reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama- oki, uściskam... :))

Marylka- spoko :)):-D
uffff odrazu lżej na serduchu :)
Dziewczyny wkleiłabym ale nie wiem jak bo nie mam kabla do tel:/ może którejś wysłałabym mmsa?

mama po 4 cyklach. Ale lekarka w to za bardzo nie wierzyła, że bez stymulacji się uda.

maryla ja też chciałam być cierpliwa, ale to chyba nie jest moja mocną stroną:/ Przesyłam ~~~~~~
no ja na początku tez nie byłam i powiem szczeze że momętami mi zaczynało już odwalać i jakbym sie nie uspokoiła to kaftan byłby niezbędny :( ale pogadałam z męzulkiem i daliśmy sobie na wstrzymanie i troche wyluzowałam - choć nie było to łatwe oj nie :(

reklama
SOL- no to cudnie,ze smyra!!!pewnie juz spokojniejsza jestes:tak::tak:
EWCIA- ja nie pomoge ,ja robilam tylko morfologie i prolaktyne:sorry:a progesteron to nie wiem...

JAEWA- dzis u mnie dobrze-chetnie bym wypila piwko ,ale nie bede w dzien walic patologii-poczekam do wieczora:tak:

czekamy na fotke testu LILOU:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

MONIA,MEGGY- tak dzis humorek lepszy ,dziekuje!!Maggy tak mnie wolalas z ta pobudka ,ze zlecialam na dol ,odpalam kompa i jetsem!!:-D:-Dmam nadzeje,ze bezsennosc w koncu Cie zostawi i bedziesz spala jak niemowle(takie co nie zabkuje i nic mu nie dolega i spi cala noc:tak::-):-))
mama- to bylby chyba jakis cud :) ciesze sie, ze u Ciebie jest ok :)
ja jeszcze jakos prosperuje, ale nie wiem do ktorej godziny.... wypilam kawe i na chwiel mi sie polepszylo, ale nie jest za ciekawie... chyba sie bede musiala zdrzemnac w srodku dnia ;)

Mama kochana ciesze sie ze nie uwazasz ze ja wale patologie :)))) ale u mnie juz wieczor no i w takim milym towarzystwie jak w Waszym trudno nie wypic troszke :)

Hope kurcze wszystko ok ale tego pasa do ponczoch nie mam... Trza by kupic... :P
A co owulki to my obie takie biedne i zakrecone....:) Wiec co nam trzeba? Wrzucic na luz i wtedy fasolki beda :)

to sa zdjęcia testów lilou Zdj_cie0367.jpg
KRECHY WIDAĆ BEZ WATPIENIA...TAKŻE JA JESZCZE RAZ GRATULUJĘ LILOU!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Mama kochana ciesze sie ze nie uwazasz ze ja wale patologie :)))) ale u mnie juz wieczor no i w takim milym towarzystwie jak w Waszym trudno nie wypic troszke :)
jaewa- no jak u mnie bedzie wieczor to tez sobie wypije,ale w dzien to wiesz;-);-) ja mam taki tekst jak sobie sama polewam ,ze wale patologie;-):-D:-D:-D:-D

monisia- GDZIE TA FOTA!!???
mary-beth- rozumiemy ,ze w pracy jestes!:tak:i musisz lukac na sklep-pisz kiedy jeste mozliwosc.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry