniej można odpocząć od duchoty :)
Życzę miłego dnia :)

Siema wszystkim!

Ja juz w pracy - moj ostatni dzien... :nerd::frown::sad::sad::sad::sad::eek: No i od nowa- szukanie, wysylanie, rozmowy, stresik...

Mama - super, ze juz Ci lepiej. :-) Udanego dnia, kochana!
Maggy - oj, slonce, przykro mi, ze spac nie mozesz. Mam nadzieje, ze wkrotce bedzie lepiej!
Kalamandyna, Renna, Monia, Jaewa, Neti, Kath, Majqa, Ewelinka, Iwonka, Maryla - helllooooolll! :-)

Dziewczeta, prosze, olsnijcie mnie... Sluz plodny pojawia sie mniej wiecej 24 do 36 h przed owulka, tak? Ja ten sluz mialam wczoraj, a to dopiero moj 12 dc (a mam cykle okolo 34 dniowe powiedzmy). Orientujecie sie moze, co to moze oznaczac? Ze mam niemalze zaraz po @ owulki? :eek::nerd: Znaczyloby to, ze faza lutealna jest dluzsza niz 14 dni i zastanawiam sie, czy to mozliwe...

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry